Sun10212018

Last update06:18:09 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για την επιδότηση ενοικίου, σίτισης και ρεύματος

 • PDF

Από 20 Απριλίου οι αιτήσεις

leftaΑρχίζει στις 20 Απριλίου η περίοδος της υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση των παροχών που προβλέπονται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4320/2015, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20 Μαΐου.

Περισσότερα...

Νέο site www.dodoni.eu από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

 • PDF

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της γεύσης και της παράδοσης, αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά διατροφής

dodonh ergostasioΥπάρχουν φορές που η παράδοση βρίσκεται ένα κλικ μακριά και η τεχνολογία είναι εκείνη που μπορεί να μεταφέρει τον εκάστοτε χρήστη άμεσα, εύκολα και γρήγορα σε αυτήν. Μία τέτοια εμπειρία παράδοσης και έμπνευσης επιδιώκει να προσφέρει το νέο site της ΔΩΔΩΝΗ www.dodoni.eu.

Περισσότερα...

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ η συνεισφορά της Energean σε Δημόσιο και Καβάλα στα οκτώ χρόνια του Πρίνου

 • PDF

geotrypano prinosΗ συνεισφορά της EnergeanOil&Gas στο Δημόσιο και στην τοπική κοινωνία της Καβάλας ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ στη διάρκεια της 8ετίας κατά την οποία η εταιρεία λειτουργεί τις εγκαταστάσεις του Πρίνου. Επιπλέον, εκτιμάται ότι περισσότεροι από 1.000 πολίτες απασχολούνται καθημερινά άμεσα και έμμεσα με άξονα την πετρελαϊκή δραστηριότητα της περιοχής.

Περισσότερα...

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Τι πρέπει να ξέρετε για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές;

 • PDF

Βιώνοντας καιρούς οικονομικής δυσπραγίας και αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών που επιβαρύνουν μία οικογένεια, πολλοί πολίτες έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο ως δανειολήπτες.Στις περισσότερες περιπτώσεις, πολλοί πολίτες πήραν δάνειο από την τράπεζα, για την αγορά μιας νέας κατοικίας στα πλαίσια γάμου ή για να επωφεληθούν οικονομικώς για άλλα θέματα.

Περισσότερα...

Ακόμη περιμένουν το επίδομα θέρμανσης

 • PDF

Αλαλούμ με τις πληρωμές που όλα έρχονται αλλά ποτέ δε γίνονται

petrelaiothwrlkΑπλήρωτοι παραμένουν οι δικαιούχοι του επιδόματος που βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να τελειώσει η περίοδος διάθεσης του πετρελαίου και οι ίδιοι να μην έχουν λάβει ακόμα τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Περισσότερα...

Μεγάλη πτώση της ανεργίας στην Ήπειρο το τελευταίο τρίμηνο του 2014

 • PDF

3,5% χαμηλότερα από το αντίστοιχο διάστημα του 2013

oaed

Στο 24,5% μειώθηκε η ανεργία στην Ήπειρο στο τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014 σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2013 όταν είχε σκαρφαλώσει στο 28%.

Περισσότερα...

Διεθνής παρουσία της Energean Oil & Gas με συμμετοχή στο AOG Adriatic Oil & Gas

 • PDF
geotrypano prinos

Στο διεθνές συνέδριο AOGAdriaticOil&GasSummit, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο με την συμμετοχή υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών από χώρες 

Περισσότερα...

Με το... αριστερό για την απασχόληση μπήκε το 2015

 • PDF

Αυξήθηκαν οι Ηπειρώτες άνεργοι στον ΟΑΕΔ

Με το... αριστερό μπήκε το 2015 στην Ήπειρο oaedσε ότι έχει να κάνει με τις ροές της απασχόλησης καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον Οργανισμό αυξήθηκαν έστω και οριακά από αυτούς που ήταν στα μητρώα του τον Δεκέμβριο του 2014. Ωστόσο το πιο ανησυχητικό είναι η αύξηση που καταγράφεται στους ανέργους αν συγκρίνει κανείς τον Ιανουάριο του 2014 με τον φετινό.

Περισσότερα...

Διεθνής επέκταση με νέο επενδυτικό πρόγραμμα στην Αίγυπτο

 • PDF

Για την EnergeanOil&Gas

aigyptos energeanΣε ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους έξι εκατ. ευρώ, προχωρεί στην Αίγυπτο η EnergeanOil&Gas, με στόχο τον εντοπισμό κοιτάσματος υδρογονανθράκων στην περιοχή WestKomOmbo, έκτασης 20.948 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Περισσότερα...

Αρνητικό το ισοζύγιο προσλήψεων αποχωρήσεων τον Ιανουάριο

 • PDF

ΦΩΤΟ ΕΡΓΑΤΕΣ

Χάθηκαν 356 θέσεις εργασίας στην Ήπειρο

oaed

Μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα δείχνουν τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για τον μήνα Ιανουάριο 2015, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 9.273 θέσεις εργασίας.

Περισσότερα...

Ακόμα πιο φτωχή η Ήπειρος

 • PDF

Μείωση 8,3% στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ το 2012

map greece 402x272 400x400Ως μια από τις φτωχότερες Περιφέρειες αναδεικνύεται και πάλι η Ήπειρος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Περισσότερα...