Mon02192018

Last update06:43:40 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Έβαλαν... φωτιά οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Ηπείρου

 • PDF

ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΟΝΗΡΟΥΣ» ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ

fotia as8enoforoΗ Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καταγγέλλει ως απαράδεκτη και εξευτελιστική τη συμπεριφορά του προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Ηπείρου, καλώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία των πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), τις πρωτοβάθμιες ενώσεις, την Ένωση Αξιωματικών (Ε.Α.Π.Σ.) και το σύνολο των συνδικαλιστικών οργάνων των πενταετών εποχικών - συναδέλφων, να πάρουν θέση και να καταγγείλουν την απαράδεκτη ενέργεια του προεδρείου και της πλειοψηφίας του συγκεκριμένου σωματείου.

Περισσότερα...

Εθελοντικές ομάδες δράσης πολιτών για το κυκλοφοριακό και το πράσινο δημιουργεί ο Δήμος

 • PDF

dhmarxeioΤην ενεργοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της πόλης προκειμένου να δημιουργηθούν δύο εθελοντικές ομάδες δράσης πολιτών με διάθεση να προσφέρουν με τις γνώσεις τους, με ιδέες, σχέδια και προτάσεις για θέματα που αφορούν στο κυκλοφοριακό της πόλης αλλά και στο τμήμα Πρασίνου επιζητά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Ιόνια τέλος αλλά... με ανοιχτές εκκρεμότητες για την Ήπειρο

 • PDF

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ionia ampeliaΤο τέλος της κατασκευής της Ιόνιας οδού σήμανε η παράδοση στην κυκλοφορία του τελευταίου τμήματος από Πέρδικα Ιωαννίνων έως Ανισόπεδο Κόμβο ένωσης με την Εγνατία Οδό, μήκους 14 περίπου χιλιομέτρων.

Περισσότερα...

Δεν παρουσιάζει τη μελέτη για τη Νιάρχου η Περιφέρεια

 • PDF

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

panepisthmiou leoforos niarxouΗ άρνηση της Περιφέρειας Ηπείρου να ανταποκριθεί στην απόφαση- πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και να παρουσιάσει την τεχνική μελέτη της οδού Νιάρχου "δεν τιμά το κυρίαρχο όργανο του Δήμου και των πολιτών, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο", όπως σχολίασε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, προτρέποντας την περιφερειακή αρχή "να το ξανασκεφτεί" και σημειώνοντας πως "ήταν τουλάχιστον άκομψο αυτό που έκανε η περιφέρεια".

Περισσότερα...

Οι πολίτες σχεδιάζουν και αποφασίζουν για το Δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

ΥΠΕΡΨΗΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

dhmarxeioΣε μια καινοτόμα πρωτοβουλία συμμετοχής των πολιτών στο σχεδιασμό έργων και στη λήψη των αποφάσεων, προχωράει ο Δήμος Ιωαννιτών με τη θέσπιση του "συμμετοχικού προϋπολογισμού των πολιτών" ύψους 200.000 σε πρώτη φάση, που θα διαχειριστούν οι δημότες.

Περισσότερα...

Απλώνει κι άλλο το δίχτυ κοινωνικής προστασίας

 • PDF

kentro koinothtas egkainiaΜία ακόμη δομή που έρχεται να προστεθεί στο δίχτυ προστασίας που έχει απλώσει ο ΟΚΠΑΠΑ στο Δήμο Ιωαννιτών, εγκαινιάστηκε σήμερα.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη παραδίδεται το Αμφιλοχία - Άρτα

 • PDF

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ

ionia maios 2016Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, το τμήμα της Ιόνιας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη (Σελλάδες) Άρτας.

Περισσότερα...

Ομόφωνα υπέρ των αλλαγών στη μελέτη το ΔΣ

 • PDF

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΙΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

panepisthmiou leoforos niarxouΟμόφωνη απόφαση στήριξης των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Λεωφόρου Νιάρχου και των Σεισμοπλήκτων, έλαβε προχθές βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στο ΣτΕ για τα διόδια Δροσοχωρίου

 • PDF

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

diodia egnatiaΗ επικείμενη λειτουργία νέου σταθμού διοδίων της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή Δροσοχωρίου, αναδεικνύει και το πρόβλημα της απαξίωσης του εθνικού δρόμου Ιωαννίνων- Τρικάλων (μέσω Κατάρας) που θα πρέπει να λειτουργεί εναλλακτικά για όσους δεν θέλουν να καταβάλλουν διόδια.

Περισσότερα...

Αλλάζουν όψη τα αθλητικά κέντρα Καλούτσιανης και Κιάφας

 • PDF

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ

kaloutsianh a8lhtiko kentroΤη σύμβαση του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας και ο ανάδοχος που προέκυψε από το διαγωνισμό.

Περισσότερα...

Ομόφωνo «όχι» στη CETA

 • PDF

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

perifereiahpeirounea2To Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου μετά τη συζήτηση που έγινε χθες για ζητήματα Αγροτικής Ανάπτυξης, κατέληξε ομόφωνα σε απόφαση απόρριψης των συμφωνιών της Ε.Ε. για τη φέτα με τον Καναδά και την Αφρική. Επίσης συμφωνήθηκε να συνδιαμορφωθεί απόφαση για τη ρύθμιση των χρεών των αγροτών, για στήριξη των παραγωγών από τις εγχώριες μεταποιητικές μονάδες, διεξαγωγή αγορανομικών ελέγχων στην εγχώρια αγορά για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται (όπως φέτα- λευκό τυρί κλπ).

Περισσότερα...