Sun06072020

Last update11:24:13 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή στη Δωδώνη

 • PDF

AntigoniΜετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, η Ομάδα Σημείο Μηδέν, ανακοινώνει την έναρξη περιοδείας κατά τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο και Σεπτέμβριο σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Η Ρίτα Αντωνοπούλου την Παρασκευή στο Ιτς Καλέ

 • PDF

rita-antwnopoulouΣε ένα μελωδικό ταξίδι μας προσκαλεί η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, στις 9 μμ στο πλαίσιο του Its Kale Festival Ιωάννινα 2019, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Στην αίθουσα Β.Πυρσινέλλας θα μεταφερθεί η σημερινή εκδήλωση "Λόγια Αγάπης"

 • PDF

karagianni-logia-agaphsΤα καιρικά φαινόμενα και οι προβλέψεις για τη συνέχισή τους καθιστούν υποχρεωτική τη μεταφορά της εκδήλωσης Αγάπης Λόγια στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».

Περισσότερα...

Η "Μαρία Πενταγιώτισσα" του Μποστ στα Ιωάννινα

 • PDF

pentagiwtissaΤην εμβληματική κωμωδία του Μποστ «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ», παρουσιάζει σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων η 5η ΕΠΟΧΗ σε πανελλαδική περιοδεία το καλοκαίρι του 2019. Μια στάση θα πραγματοποιήσει στις 17 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:30 στο υπαίθριο θέατρο Ε.Η.Μ-Φρόντζου.

Περισσότερα...

«Το ταξίδι του έρωτα» του Γιάννη Πάριου σήμερα στα Ιωάννινα

 • PDF

parios-ioanninaO Γιάννης Πάριος παρουσιάζει την δουλειά του με τίτλο "Το ταξίδι του έρωτα..." σήμερα στις 21:00 στο υπαίθριο θέατρο Ε.Η.Μ-Φρόντζου.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το "φαινόμενο Πάριος", με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων,

Περισσότερα...

Βραδιές μουσικής με τη Φιλαρμονική Δήμου Ιωαννιτών

 • PDF

filarmonikiΜουσικές βραδιές στο κοινό και στους πολυπληθείς επισκέπτες μας θα παρουσιάσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών σε δύο κεντρικές πλατείες της πόλης μας παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα ελληνικής και ξένης μουσικής.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, η Φιλαρμονική μας θα εμφανιστεί στην Πλατεία Χατζή, στους Αμπελόκηπους, και την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στα νερά της Παμβώτιδας.

Περισσότερα...

Με μικρές εντάσεις για υπερβολική χρήση

 • PDF

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΩΔΩΝΗ

8etaro dodonhsΟι εργασίες εξελίσσονται, όχι απόλυτα ικανοποιητικά αλλά δεδομένων των δυσκολιών της γραφειοκρατίας, σε καλό βαθμό, οι θεατές χαίρονται παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο... και είναι όλοι ευχαριστημένοι... Ή σχεδόν όλοι...

Περισσότερα...

Tην 3η Πανελλήνια Συνάντηση μονοπατιών διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

Την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019, ανέλαβε να διοργανώσει η Περιφέρεια Ηπείρου με τη συνεργασία των Οργανωτικών Ομάδων Ursa Trail και Epirus Trail.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας, με δεδομένο πως το μονοπάτι Ursa Trail Του Μετσόβου είναι το τρίτο κατά σειρά στην Ελλάδα, μετά του Μαινάλου και της Άνδρου όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δύο Πανελλήνιες Συναντήσεις.

Η Συνάντηση απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε φορείς και πρόσωπα που έχουν αρμοδιότητα ή σχετίζονται με την ανάδειξη και αξιοποίηση των Μονοπατιών της Ελλάδας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής λόγω του σχετικώς περιορισμένου αριθμού, ενώ για την πληρέστερη εκπροσώπηση προτείνεται ο αριθμός έως 2 ατόμων από κάθε φορέα.

Περισσότερα...

Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου την Πέμπτη στην ΕΗΜ

 • PDF

ODYSSEVAXΈνα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινών των Ιωαννίνων την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο υπαίθριο θέατρο Ε.Η.Μ-Φρόντζου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Ιούλιος 2019 11:09

Περισσότερα...

Σήμερα και αύριο η "Βερβερίτσα" του Νίκου Μουτσινά στα Ιωάννινα

 • PDF

berberitsaΣε καλοκαιρινή περιοδεία βρίσκεται η επιτυχημένη παράσταση του Νίκου Μουτσινά ¨Βερβερίτσα¨. Στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις στο υπαίθριο θέατρο Ε.Η.Μ σήμερα 05 και αύριο 06 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Περισσότερα...

Η Πολιτιστική ατζέντα του Ζαγορίου

 • PDF

greveniti-bike-2018Γεμάτη είναι η πολιτιστική ατζέντα για το Δήμο Ζαγορίου για το φετινό καλοκαίρι. Ενδεικτικά ορισμένες εκδηλώσεις:

Περισσότερα...