Sun02252018

Last update06:30:21 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Περιφέρεια και Δήμος Πωγωνίου να απολογηθούν για το σχεδιαζόμενο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών»

 • PDF

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

kakabia 01.02.13Πολλά και σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του ακριτικού Πωγωνίου προκύπτουν σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ανακοινώσεις για το χώρο κράτησης μεταναστών στο παλιό ΚΤΕΟ του Τελωνείου Κακαβιάς.

Περισσότερα...

Έτοιμες οι προτάσεις της Ν.Ε. Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ ενόψει συνεδρίου

 • PDF

pasokΤην Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 σε συνεδρίασή της η Γραμματεία της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (Ν.Ο.Ε.Σ.- Ιωαννίνων) διαμόρφωσε τις προτάσεις της για το επικείμενο 9ο Συντακτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από της 28/2-3/3/2013.

Περισσότερα...

Θ. Οικονόμου: «Δεν θα είμαι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ»

 • PDF

Συνέντευξη στην real.gr

oikonomou

Την απόφασή του να μην παρευρεθεί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δημοσιοποιεί μέσω του real.gr ο πρώην βουλευτής του κόμματος Θανάσης Οικονόμου, ενώ φλερτάρει με τη ΔΗΜΑΡ δηλώνοντας ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα μπορούσε να διαμορφώσει ένα πλαίσιο για ευρύτερες αναφορές.

Περισσότερα...

Θεσμοθετείται ή καταργείται το Ρυθμιστικό;

 • PDF

Ερώτηση Χρ. Μαντά για τον υπουργό Περιβάλλοντος

lekanopedioΣτη βουλή έφερε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Χρήστος Μαντάς το στάσιμο εδώ και χρόνια θέμα του Ρυθμιστικού, ζητώντας από τον υπουργό ΠΕΚΑ να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει η θεσμοθέτηση του ή αν καταργείται για να ενσωματωθεί στο Περιφερειακό Πλαίσιο Χωρικής Οργάνωσης, όπως είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή και ο σχεδιασμός του υπουργείου.

Περισσότερα...

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στη Μηλιά Μετσόβου

 • PDF

Εμφανή σημάδια άφησε η κρίση

syrizaΑντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αποτελούμενη από τους Κ. Βενέτη, Γ. Γιαννώρο, Π .Γοδέβενο, Θ. Ρέκατα και τον βουλευτή του Ν. Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά επισκέφθηκε τη Μηλιά Μετσόβου.

Περισσότερα...

Στη δημοσιότητα το σχέδιο Διακήρυξης για το ... νέο ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Με προκριματικές η ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών

pasokΈνα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με κεντρική θέση στο πολιτικό σύστημα, ως εκφραστής της κεντροαριστεράς και των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, περιγράφεται στο σχέδιο Διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ που δόθηκε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το σχέδιο Διακήρυξης, ενόψει του συντακτικού συνεδρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές αναδεικνύονται με προκριμματικές εκλογές, στις οποίες παίρνουν μέρος τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Από τη δεξαμενή των μελών και φίλων θα ψηφίζεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα...

Ερώτηση από τον Μ. Κασσή στον Κ. Αρβανιτόπουλο για το σχέδιο "Αθηνά"

 • PDF

kasshs eklogikoΜε αφορμή τη Ερώτηση την διαφαινόμενη μη μεταφορά σχολών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά», ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής κατέθεσε ερώτηση χθες στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο.

Περισσότερα...

Έκοψαν σε ΦΕΚ εννέα τμήματα και κλινικές του «Χατζηκώστα»!

 • PDF

Το Πολυδύναμο και άλλα προβλήματα στην ερώτηση του Χρ. Μαντά

polydynamo kentroΑπαντήσεις από τον υπουργό Υγείας για καίρια ζητήματα του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χρήστος Μαντάς με ερώτηση που κατέθεσε χθες στη βουλή. Στην ερώτησή του ο βουλευτής, επικαλείται την αφαίρεση εννέα τμημάτων και κλινικών από τον, δημοσιευθέντα σε ΦΕΚ, Οργανισμό του νοσοκομείου. Επίσης, την μείωση των κλινών από 460 σε 350, των οργανικών θέσεων από 1392 σε 1024 με τον συνεχώς μειούμενο αριθμό προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων και τη μη πρόσληψη νέου προσωπικού, αν και υπάρχει η δέσμευση μιας πρόσληψης έναντι πέντε αποχωρήσεων.

Περισσότερα...

Συναντήσεις Χρ. Μαντά με εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση του «Χατζηκώστα»

 • PDF

 mantas papadhmhtriouΤη Δευτέρα ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χρήστο Μαντάς βρέθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου περιόδευσε σε ορισμένα τμήματα και είχε συνάντηση με το ΔΣ του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Αναγνωρίζει τα προβλήματα της φυλακής Ιωαννίνων, αλλά...

 • PDF

Το υπουργείο Δικαιοσύνης απαντά στον Χρ. Μαντά

fylakes stayrakiΑναγνωρίζει τα προβλήματα της Δικαστικής Φυλακής Ιωαννίνων το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θέλει να βελτιωθούν οι συνθήκες, αλλά δυσκολεύεται να κάνει κάτι. Αυτό είναι το συμπέρασμα της απάντησης που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς σε σχετική ερώτηση του για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν, με τον υπερπληθυσμό και όχι μόνο.

Περισσότερα...

Επίθεση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κατά βουλευτών και δήμου

 • PDF

Για την κατάργηση του Φορέα Λίμνης και αυθαιρεσία

limnhgemathΜετά την δήλωση του βουλευτή του Χρήστου Μαντά, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε χθες το απόγευμα σε ανακοίνωση κατά των βουλευτών, προσωπικά στον Μιχάλη Κασσή, που ψήφισαν στη Βουλή υπέρ της κατάργησης και συγχώνευσης των Φορέων Προστατευόμενων Περιοχών κια ιδιαίτερα της κατάργησης του Φορέα της Παμβώτιδας.

Περισσότερα...