Thu08222019

Last update08:53:26 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ιστορία με την Παιδεία και το Δήμο

  • PDF

alex themelisΤέλος σε μια περιπέτεια που ταλαιπώρησε το Δήμο Ιωαννιτών εδώ και 3 περίπου χρόνια μπήκε με την ολοκλήρωση των εργασιών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής.

Ο αντιδήμαρχος Ανατολής, Δημήτρης Κατηρτσίδης, έκανε δηλώσεις χθες και προς τιμή του τόνισε πως η αποστολή εξετελέσθη με καθυστέρηση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ηπείρου για τα 25.000 ευρώ που έδωσε προκειμένου να γίνουν οι εργασίες στο χρόνο που έπρεπε.

Πάλι καλά θα πω εγώ γιατί θυμόμαστε ότι σε ένα άλλο θέμα της Παιδείας, αυτό με την Παπαζόγλειο, οι προσπάθειες της Β. Τσίλη να μαζέψει το... τίποτα που παρέλαβε δεν έφταναν.

-Και δεν ήταν λίγες

Περισσότερα...

Οι «ειδικοί»

  • PDF

alex themelisΑυτό το καλοκαίρι έχω διαβάσει γύρω στις 100 αναλύσεις «ειδικών» για το που θα κυμανθούν οι βάσεις στις πανεπιστημιακές σχολές.

Το συμπέρασμά που έβγαλα είναι ότι ... δεν έβγαλα συμπέρασμα.

Εντάξει, για μερικές σχολές και ολόκληρα πεδία θα έλεγα, οι εκτιμήσεις λίγο πολύ συγκλίνουν.

Για άλλες όμως διαβάζεις στη μία ανάλυση ότι θα πέσουν, στην άλλη ότι κινούνται στα ίδια επίπεδα και στην τρίτη ότι θα πέσουν.

-Αν δεν βρέξει θα χιονίσει κι αν δεν χιονίσει θα έχει ήλιο ένα πράγμα.

Περισσότερα...

Αντιπολίτευση με κάθε ευκαιρία

  • PDF

Απέναντι από την Περιφερειακή Αρχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται δείχνει ότι θα είναι ο Σπύρος Ριζόπουλος, ήδη πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ανεργία και πυρκαγιές έδωσαν αφορμή για δύο ανακοινώσεις με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο ως προς την στόχευση και την βάση της κριτικής τους.

Έδειξαν όμως τις διαθέσεις του κ. Ριζόπουλου, που σίγουρα είναι... άγριες και δεν αφήσουν να περάσει μια ακόμα πληκτική περίοδος για την Περιφέρεια.

* Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια

Περισσότερα...

Μικρή χωματερή

  • PDF

ΣΤΗΝ διασταύρωση Δομπόλη και Ευαγγελίδη ο Δήμος έχει τοποθετήσει έναν μεγάλο κάδο για βαριά αντικείμενα.

Προφανώς για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής.

Αμ δε...

Στην συγκεκριμένη τοποθεσία πάνε και αδειάζουν είτε μέσα στον κάδο είτε έξω (που είναι το πλέον σύνηθες) από όλη την πόλη. Με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί ο χώρος σε μια μικρή χαβούζα.

- Άσε που με τον αέρα πάει σύννεφο η σκόνη...

Περισσότερα...

Τι έλεγαν οι άνθρωποι!!!

  • PDF

Κοιτούσα για να μην σας πω χάζευα το αρχείο και βρήκα μι ερώτηση που είχε καταθέσει στην Βουλή ο μοναδικός τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Χρίστος Μαντάς και αφορούσε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Μια ερώτηση η οποία, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, δεν είχε καμία άλλη βάση πέραν των δημοσιογραφικών πληροφοριών...

Λέει για παράδειγμα ο Μαντάς στην ερώτησή του...

«Σημερινές δημοσιογραφικές πληροφορίες (10 Οκτωβρίου 2013) των οικονομικών κυρίως εφημερίδων, αναφέρουν ότι το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων μαζί με 21 άλλα αεροδρόμια της Χώρας, οδεύει προς κλείσιμο κατόπιν απαιτήσεων της Τρόικας στις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Κυβέρνηση...».

Περισσότερα...