Tue10242017

Last update03:54:39 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Υπερατλαντικά μετάλλια για την ZOINOS WINERY

 • PDF

ZITSA-IMIAFRODIS-WEBΜε τέσσερα υπερατλαντικά μετάλλια στις βαλίτσες της επέστρεψε η ZOINOS WINERY από τον διεθνή διαγωνισμό οίνου TexSom International Wine Awards 2017 που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ.

Περισσότερα...

Πρωταπριλιά σε λειτουργία οι Αυτοκινητόδρομοι

 • PDF

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

ionia odos 17.09.13Μέρες απέμειναν μέχρι την απόδοση των 4 νέων αυτοκινητόδρομων στην κυκλοφορία. Σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, στις 31 Μαρτίου, όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να λειτουργήσουν οι δρόμοι και την 1η Απριλίου, οι οδηγοί θα πρέπει να βρουν μπροστά τους λειτουργικούς άξονες.

Περισσότερα...

Τουριστικό άνοιγμα του Ζαγορίου στη Σουηδία

 • PDF

zagori souhdiaΔιαρκής είναι η προσπάθεια του Δήμου Ζαγορίου για την τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος. Στα πλαίσια αυτά εντάσσονταν και η παρουσία του, για πρώτη φορά, στην πρόσφατη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Mediterranean Panorama της Στοκχόλμης στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Κληροδότημα που κατακρατούνταν από ιδιώτη επί 13 χρόνια πήρε πίσω ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

KLHRODOTHMA IWANNIDHΣε εξέλιξη βρίσκεται μια συστηματική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων για να επιλύσει χρονίζοντα ζητήματα που αφορούν σε κληροδοτήματα, ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του καθενός από αυτά, σύμφωνα και με τη βούληση του διαθέτη. Ζητήματα σε πολλές περιπτώσεις πολύπλοκα (όπως υποθέσεις καταπατήσεων, εγκατάλειψης, νομικών εμπλοκών κ.λ.π. ) αντιμετωπίζονται μεθοδικά για κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 12:16

Περισσότερα...

Καινοτομία υπό διωγμό

 • PDF

ΓΙΑΝΝΩΤΗΣ ΕΦΕΡΕΥΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

kainotomiaΔεν είναι κάτι καινούργιο το γεγονός πως η Ελλάδα κόβει τα φτερά στα ίδια της τα παιδιά και ουσιαστικά τα οδηγεί προς το εξωτερικό. Θα έπρεπε όμως αυτά τα χρόνια της κρίσης, θα πει κάποιος, να έχουν διορθωθεί λίγο τα πράγματα, να έχουμε βάλει μυαλό.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:19

Περισσότερα...

Αναστάτωση με τους λογαριασμούς ύδρευσης στο Δ. Ζίτσας

 • PDF

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

neroΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ζίτσας για την τακτική της στους λογαριασμούς ύδρευσης, εξέδωσε η παράταξη του Βασίλη Γαρδίκου, «Αυτοδιοικητική Ενότητα».

Περισσότερα...

Αναμένοντας τα αποτελέσματα της εξωστρέφειας

 • PDF

EK8ESH BEROLINOΣε υλοποίηση του προγράμματος της Ηπείρου για συνδυασμένη και παράλληλη προβολή του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων, η Περιφέρεια συμμετείχε το τελευταίο δεκαήμερο σε τρεις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, φιλοξενώντας στα περίπτερά της φορείς, επαγγελματίες, δήμους.

Περισσότερα...

Τα έργα που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

 • PDF

perifereiahpeirounea2Έργα συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου, των αγροτικών υποδομών και μνημείων, προωθούνται με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Όνειρο θερινής νυκτός;

 • PDF

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ «ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ» ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

Treno 2P CasaraltaΕρώτηση κατέθεσε στην Βουλή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Οικονομίας & Ανάπτυξης και Εξωτερικών για το σιδηροδρομικό δίκτυο και το σχέδιο της «σιδηροδρομικής Εγνατίας».

Περισσότερα...

Την είσπραξη 241.861,45 ευρώ αναμένει ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ENERGA ΚΑΙ HELLAS POWER

dhmarxeioΣτις 7 Μαρτίου 2017 περατώθηκε (μετά από 81 συνεδριάσεις) η εκδίκαση στο Α' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών της ποινικής υπόθεσης ''ENERGA και HELLAS POWER'' - η οποία είχε ξεκινήσει την 16 Ιανουαρίου 2015 - και στην οποία ο Δήμος Ιωαννιτών παραστάθηκε ως πολιτικώς ενάγων προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του.

Περισσότερα...

Μετέφεραν 100 κιλά χασίς με το αυτοκίνητο

 • PDF

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ

xasis 110 kilaΣυνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Περισσότερα...