Mon05212018

Last update08:27:55 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χρειάζεστε έμπειρο ηλεκτρολόγο άμεσα σε Πατήσια, Παγκράτι και Γκύζη; Δείτε που θα τον βρείτε!

 • PDF

Κάποια στιγμή όλοι χρειάζονται έναν ηλεκτρολόγο για πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν στο σπίτι. Και επειδή τα περισσότερα ευτράπελα γίνονται τις πιο ακατάλληλες ώρες, πρέπει να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών.

Περισσότερα...

Σε ειδική αποστολή στα Γιάννενα ο Δήμαρχος Κέρκυρας...

 • PDF

1.000 ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

NikolouzosKostas

Για... ειδικές διαπραγματεύσεις με τις διοικήσεις των τριών φορέων διαχείρισης απορριμμάτων της Ηπείρου βρέθηκε την Πέμπτη στα Γιάννενα ο Δήμαρχος της Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος προκειμένου να καταφέρει να διώξει από το νησί του για μία μόνο φορά 1000 τόνους σκουπιδιών τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους του Δήμου του για όσο διάστημα οι κάτοικοι της Κέρκυρας έχουν αποκλείσει το ΧΥΤΑ του Τεμπλονίου, ζητώντας το οριστικό κλείσιμό του.

Περισσότερα...

Ξεμπλοκάρει το εργοστάσιο απορριμμάτων

 • PDF

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ergostasio anakykloshsΈνα πολύ σημαντικό βήμα για τη ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου έγινε την Τρίτη οπότε και πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό το συντονιστή Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Περισσότερα...

Με εννιά γαλάζιες σημαίες φέτος η Ήπειρος

 • PDF

galazies simaiesΣε δύο περισσότερες παραλίες από πέρσι θα κυματίζει φέτος το καλοκαίρι η γαλάζια σημαία καθώς στηn ανακοίνωση των βραβείων συνολικά 9 παραλίες της Ηπείρου, δύο στην Ηγουμενίτσα και επτά στην Πρέβεζα βρέθηκαν ανάμεσα στις 430 που βραβεύτηκαν σε όλη τη χώρα, κατατάσοντας την Ελλάδα 3η σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ η παρακολούθηση της ποιότητας των νερών σε 36 ακτές της Ηπείρου

 • PDF

paralia prevezaΗ ποιότητα των υδάτων κολύμβησης σε 36 ακτές της Ηπείρου, με στόχο να προστατευτεί το θαλάσσιο περιβάλλον και η δημόσια υγεία των λουόμενων, θα τεθεί υπό παρακολούθηση, στο πλαίσιο πράξης που εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020.

Περισσότερα...

Ενστάσεις στις προτάσεις της κυβέρνησης για το κυνήγι

 • PDF

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε' ΚΟΗ

genikh syneleysh e kohΗ αποφασιστικότητα του συνόλου της κυνηγετικής οικογένειας, σε συνδυασμό με την ομόθυμη στήριξη των δίκαιων και αυτονόητων αιτημάτων του απέναντι στις πρωτοφανείς και αστήριχτες προτάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του εθνικού διαλόγου για το κυνήγι, κυριάρχησαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε' ΚΟΗ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Ιωάννινα.

Περισσότερα...

Να «καθαρίσει» ο Καλαμάς από αγωγούς και λύματα

 • PDF

ka8aros kalamas perifereiaΤην μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ρύπανσης στον Καλαμά, επιδιώκει η Κίνηση «Καθαρός Καλαμάς» η οποία την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε σχετική κινητοποίηση έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Ξανά πάνω από τα όρια η αιθαλομίχλη

 • PDF

ai8alomixlh proi ioanninaΑπό τις μετρήσεις που έχουν καταγραφεί στον σταθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Περιφέρειας Ηπείρου, που είναι εγκατεστημένος στην πόλη των Ιωαννίνων, το διήμερο 19 και 20 Δεκεμβρίου διαπιστώθηκε υπέρβαση του ορίου των 100μg/m3 συγκέντρωσης αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ10 – PM10).

Περισσότερα...

Τηλεμετρικό δίκτυο παρακολούθησης στο δίκτυο ύδρευσης του λεκανοπεδίου

 • PDF

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ WATERGUARD

lekanopedioΜια καινοτόμα εφαρμογή ενσωματώθηκε στο δίκτυο ύδρευσης του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων στην Ελλάδα, στο λεκανοπέδιο της Επαρχίας του Τάραντο και του Δήμου Καλλίπολης στη Νότια Ιταλία, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «SUSTAINABLE MANAGEMENT OF WATER RESOURCES ΤΟ SAFEGUARDING DRINKING WATER».

Περισσότερα...

Πράσινο φως για τον ΠΕΣΔΑ Ηπείρου

 • PDF

ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ergostasio anakykloshsΟ Αναθεωρημένος Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η σύσκεψη ήταν απόρροια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στα Γιάννενα την 27η Οκτωβρίου ο Αν. Υπουργός κ. Ι. Τσιρώνης και της συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος κ. Τατιάνα Καλογιάννη.

Περισσότερα...

Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει η Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΑ

ergostasio anakykloshs

Σε προεκλογικές σκοπιμότητες απέδωσε την ανακοίνωση της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ για την έγκριση της τροποποίησης της Α.Ε.Π.Ο. για τη Μονάδα Επεξεργασίας αστικών Αποβλήτων η Περιφερειακή Αρχή.

Περισσότερα...