Fri05242019

Last update01:10:54 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΓΝΩΜΗ

Κάγκελα παντού.

 • PDF

athanasiouΤα κάγκελα στις παρελάσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη συζητήθηκαν πάρα πολύ και σχολιάστηκε δυσμενώς η «πριβέ» παρακολούθηση της παρέλασης από τους πολιτικούς και η παρακολούθηση της παρέλασης του κόσμου από πολύ μακριά.

Μήπως πολύ όμως γρήγορα ξεχάσαμε τι συνέβη επανειλημμένα στις παρελάσεις και εμφανίστηκαν τα κάγκελα;

Περισσότερα...

Το μεγάλο ΝΑΙ.

 • PDF

athanasiouΤο επίπεδο του πολιτικού προσωπικού μιας χώρας κρίνεται ποιο ξεκάθαρα όταν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα τα οποία ζητούν λύσεις, όπως η χρεωκοπία της Ελλάδας και η παρατεταμένη κρίση.

Αυτό το διάστημα δύο είναι οι κυρίαρχες τάσεις των πολιτικών, το γάντζωμα στην εξουσία με κάθε τρόπο και η απόκτηση της εξουσίας με κάθε τρόπο.

Περισσότερα...

Περιφερειάρχης και δήμαρχοι έχουν ευθύνη για το ΑΕΠ της Ηπείρου

 • PDF

athanasiouΣύμφωνα με την 17η έκθεση του προγράμματος «Ήλιος» του υπουργείου Εργασίας το 19,3% του ΑΕΠ της Ηπείρου προέρχεται από τις συντάξεις, ενώ ακολουθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 18,7%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τιμή 8,3%.

Περισσότερα...

Οι εκατό δόσεις και οι υποχρεώσεις

 • PDF

athanasiouΟι δόσεις πήγαν τελικά στη Βουλή μετά από δραματικές εξαγγελίες και φωνές στους συναρμόδιους υπουργούς να τελειώσουν το θέμα που καθυστερούσε ανησυχητικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 10:24

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκό πρόβλημα η Τουρκική προκλητικότητα

 • PDF

athanasiou«Οι πόροι στην Κύπρο είναι για όλους τους Κύπριους και η Τουρκία θα συνεχίσει τις σεισμικές έρευνές της προκειμένου να ερευνήσει για πετρέλαιο και αέριο στην υφαλοκρηπίδα της Κύπρου, έχουμε το δικαίωμα και μπορούμε να το ασκήσουμε όποτε θέλουμε. Οποιοδήποτε βήμα εξαιρεί τη μια πλευρά του νησιού δεν είναι αποδεκτοί», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, αναφερόμενος στις σεισμικές έρευνες του Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ.

Περισσότερα...

Σε χορό οι πλειστηριασμοί ακινήτων

 • PDF

athanasiouΟι κατασχέσεις κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων είναι στην ημερήσια διάταξη για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Περισσότερα...

Το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 • PDF

athanasiouΟ ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ένα πρώτο άνοιγμα πρός τα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, με σκοπό να ανιχνεύσει υποψηφιότητες που να εμπλουτίσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια και να αποκτήσει έτσι μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα των ψηφοφόρων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 15:11

Περισσότερα...

Το μήνυμα των αγορών ποιος θα το ακούσει;

 • PDF

athanasiouH εκρηκτική άνοδος κατά 7,21% στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή όπου μέσα σε μία ημέρα ανέκτησε πάνω από το 50% των απωλειών που είχε κατά η διάρκεια του προηγούμενου τρελού τριημέρου, σίγουρα έχει αρκετά ερωτηματικά ή μια σαφής εξήγηση.

Περισσότερα...

Οι αγορές και οι ελληνικοί λέοντες.

 • PDF

athanasiouΠρέπει να εκτιμούν οι Έλληνες πολιτικοί τις αντιδράσεις των διεθνών αγορών σε σχέση με τις πολιτικές που εφαρμόζουν;

Τις τελευταίες μέρες η απάντηση από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση είναι μεσοβέζικη, του τύπου «μας ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις, αλλά στην Ελλάδα έχομε τεράστια κοινωνική κρίση που δεν θα αγνοήσουμε χάριν των αγορών».

Περισσότερα...

Που θα βρεθούν τα λεφτά

 • PDF

athanasiouΗ αντιπαράθεση μεταξύ συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης για που υπάρχουν χρήματα και εάν υπάρχουν χρήματα για να εφαρμοστεί μια νέα κοινωνική πολιτική και μια νέα αναπτυξιακή πολιτική είναι στο επίκεντρο της πολιτικής.

Η κυβέρνηση τακτοποίησε στα γρήγορα τους ένστολους και αρχίζει πιλοτικά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που σταδιακά θα φτάσει να καλύψει 700.000 άτομα ή οικογένειες.

Περισσότερα...

Θα μπορούσε να συμβεί...

 • PDF

SPYROSΣΕ ένα οργανωμένο κράτος αυτό θα μπορούσε και να είχε συμβεί.

Στην Ελλάδα όμως της ανοργανωσιάς θα ακουστεί μάλλον παράλογο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 08:39

Περισσότερα...