Mon08102020

Last update10:21:22 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Xωρίς σχέδιο για τον κορωνοϊό

 • PDF

ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

dhmotiko-sumboulio-10-2019Επίθεση από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δέχεται η δημοτική αρχή για την άρνησή της να θέσει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εκτός ημερησίας διατάξεως, το θέμα της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως είχε προτείνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόταση που έγινε αποδεκτή από το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

Περισσότερα...

Αυστηρά μέτρα για να θωρακιστεί η δομή στέγασης προσφύγων «Αγία Ελένη» ζητά ο Δήμαρχος Ζίτσας

 • PDF

pliakos-theodorakakosΝα ληφθούν αυστηρά μέτρα για να αποφευχθεί η διασπορά κρουσμάτων στη δομή στέγασης προσφύγων «Αγία Ελένη» ζήτησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης το πρωί της Δευτέρας (30/03/2020) με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπου εξετάστηκαν μέτρα αντιμετώπισης για την πιθανή εξάπλωση του κορωναϊού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 13:11

Περισσότερα...

Συζήτηση για τον κορωναϊό ζητά η ΑΡΠΗ

 • PDF

perifereiahpeirounea2Συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την πορεία διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, ζητά η παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο».

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη

 • PDF

neo-perifereiako-2019Την 31-03-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο, μέσω Τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση είναι:

Περισσότερα...

Δήλωση Αλ. Καχριμάνη για την 25η Μαρτίου

 • PDF

kaxrimanhsΣήμερα, μένοντας στο σπίτι,περνάνε από τη μνήμη μας οι μορφές εκείνων που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους, που θυσίασαν τη ζωή τους και διέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Περισσότερα...

Επικοινωνία Θωμά Μπέγκα με το Δήμαρχο Ιωαννίνων

 • PDF

mpegkas-new-2019Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, είχε σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, εκφράζοντας την επιθυμία του να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, τόσο σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου, όσο και με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε ότι την αφορά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπέγκα για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατηθεί όρθιο το σύστημα λειτουργία του Δήμου, εστιάζοντας κυρίως στις συνεχείς εγκυκλίους που φτάνουν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες που γίνονται για την εφαρμογή τους.

Περισσότερα...

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Εγκρίθηκε με αντιδρασεις η αναμόρφωση του προϋπολογισμού

 • PDF

dhmarxeio-3Την δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Τετάρτης. Η αναμόρφωση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία από το κλείσιμο του ταμείου του 2019.

Περισσότερα...

Η απάντηση της Περιφέρειας στις καταγγελίες Ριζόπουλου

 • PDF

perifereiahpeirounea2Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των Οριζόντων Ηπείρου:

Περισσότερα...

Στην υπόλοιπη Ελλάδα «βρέχει» τηλεδιάσκεψη, στην Ήπειρο κρατάμε ομπρέλα

 • PDF

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

orizontes-logoΤην ώρα που το Eurogroup συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη, την ώρα που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συναντά τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες της εξ αποστάσεως «επαφής», στην Ήπειρο φαίνεται πως δεν έχει φτάσει ακόμα η ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα...

Έκκληση του Δημάρχου για πιστή εφαρμογή των μέτρων

 • PDF

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ Θ. ΜΠΕΓΚΑ

dhmarxeio-4Την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοιού ζήτησε από όλους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία όλων των εργαζομένων του δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών ενώ έκανε γνωστό ότι θα δοθεί παράταση στις προθεσμίες για την καταβολή των ανταποδοτικών ή άλλων τελών και θα ληφθεί μέριμνα για τους επιχειρηματίες που πλήττονται περισσότερο εξ αιτίας του κλεισίματος των καταστημάτων.

«Ζούμε εξαιρετικά δύσκολες ημέρες καθώς είμαστε αντιμέτωποι με την πιο μεγάλη και σοβαρή κρίση. Και είναι η πιο σοβαρή κρίση καθώς αφορά την υγεία όλων μας.

Περισσότερα...

Ορίζοντες Ηπείρου: Ειδικό ταμείο κορωνοϊου με 10 εκ. ευρώ

 • PDF

orizontes-logoΟι Ορίζοντες Ηπείρου με επιστολή τους στον Περιφερειάρχη προτείνουν ειδικό ταμείο κορωναϊoύ με 10 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα...