Wed09202017

Last update03:57:07 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Χώρο για έναν ακόμα παιδικό σταθμό ψάχνει στην Ανατολή ο ΟΚΠΑΠΑ

 • PDF

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

paidikos-stathmos-imeraΧώρο στην Ανατολή, αναζητά εδώ και ένα χρόνο, η δημοτική αρχή της πόλης μας και πιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής για τη δημιουργία ενός ακόμα παιδικού σταθμού, καθώς οι ανάγκες των νηπίων είναι αυξημένες τον τελευταίο χρόνο, στην συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών και οι διατιθέμενες θέσεις στους λειτουργούντες παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν επαρκούν για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Περισσότερα...

Πολιτιστική κληρονομιά και τουρισμός μέσω... INTERREG

 • PDF

ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

o8omanikh biblio8hkhΤην υποβολή επτά προτάσεων του Δήμου Ιωαννιτών στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020, ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο. Με την υλοποίηση των προτάσεων ο Δήμος Ιωαννιτών στοχεύει α) στην τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω έργων και δράσεων που αφορούν στον τουρισμό και στον πολιτισμό και β) στη βελτίωση του περιβάλλοντος και συνεπώς της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 15:32

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

 • PDF

ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

vaseis va8mologies 29.08.13Συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκας. Στο μήνυμα αναφέρει:

Περισσότερα...

Κακοκαιρία σαρώνει τα Γιάννενα

 • PDF

broxh anatolhΈντονη βροχόπτωση πλήττει τα Ιωαννίνα τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να έχουν μετατραπεί ήδη σε ποτάμια, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε άλλες περιοχές.

Περισσότερα...

Μέσα σε δύο χρονιές 1.000.000 φορολογικό «χαράτσι» στο Δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

dhmarxeioΠερίπου 1.000.000 ευρώ είναι ο φόρος εισοδήματος που πληρώνει για τα έτη 2015και 2016 ο Δήμος Ιωαννιτών. Ένα φορολογικό χαράτσι που επιβαρύνει το Δήμο -και εμμέσως τους δημότες του- με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Θωμά Γιωτίτσα, να εκφράζει την αγανάκτηση του ενημερώνοντας στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Περισσότερα...

Μια εκκρεμότητα 30 χρόνων κλείνει ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ «ΔΡΟΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΖΕΥΓΑΡΙΑ-ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ»

drosia pentelhΜια εκκρεμότητα 30 χρόνων κλείνει ο Δήμος Ιωαννιτών κι ανοίγει το δρόμο για έργα υποδομής και πολεοδομική τακτοποίηση στις περιοχές ΔΡΟΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΖΕΥΓΑΡΙΑ-ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ.

Περισσότερα...

Ασφαλτοστρώσεις, αποκατάσταση πεζοδρομίων και δημιουργία υποδομής για ΑμΕΑ

 • PDF

pezodormio dompolhΗ αποκατάσταση των πεζοδρομίων στην οδό Δομπόλης και η βελτίωση της προσβασιμότητας για ΑμΕΑ με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, καθώς και νέες ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, είναι δύο έργο του Δήμου Ιωαννιτών που ξεκινάνε τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα...

Εξωστρέφεια με οδηγό την Αργυροχρυσοχοΐα

 • PDF

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΤΑΨΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ

argyrotexniaΑπόλυτα ικανοποιημένη επέστρεψε από τη Ρωσία η αποστολή των Ιωαννίνων. Ικανοποίηση εκφράζετε τόσο για την απήχηση που είχε με την έναρξη της η έκθεση της Γιαννιώτικής Αργυροχρυσοχοΐας στη Μόσχα, όσο και για τις επαφές που έγιναν στη Ρωσική πρωτεύουσα ανοίγοντας δρόμους για ενίσχυση των πολιτιστικών, τουριστικών, επιχειρηματικών και εν γένει σχέσεων των Ιωαννίνων και της Ηπείρου με το ρωσικό λαό.

Περισσότερα...

Ήρθε το πιστοποιητικό για τον Κουραμπά

 • PDF

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ

ast kourampas1Στα χέρια έχει πια και το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειαζόταν Δημοτική Αρχή προκείμενου να μπορέσει να ανοίξει και επίσημα την παιδική χαρά στον Κουραμπά.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

 • PDF

Ένας θεσμός Δημοκρατίας στο Δήμο Ιωαννιτών

symparastaths dhmothΞεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα τη λειτουργία του ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών. «Ένας σημαντικός θεσμός Δημοκρατίας της Αυτοδιοίκησης», όπως τον χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ευχόμενος «να ριζώσει στο Δήμο μας», ενώ ο πρώτος «Συμπαραστάτης», Χρήστος Πάνος, χαρακτήρισε «δείγμα πολιτικού πολιτισμού και ευρωπαϊκής νοοτροπίας» τη συναίνεση που επέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο καθιστώντας εφικτή τη λειτουργία του θεσμού.

Περισσότερα...

Ανοίγει ο Κουραμπάς

 • PDF

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ 55 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ast kourampas1

Μετά από αρκετές περιπέτειες και τον τραυματισμό ενός 5χρονου παιδιού η παιδική χαρά του Κουραμπά είναι έτοιμη να ανοίξει και επίσημα τις πόρτες της για τους μικρούς δημότες των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...