Thu04262018

Last update10:40:27 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Επιβάλλεται η άμεση και πλήρης διαλεύκανση

 • PDF

Για το μεγάλο έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών

dhmarxeioΗ όσο το δυνατόν αμεσότερη και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης με το έλλειμμα, κατά τη δημοτική αρχή και με βάση την έκθεση υπηρεσιακής επιτροπής, 1.039.000. ευρώ από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών θα χρειαστεί χρόνο, ελέγχους και αποφάσεις θεσμικών οργάνων και μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, έστω κι αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Περισσότερα...

Μεγάλο το έλλειμμα, πολλά τα ερωτήματα

 • PDF

1.039.000 ευρώ για το 2012, το ανεβάζει στο1.250.000 ο Ν. Γκόντας με το 2013

dhmarxeioΜε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πλήρης διαλεύκανση, σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο της πολύ σοβαρής υπόθεσης με το τεράστιο έλλειμμα από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, μετά την πρώτη επίσημη καταγραφή από υπηρεσιακή επιτροπή. Βέβαια, υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες, έστω κι αν διαφορετικά τις εκλαμβάνει κάθε παράταξη στο δήμο.

Περισσότερα...

Απομακρύνθηκε από τη θέση του ο ταμίας του Δήμου

 • PDF

filios monosΟ Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά την διαπίστωση που έγινε για έλλειμμα 1.039.000 ευρώ στο ταμείο του Δήμου.

Περισσότερα...

Με επιτυχία και η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων

 • PDF

tourkoi giannenaΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων εκπροσώπων του Οργανισμού Πρακτόρων Τουρκίας 'TURSAB' στα Ιωάννινα. Στην αποστολή συμμετείχαν 30 άτομα, στη πλειονότητά τους τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών μέσων ενημέρωσης & προβολής της Τουρκίας.

Περισσότερα...

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το έλλειμα

 • PDF

Στον εισαγγελέα τη Δευτέρα για μήνυση κατά παντώς υπευθύνου ο Φ. Φίλιος

filios antidhmarxoiΤον ταμία του Δήμου Ιωαννιτών ο οποίος, όπως είπε έχει στα χέρια του το μόνο κλειδί από τα χρηματοκιβώτιο του δήμου όπου φυλάσσεται το ρευστό, «έδειξε» κατά τη διάρκεια  συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Φ. Φίλιος για την υπεξαίρεση 1,39 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα...

Σκάει... μύτη το έλλειμμα στο δήμο

 • PDF

Άφαντο από το ταμείο ποσό άνω του 1 εκ. ευρώ!

dhmarxeioΠοσό άνω του 1 εκ. ευρώ φαίνεται ότι λείπει, και δεν προκύπτει κάποιο ... λάθος, από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία της καταγραφής όλων των παραστατικών για το 2012 που γίνεται από επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων (προϊσταμένων υπηρεσιών) που συγκρότησε ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από μέρα σε μέρα, να ολοκληρώσει το «πόρισμα» της.

Περισσότερα...

Από τάφρος... χωματερή

 • PDF

Εικόνες ντροπής στα Σεισμόπληκτα

seismoplhkta kolaz 18.04.13Αντιμέτωποι με ένα ακόμα πρόβλημα βρίσκονται οι κάτοικοι πέριξ της οδού Ασημακοπούλου, πέραν του γνωστού πλέον με τον ημιτελή εδώ και καιρό δρόμο. Αυτό δεν είναι άλλο από την εικόνα που παρουσιάζει η τάφρος που βρίσκεται παράλληλα με τον δρόμο και που όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μας έστειλαν οι κάτοικοι της περιοχής έχει μετατραπεί σε ένα είδος χωματερής.

Περισσότερα...

Ψάχνουν λύσεις-αντίδοτο στις καταλήψεις στο παλιό «Χατζηκώστα»

 • PDF

Ενώ στην «αξιοποίηση» έχει εμπλακεί και το ... ΤΑΙΠΕΔ

palio xatzhkosta fotiaΜέτρα μόνιμου χαρακτήρα, αποτελεσματικά που θα αποτρέπουν τις καταλήψεις εγκαταλελειμμένων και μη κτιρίων στο χώρο του παλιού «Χατζηκώστα» αναζητούν οι τοπικές αρχές, μαζί και η αστυνομία, την ώρα που τα ακίνητα αυτά ... φιγουράρουν στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση», όπως την εννοούν τα μνημόνια.

Περισσότερα...

Ο δήμος Ιωαννιτών διεκδικεί μερίδιο από τα ... ψίχουλα του Πράσινου Ταμείου

 • PDF

Πρόταση για προμήθειες ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο

dhmotiko symboulio klahΤην περσινή, κατά το ήμισυ και με νέες προσθήκες, πρόταση του δήμου Ιωαννιτών που δεν έτυχε αποδοχής και άρα υλοποίησης, για προμήθειες μέσα από το Πράσινο Ταμείο, ενέκρινε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα που λήγει η προθεσμία.

Περισσότερα...

Με σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό λειτουργεί το Άσυλο Ανιάτων

 • PDF

Άμεσες προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι

laionsΤην υπαγωγή του Θεραπευτηρίου χρονιών παθήσεων Ιωαννίνων στο υπουργείο Υγείας και όχι στο εργασίας στο οποίο έχει μεταφερθεί πρόσφατα, την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους καθώς επίσης την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την κάλυψη των αναγκών του θεραπευτηρίου σε υλικοτεχνική και υγειονομική υποδομή ζήτησαν χθες οι εργαζόμενοι σε αυτό με αφορμή την 6ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Περισσότερα...

Πάει πίσω το έργο της «Όασης»

 • PDF

Λόγω ένστασης, πιθανή και η δικαστική εμπλοκή...

oash kosmosΜια ένσταση, περισσότερο για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους όπως σημειώνουν όσοι γνωρίζουν τα ισχύοντα, από εργοληπτική εταιρεία η οποία δεν ήταν ανάμεσα σε αυτές που προσέφεραν μεγάλη έκπτωση, καθυστερεί την κατάληξη του διαγωνισμού για την ανάθεση του επείγοντος έργου αποκατάστασης της «Όασης».

Περισσότερα...