Sat05252019

Last update01:10:54 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΟΡΘΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

Επιστροφή στο πετρέλαιο αλλά πως;

 • PDF

alexandrosΜόνη λύση για να περιοριστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης είναι η επιστροφή στο πετρέλαιο λένε οι εεπιστημόνες. Και δεν έχουν άδικο.

Αν μας έλεγαν μόνο και που θα βρούμε τα λεφτά για να το προμηθευτούμε θα τους ευγνωμονούσαμε.

Περισσότερα...

Απηύδησαν

 • PDF

alexandrosΚοροϊδία. Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν δήμαρχοι αλλά κυρίως οι κάτοικοι των ακριτικών μας χωριών για τον τρόπο με τον οποίο τους έχει συμπεριφερθεί μέχρι σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης αλλά και αυτής του υπ. Άμυνας.

Περισσότερα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό

 • PDF

alexandrosΜέχρι να πέσουν οι υπογραφές σήμερα το πρωί μεταξύ του Φ. Φίλιου και του Β. Κεγκέρογλου για την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου όπου στεγαζόταν μέχρι πριν μερικά χρόνια το Άσυλο Ανιάτων δεν πρόκειται να πιστέψω τίποτα από όσα γράφονται και λέγονται.

Περισσότερα...

Δημοσκοπικές κόντρες

 • PDF

alexandrosΤον δικό τους αγώνα ξεκίνησαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες με υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που θέλουν να «μετρηθούν» για να έχουν μια εικόνα για το που βρίσκεται η υποψηφιότητά τους ενόψει των εκλογών της άνοιξης.

Περισσότερα...

Το δικαστικό μέγαρο έχει την τιμητική του

 • PDF

alexandrosΗμέρα του δικαστικού μεγάρου θα είναι η σημερινή καθώς τουλάχιστον τρεις υποθέσεις που απασχόλησαν την τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Περισσότερα...

Πάνε να μας τρελάνουν

 • PDF

alexandrosΣυσκέφτηκαν λέει τα μεγάλα μυαλά του υπουργείου Περιβάλλοντος και αποφάσισαν πως για να μην επαναληφθεί φέτος το φαινόμενο της αιθαλομίχλης που εμφανίστηκε πέρσι για πρώτη φορά επειδή ο κόσμος δεν αγόρασε πετρέλαιο αλλά το γύρισε στις σόμπες και τα τζάκια, να απαγορεύεται η χρήση τους κάποιες συγκεκριμένες μέρες όπου η αιθαλομίχλη θα είναι πολύ πυκνή.

Περισσότερα...

Όσα δεν λένε οι αριθμοί

 • PDF

alexandrosΤο Γ' ΚΠΣ έχει κλείσει και για το ΕΣΠΑ δεν υπάρχει φόβος να χαθούν χρήματα, μας είπε ο Επίτροπος Γιοχάνες Χαν ο οποίος βρέθηκε χθες στα Γιάννινα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και ότι η Ήπειρος είναι πρώτη σε απορροφήσεις στο ΕΣΠΑ τότε συμπεραίνουμε ότι η Περιφέρειά μας είναι μια περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σύγχρονες υποδομές, καινοτόμες επιχειρήσεις, μεγάλο ΑΕΠ και παρουσιάζει γενικά μια ευρωστία.

Περισσότερα...

Τσιμουδιά για ρυθμιστικό και Π.Δ Παμβώτιδας

 • PDF

alexandrosΚουβέντα δεν ήθελε να πει για το ρυθμιστικό ή το Προεδρικό Διάταγμα της λίμνης Παμβώτιδας ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης ο οποίος βρέθηκε χθες στα Γιάννινα.

Περισσότερα...

Τι σου είναι ο συνδικαλισμός;

 • PDF

alexandrosΤην απόφαση να ιδρύσουν ένα Συντονιστικό Όργανο των Συλλόγων εργαζομένων στην Περιφέρεια Ηπείρου πήραν οι Σύλλογοι από Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία, αφήνοντας έξω τα Γιάννινα.

Περισσότερα...

Τυχαίο γεγονός ή κάτι άλλο;

 • PDF

alexandrosΔεν πίστευαν στα ματιά τους οι ξενοδόχοι και οι έμποροι του νομού Ιωαννίνων με τον κόσμο που ήρθε στην περιοχή μας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ειδικά οι ξενοδόχοι είχαν να δουν όλα τα δωμάτιά τους κλεισμένα εδώ και τρια με τέσσερα χρόνια.

Περισσότερα...

Φίμωτρο στα αγάλματα

 • PDF

alexandrosΤο άγαλμα της Ολυμπιάδας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα οποία είναι τοποθετημένα απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων «φίμωσαν» άγνωστοι, πιθανότατα στη διάρκεια της νύχτας.

Περισσότερα...