Sat08182018

Last update10:42:55 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

ΕΑΥΝΙ: Μεταθέσεις κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας

 • PDF

astynomiko megaro ioanninaΤον τρόπο διενέργειας των φετινών μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Με συμμάχους στη μάχη του Δακτυλίου

 • PDF

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

bogianou-meletiΔύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις υπέρ του Δήμου Ιωαννιτών έκαναν χθες Περιφερειάρχης Ηπείρου και ΤΕΕ/ΤΗ σχετικά με την υπόθεση του μεγάλου δακτυλίου της πόλης.

Περισσότερα...

Ξεκινά το μεγάλο έργο της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου

 • PDF

panepisthmiouΣτην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Βασίλη Τσαμπαλά και του προέδρου της Τ.Κ. Νεοχωροπούλου, Αρσένη Κάτσενου.

Περισσότερα...

Ανάδοχοι έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

 • PDF

perifereiahpeirounea2Δύο σημαντικά οδικά έργα για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, καθώς και την ανακατασκευή τμήματος της επ. οδού προς Λάιστα, αφορούν οι κυριότερες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε τη Δευτέρα με την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Περισσότερα...

8 προτάσεις πολιτών – φορέων γίνονται έργα

 • PDF

exypnh polhΤη δυνατότητα να δουν τις προτάσεις του να γίνονται έργα έχουν 8 συνολικά φορείς ή δημότες που συμμετείχαν στον συμμετοχικό διαγωνισμό που για πρώτη φορά εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η επιδότηση στο Αστικό ΚΤΕΛ

 • PDF

astiko pezodromioΣτην έγκριση υπογραφής νέας σύμβασης του Δήμου Ιωαννιτών με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για την επιδότηση του εισιτηρίου προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικών, Θωμά Γιωτίτσα.

Περισσότερα...

Στο Σπήλαιο Περάματος η χρήση της παραλίμνιας ζώνης

 • PDF

perama anaplash kosmosΤην υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων», με την οποία θα αποφασίζεται η δωρεάν παραχώρηση προς το Νομικό αυτό Πρόσωπο του παραλιμνίου μετώπου της ΤΚ Περάματος Ιωαννίνων, για χρονικό διάστημα 15 ετών, ενέκρινε το βράδυ της Τετάρτης κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα.

Περισσότερα...

Με «χρυσές τομές» προχωρά η διαπραγμάτευση Γαβρόγλου - ακαδημαϊκής κοινότητας

 • PDF

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Ο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΙ

synodos prytaneon anamnistiki«Win - win situations» τόσο με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όσο και με το ΤΕΙ Ηπείρου, με όφελος για το ίδιο το Υπουργείο την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης επί του νομοσχεδίου, με τους λιγότερους δυνατούς κραδασμούς, περιέγραψε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο κλείσιμο της 88ης Συνόδου των Πρυτάνεων που φιλοξενήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων στις 13 και 14 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Στην τελική ευθεία ο βιολογικός Παπίγκου

 • PDF

biologikos papigkoΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού στην Τοπική Κοινότητα Παπίγκου.

Περισσότερα...

«Τρύπα» στα οικονομικά της υγείας

 • PDF

1 στους 2 νοσηλευόμενους στα δημόσια νοσοκομεία είναι ανασφάλιστος!

nosokomeio-dourouti-1021x580Μια τεράστια «τρύπα» στα οικονομικά της δημόσιας υγείας που είτε δεν βλέπει είτε δεν θέλει να δει, η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, ανοίγει ο περίφημος Νόμος 4368/2016, ο οποίος τόσο με το άρθρο 33 όσο και με τις κατά καιρούς εγκυκλίους του, έχει ερμηνευτεί διασταλτικά, προκαλώντας μια τεράστια απώλεια στο σύστημα της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα...

Άνοιγμα σε νέες αγορές επιχειρεί το Επιμελητήριο

 • PDF

epimelhthrio ioannina ktirioΥλοποιώντας τις δεσμεύσεις της για άνοιγμα σε νέες αγορές και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Νομού Ιωαννίνων, η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ανακοίνωσε χθες μέσω του υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Δημήτρη Δημητρίου και του β' αντιπροέδρου, Χριστόδουλου Παπαρούση, τη συμμετοχή του στη 25η Διεθνή Έκθεση Τιράνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερα...