Thu08162018

Last update10:42:55 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναιτιολόγητη η αλλαγή στάσης του Δημάρχου Πωγωνίου

 • PDF

Για την μεταφορά της έδρας στο Δελβινάκι

pogoni66Ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη για αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων αλλά και ανάκληση αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής του δήμου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος φίλων ιστορικής Δελβινακιώτικης και Πωγωνήσιας Συνείδησης με αφορμή, όπως αναφέρουν την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 19ης Μαρτίου κατά την οποία ανακλήθηκε προηγουμένη απόφαση με την οποία είχε αποφασιστεί η ανάθεση στους δικηγόρους Πολύκαρπο Ζωγράφο και Ευστάθιο Ζάγκα του δικαστικού χειρισμού της υπόθεσης, που αφορά στην εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγής του πρώην Δήμου Δελβινακίου και δημοτών αυτού για την αίτηση ακυρώσεως του σχετικού Νόμου αλλά και των Υπουργικών Αποφάσεων, ως προς την έδρα και μόνον του Δήμου Πωγωνίου. Ως γνωστόν, με τον «Καλλικράτη» έδρα του δήμου είναι το Καλπάκι και ιστορική έδρα το Δελβινάκι.

Περισσότερα...

Το ΥΠΕΣ πληρώνει μέρος από τα ληξιπρόθεσμα των Περιφερειών

 • PDF

Η Ήπειρος παίρνει 2,8 εκ. ευρώ από τα περίπου 16 εκ. ευρώ

perifereiahpeirounea2Θα περιμένουν τη σειρά τους όσοι έχουν λαμβάνειν χρήματα από παλιά έργα που εκτέλεσαν ή από υπηρεσίες που προσέφεραν, δεδομένου ότι τα ληξιπρόθεσμα της Περιφέρειας Ηπείρου και όλων των άλλων θα καταβληθούν σε δόσεις.

Περισσότερα...

Ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι τρεις Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες

 • PDF

Ευχαριστίες Καχριμάνη στους απερχόμενους και ευχές στους νέους

antiperifereiarxes 20.03.13Και τυπικά ανέλαβαν χθες τα καθήκοντά τους, οι τρεις νέοι Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες. Την επίσημη παρουσίαση τους έκανε, παρουσία των απερχόμενων αντιπεριφερειαρχών, ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Περισσότερα...

Προς εκταμίευση τα ληξιπρόθεσμα των Περιφερειών;

 • PDF

Πληροφορίες για υπογραφή απόφασης από Στυλιανίδη

perifereiahpeirounea2Την εκταμίευση των πιστώσεων για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Περιφερειών προς τρίτους, αναμένουν για καιρό τώρα τόσο οι Περιφέρειες, όσο και οι εργολήπτες που εκτέλεσαν προ ετών έργα και δεν πληρώθηκαν από τις πρώην νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις.

Περισσότερα...

Επιλογή... αποκέντρωσης και «ισορροπίας» οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες

 • PDF

Ν. Κάτσιος (Θεσπρωτία), Ν. Ανατολιωτάκης (Πρέβεζα) και Ι. Κατέρης (Άρτα)

perifereiahpeirounea2Τους τρεις νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες όρισε με απόφαση του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, δίνοντας τέλος στην δίμηνη σχεδόν αναμονή και αφού προηγήθηκε πρόσφατα ο ορισμός και οκτώ εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων.

Περισσότερα...

Διαφώνησαν για τον απολογισμό

 • PDF

Περιφερειακή αρχή και παρατάξεις της μειοψηφίας

perifereiako symboulio apologismosΣε ...διαφωνία, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατέληξε η Περιφερειακή αρχή με τις παρατάξεις της μειοψηφίας ως προς τον απολογισμό πεπραγμένων της πρώτης για το 2012. Στην προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια Ηπείρου να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί τη σημερινή οικονομική κατάσταση στην οποία καλείται να αναπτύξει την Ήπειρο αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Ομόφωνο «όχι» στο Κέντρο Κράτησης μεταναστών

 • PDF

Από το δημοτικό συμβούλιο Πωγωνίου

pogoni66Δεν ... συμμερίζεται το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πωγωνίου την άποψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια περί ... κοινωνικής αποδοχής του Κέντρου Κράτησης λαθρομεταναστών στο παλιό ΚΤΕΟ Κακαβιάς.

Περισσότερα...

Πρόβλημα με το κλείσιμο του 2012 στο δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

Δεν συμφωνούν μηχανογράφηση και λογιστήριο...

dhmarxeioΠρόβλημα με το κλείσιμο των οικονομικών στοιχείων του 2012 αντιμετωπίζει ο δήμος Ιωαννιτών, εξαιτίας της... ασυμφωνίας της μηχανογράφησης στην ταμιακή υπηρεσία του με τον φυσικό απολογισμό στο τμήμα εκτέλεσης του προϋπολογισμού και στο λογιστήριο, βάσει των παραστατικών που κόπηκαν όλη τη χρονιά.

Περισσότερα...

Ορισμός Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων

 • PDF

perifereiahpeirounea2Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ορίστηκαν οι παρακάτω εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Περισσότερα...

Από συνεργάτες... αντίδικοι

 • PDF

Μήνυση για υπεξαίρεση κατά του Ν. Γκόντα κατέθεσε ο Κ. Τσάγκας, για συκοφαντίες απαντά ο πρώην Δήμαρχος που δίνει ραντεβού στα δικαστήρια

kostas tsagkasΜήνυση για υπεξαίρεση κατά του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκου Γκόντα, κατέθεσε ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Κώστας Τσάγκας, όπως δήλωσε την Τετάρτη 6-2-2013 σε ραδιόφωνο της πόλης.

Περισσότερα...

Αναστέλλεται η διανομή τροφίμων στον Δήμο Ζίτσας

 • PDF

dianomh ladiΎστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επίκειται η υπογραφή νέας υπουργικής απόφασης σχετικά με τη διαδικασία του προγράμματος της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων έτους 2013.

Περισσότερα...