Fri08182017

Last update05:42:55 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Στις κάλπες οι μηχανικοί την Κυριακή

 • PDF

EΠΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ- ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

tee hpeirouΕπτά παρατάξεις μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΕΕ Ηπείρου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 20 Νοεμβρίου. Για την Αντιπροσωπεία και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του τμήματος κατατέθηκαν υποψηφιότητες από επτά παρατάξεις.

Περισσότερα...

Ανακύκλωση, φαρμακευτικά φυτά και ασθένεια πλατάνων, τα έργα για το Ιnterreg Ελλάδος-Αλβανίας

 • PDF

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

dhmarxeio zagoriouΤρεις προτάσεις για ισάριθμα σημαντικά έργα που, εφόσον εγκριθούν, θα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας της περιοχής και θα στηρίξουν την επιχειρηματικότητα, κατέθεσε ο Δήμος Ζαγορίου στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Αλβανία 2014-2020 Ιnterreg IPA.

Περισσότερα...

Όχι στο κλείσιμο του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης

 • PDF

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

pogoni66Την αντίδρασή του στο κλείσιμο του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης εκφράζει με επιστολή του στον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Σκληρή προπαγάνδα από του Αλβανούς

 • PDF

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ

kakabia 01.02.13Δύο οδηγούς του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές καθώς μετέφεραν στην χώρα μας προπαγανδιστικό υλικό, από βιβλία μέχρι χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας.

Περισσότερα...

Υπομονή για μια ακόμη φορά

 • PDF

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

aerodromio ioanninaΥπομονή για μια ακόμη φορά καλείται να κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών για να ενημερωθεί το μέλλον της εγκατάστασης του συστήματος GBAS στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας, με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείο Υποδομών, Γιώργο Δέδε δεν προέκυψε κάτι νεώτερο πέρα από το δέσμευση του Γ.Γ. ότι σε μια εβδομάδα θα έχει τις απαντήσεις που ζητά ο Δήμος από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα...

Λύση για τα αδέσποτα τώρα

 • PDF

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

dagkoma adespotoΤρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που έχουν κατακλύσει όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, ακόμα και έξω από το νηπιαγωγείο που διαθέτει, κυκλοφορώντας σε αγέλες. Πολλές είναι οι επιθέσεις σε φοιτητές, προσωπικό και διερχόμενους που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα. Μία εξ' αυτών, όμως, οδήγησε έναν φοιτητή στο νοσοκομείο Χατζηκώστα για να δεχτεί ιατρική φροντίδα, καθώς του επιτέθηκε αγέλη σκύλων το Σάββατο αργά το απόγευμα, προκαλώντας του τραύματα στο μηρό.

Περισσότερα...

Διαμαρτυρία των ασφαλιστών έξω από τράπεζες κατά της προώθησης συμβολαίων

 • PDF

asflistes diamartyriaΔιαμαρτυρία έξω από τις τράπεζες πραγματοποίησαν το πρωί μέλη Συλλόγων Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστών σε όλη την Ήπειρο, που διαμαρτύρονται για τα ασφαλιστικά συμβόλαια που προωθούν οι τράπεζες στους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πτώση του τζίρου τους κατά περίπου 20%, εξαιτίας αυτής της πρακτικής.

Περισσότερα...

Περισσότερες από 1.000 συλλήψεις στην Ήπειρο

 • PDF

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

astynomiaΜε σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Οκτώβριο.

Περισσότερα...

Ματωμένος Οκτώβριος στους δρόμους της Ηπείρου

 • PDF

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ

troxaioΜε το αίμα τριών συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία βάφτηκε ο Οκτώβριος στην Ήπειρο. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Οκτώβριο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 14 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 7 το 2015).

Περισσότερα...

Δεσμεύσεις για το «ραδιοβοήθημα» μέχρι το καλοκαίρι του 2017

 • PDF

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑ ΣΤΟΝ Γ. ΣΤΕΦΟ

aerodromio ioanninaΟ διοικητής της ΥΠΑ Κων/νος Λυντζεράκος απάντησε στην επιστολή του βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Στέφου, σχετικά με τα διαχρονικά προβλήματα του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, η μετεγκατάσταση του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 και τον Ιούνιο του 2017 το αεροδρόμιο θα διαθέτει ένα πλήρες σύστημα προσέγγισης αεροσκαφών, που θα αποκαταστήσει την πτητική του λειτουργικότητα.

Περισσότερα...

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Ε-65

 • PDF

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

perifereiahpeirounea2Αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Σταύρο Παργανά, να συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα: «Ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) και ειδικότερα στο σκέλος που αφορά την χάραξη και κατασκευή του βορείου τμήματος Καλαμπάκας - Εγνατίας» κατέθεσε η παράταξη Συμμαχία Ηπειρωτών.

Περισσότερα...