Sun06252017

Last update04:31:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Σκληρή προπαγάνδα από του Αλβανούς

 • PDF

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ

kakabia 01.02.13Δύο οδηγούς του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές καθώς μετέφεραν στην χώρα μας προπαγανδιστικό υλικό, από βιβλία μέχρι χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας.

Περισσότερα...

Υπομονή για μια ακόμη φορά

 • PDF

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

aerodromio ioanninaΥπομονή για μια ακόμη φορά καλείται να κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών για να ενημερωθεί το μέλλον της εγκατάστασης του συστήματος GBAS στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας, με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείο Υποδομών, Γιώργο Δέδε δεν προέκυψε κάτι νεώτερο πέρα από το δέσμευση του Γ.Γ. ότι σε μια εβδομάδα θα έχει τις απαντήσεις που ζητά ο Δήμος από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα...

Λύση για τα αδέσποτα τώρα

 • PDF

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

dagkoma adespotoΤρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που έχουν κατακλύσει όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, ακόμα και έξω από το νηπιαγωγείο που διαθέτει, κυκλοφορώντας σε αγέλες. Πολλές είναι οι επιθέσεις σε φοιτητές, προσωπικό και διερχόμενους που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα. Μία εξ' αυτών, όμως, οδήγησε έναν φοιτητή στο νοσοκομείο Χατζηκώστα για να δεχτεί ιατρική φροντίδα, καθώς του επιτέθηκε αγέλη σκύλων το Σάββατο αργά το απόγευμα, προκαλώντας του τραύματα στο μηρό.

Περισσότερα...

Διαμαρτυρία των ασφαλιστών έξω από τράπεζες κατά της προώθησης συμβολαίων

 • PDF

asflistes diamartyriaΔιαμαρτυρία έξω από τις τράπεζες πραγματοποίησαν το πρωί μέλη Συλλόγων Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστών σε όλη την Ήπειρο, που διαμαρτύρονται για τα ασφαλιστικά συμβόλαια που προωθούν οι τράπεζες στους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πτώση του τζίρου τους κατά περίπου 20%, εξαιτίας αυτής της πρακτικής.

Περισσότερα...

Περισσότερες από 1.000 συλλήψεις στην Ήπειρο

 • PDF

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

astynomiaΜε σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Οκτώβριο.

Περισσότερα...

Ματωμένος Οκτώβριος στους δρόμους της Ηπείρου

 • PDF

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ

troxaioΜε το αίμα τριών συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία βάφτηκε ο Οκτώβριος στην Ήπειρο. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Οκτώβριο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 14 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 7 το 2015).

Περισσότερα...

Δεσμεύσεις για το «ραδιοβοήθημα» μέχρι το καλοκαίρι του 2017

 • PDF

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑ ΣΤΟΝ Γ. ΣΤΕΦΟ

aerodromio ioanninaΟ διοικητής της ΥΠΑ Κων/νος Λυντζεράκος απάντησε στην επιστολή του βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Στέφου, σχετικά με τα διαχρονικά προβλήματα του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, η μετεγκατάσταση του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 και τον Ιούνιο του 2017 το αεροδρόμιο θα διαθέτει ένα πλήρες σύστημα προσέγγισης αεροσκαφών, που θα αποκαταστήσει την πτητική του λειτουργικότητα.

Περισσότερα...

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Ε-65

 • PDF

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

perifereiahpeirounea2Αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Σταύρο Παργανά, να συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα: «Ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) και ειδικότερα στο σκέλος που αφορά την χάραξη και κατασκευή του βορείου τμήματος Καλαμπάκας - Εγνατίας» κατέθεσε η παράταξη Συμμαχία Ηπειρωτών.

Περισσότερα...

Επιτροπή Πολιτών κατά της παραχώρησης του ΠΕΑΚΙ στον ΠΑΣ Γιάννενα

 • PDF

panipirotikoΑνοικτή Επιτροπή Πρωτοβουλιών και Διεκδίκησης κατά της παραχώρησης μέρος του ΠΕΑΚΙ στον ΠΑΣ Γιάννενα δημιούργησαν εκπρόσωποι φορέων και παρατάξεων μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Περισσότερα...

Νοσοκομείο Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νότιας Αλβανίας το ΠΓΝΙ

 • PDF

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2015

pgniΠερισσότερους από 300.000 ασθενείς εξυπηρέτησε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το 2015 σύμφωνα με την ετήσια απολογιστική παρουσίαση των πεπραγμένων του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Μια πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού στα Γιάννενα

 • PDF

AIRSPORTS festivalΜια πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29 & 30 Οκτωβρίου στα Γιάννενα και μια συνάντηση αθλητών-πιλότων από όλη την Ελλάδα θα γεμίσει χρώμα τον ουρανό της πόλης πάνω από τη λίμνη της, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Περισσότερα...