Wed12192018

Last update08:07:45 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Λιγότερο τσίπουρο, περισσότερες παραβάσεις

 • PDF

Λήξη αποστακτικής περιόδου

tsipoyroΜειωμένη παραγωγή προϊόντος... αυξημένη παραβατικότητα στην παραγωγή και διακίνηση του τσίπουρου, διαπιστώθηκε από τις τελωνειακές αρχές των Ιωαννίνων, κατά την αποστακτική περίοδο που έληξε την περασμένη Παρασκευή.

Αυτό είναι η σύνοψη των ελέγχων που διενήργησαν οι άνθρωποι του Τελωνείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τελωνειακού και Προέδρου της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Ηπείρου- Κέρκυρας – Λευκάδας Πέτρου Λυκίδη.

Περισσότερα...

Απρόσκοπτη η πρόσβαση στις μονάδες υγείας και από την 1/1/2019

 • PDF

Κ. Φώτος για οικογενειακό γιατρό

tomy-ioanninaΣχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει στα Γιάννενα, το νεοσύστατο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που συγκροτούν οι λεγόμενες Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Κάνοντας τον απολογισμό αυτής της μεταρρύθμισης για την περιοχή των Ιωαννίνων, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, κ. Κώστας Φώτος, αναφέρθηκε στις τέσσερις ΤΟΜΥ που σήμερα πλέον λειτουργούν σε πλήρη σύνθεση, μετά και την πρόσληψη των νέων γιατρών.

Περισσότερα...

Απόψε δοκιμάζονται πρόσωπα και πολιτικές

 • PDF

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

tee hpeirouΔύο τουλάχιστον υποψηφιότητες για την προεδρεία της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Ηπείρου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πρόκειται να κατατεθούν στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΗ, η οποία θα συνεδριάσει το απόγευμα της Τετάρτης, με θέμα την εκλογή προεδρείου.

Περισσότερα...

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου σε εκθέσεις και το 2019

 • PDF

epimelhthrio1Σε επτά τουλάχιστον, εμπορικά γεγονότα – εκθέσεις και Β2Β συναντήσεις πρόκειται να λάβει μέρος το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και οι επιχειρήσεις – μέλη του που θα εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια του 2019.

Περισσότερα...

Το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» χρηματοδοτεί με 5,606 εκ .ευρώ τη λειτουργία 11 Τοπικών Ομάδων Υγείας

 • PDF

tomy-ioanninaΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη δόθηκε από την Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 στη δημοσιότητα η πρόσκληση για την «Παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Περιφέρεια Ηπείρου».

Περισσότερα...

Τι αποφάσισαν οι πρυτάνεις στην 89 Σύνοδό τους

 • PDF

ΣΤΕΓΑΣΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

prytaneis-synodosΠαρουσία του υπουργού Παιδείας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο, η 89η Σύνοδος Πρυτάνεων, στο Καβούρι.

Στο επίκεντρο της Συνόδου βρέθηκαν η εξωστρέφεια των πανεπιστημίων, ζητήματα φοιτητικής μέριμνας, η χρηματοδότηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καθώς επίσης και το ζήτημα της βίας και ανομίας σε χώρους ορισμένων εξ αυτών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 13:22

Περισσότερα...

ΔΩΔΩΝΗ: Χρυσό Βραβείο στα Effie Awards Hellas 2018

 • PDF

dodoni-kyrios-probatoΗ κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ΔΩΔΩΝΗ, με στρατηγικό συνεργάτη τον όμιλο ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, διακρίθηκε στα φετινά Effie Awards Hellas, κατακτώντας το Gold Effie στην κατηγορία Τρόφιμα/Γαλακτοκομικά.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε για τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και τη στοχευμένη επικοινωνία του brand, μέσα από ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον «κύριο Πρόβατο». Το διαφημιστικό δημιουργήθηκε από τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου και εξυπηρετεί τον στρατηγικό στόχο της ΔΩΔΩΝΗ, να ξεχωρίζει στον κλάδο που δραστηριοποιείται για την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την πλούσια γεύση των προϊόντων της.

Περισσότερα...

ΕΦΕΤ: Συνεχείς έλεγχοι εν όψει εορτών

 • PDF

EFET ELEGXOIΤους ελέγχους του στην αγορά των τροφίμων εντατικοποιεί κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο ΕΦΕΤ.

Αναφορικά με την αγορά τροφίμων ο ΕΦΕΤ συμβουλεύει τους καταναλωτές τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Βραβεύτηκαν τα Τελωνεία της Κακαβιάς και της Μέρτζανης

 • PDF

ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε

kakabia telwneioΔύο τελωνεία της Ηπείρου αυτά της Μέρτζανης στην Κόνιτσα και της Κακαβιάς συμπεριλαμβάνονται με 20 μόρια στις οργανικές μονάδες που βραβεύει για το 2017 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητά τους. Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Γεν.Γραμματέας της Α.Α Δ.Ε Γεώργιος Πιτσιλής η βράβευση έχει να κάνει με την επιτυχή λειτουργία κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας, όπως ενδεικτικά σε συνοριακά (χερσαία) ή απομακρυσμένα σημεία εκτός ωραρίου λειτουργίας ή εκτός έδρας και με παράλληλη εμπλοκή σε υποθέσεις που ενέχουν κινδύνους για τους υπαλλήλους της οργανικής μονάδας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 13:58

Περισσότερα...

Προς υλοποίηση το έργο “WINCOME” που θα συμβάλει στην ανάδειξη της αμπελουργικής ζώνης του Δήμου Ζίτσας

 • PDF

wincomeΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση (kick-off meeting) του ευρωπαϊκού διασυνοριακού έργου "WINCOME" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας στην Ελεούσα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/12/2018), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων που συνθέτουν το διασυνοριακό εταιρικό σχήμα του έργου, από την Ελλάδα (Δήμος Αμυνταίου, Αμύνταιον Οίνος) και από την Αλβανία (Περιφέρεια Κορυτσάς, RCDC) παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου και της Περιφερειάρχη Κορυτσάς Ana Verushi .

Περισσότερα...

Στο Δημαρχείο η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Ελλάδα

 • PDF

proxenos-toyrkias-mpegkasΗ Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Ελλάδα Ογια Γιαζάρ, επισκέφτηκε σήμερα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα.

Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τέθηκαν στο επίκεντρο οι προοπτικές για επιχειρηματικές συνεργασίες, ο τουρισμός, όπως επίσης οι πολιτιστικές και αθλητικές ανταλλαγές.

Περισσότερα...