Sun01192020

Last update02:07:22 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η «μάχη» του Μετσόβου

 • PDF

DHMARXEIO METSOBOYΜε τρεις ανακοινωμένες υποψηφιότητες και άλλες τόσες ενδεχομένως, να αναμένονται ή να προετοιμάζονται... αυτές οι δημοτικές εκλογές στο Μέτσοβο, δεν θα έχουν προηγούμενο, όσον αφορά το πλήθος των ενδιαφερόμενων για τη θέση του Δημάρχου.

Το χορό των ανακοινώσεων πρόθεσης υποψηφιότητας άνοιξε πριν από δύο εβδομάδες, πρώτος, ο ε.α. αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Θεόφιλος Σούλτης με την παράταξη «Μέτσοβο – Νέα Εποχή». Ο κ. Σούλτης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα...

Ο Σπ. Ριζόπουλος στη Λιτανεία του Αγίου Χαράλαμπου στην Πρέβεζα

 • PDF

rizopoulos-litaneia-prevezaΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος παραβρέθηκε μαζί αντιπροσωπεία της παράταξης στη Λιτανεία του Πολιούχου της Πρέβεζας, Αγίου Χαράλαμπου.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Συναντήσεις στα Μάρμαρα

 • PDF

Γιάννενα Νέα Εποχή

elisaf-giannena-nea-epoxhΟ επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν τα Μάρμαρα όπου συναντήθηκαν με μέλη της παράταξης και συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα των Μαρμάρων και των Καρδαμιτσίων.

Πρόκειται για περιοχές που αναπτύχθηκαν έντονα και χωρίς να υπάρξει μέριμνα για τα απαραίτητα έργα υποδομής.

Έτσι σήμερα καταγράφεται ένα πλήρως εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο, ένα προβληματικό δίκτυο ύδρευσης με συχνές βλάβες και διακοπές, η απουσία αποχετευτικού, καθώς και κοινόχρηστοι χώροι αφημένοι στην τύχη τους, ενώ στα Καρδαμίτσια δεν υπήρξε καμία πρόνοια για την δημιουργία πλατείας.

Περισσότερα...

Τη δημιουργία Ανεξάρτητου Φορέα Γάλακτος εξήγγειλε ο Σπύρος Ριζόπουλος

 • PDF

rizopoulos-parolas Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος συνεχίζοντας τις συστηματικές του επαφές με τους φορείς σε όλους του νομούς της Περιφέρειας επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσπρωτίας - Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Βασίλη Παρόλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα του κλάδου και ειδικότερα το πρόβλημα της τιμής του γάλακτος αλλά και η άρδευση των καλλιεργειών. Από την πλευρά του ο Σπύρος Ριζόπουλος ενημέρωσε για τις θέσεις των Οριζόντων και ειδικότερα τόσο για την δημιουργία του Ανεξάρτητου Φορέα Γάλακτος, όσο και για την εκπόνηση ειδικού ρυθμιστικού σχεδίου άρδευσης για το σύνολο των καλλιεργειών στην Ήπειρο.

Περισσότερα...

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τα αποθεματικά

 • PDF

Prentzas-TsoumaniΗ πρόσφατη δημοσίευση της απόφασης της Κυβέρνησης, που εξαναγκάζει Δήμους και Περιφέρειες να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας τα όποια ταμειακά διαθέσιμα τους, δεν ξαφνιάζει κανέναν, σημειώνουν σε κοινή δήλωσή τους, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Πρέντζας (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου), Όλυ Τσουμάνη (Υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών), Λεωνίδας Λεοντάρης (Υποψήφιος Δήμαρχος Β.Τζουμέρκων), Πάνος Καραγιάννης (Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου), Γιώργος Λωρίδας (Υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας), Τάσος Τόκας (Υποψήφιος Δήμαρχος Δωδώνης), Τάκης Σδούκος (Υποψήφιος Δήμαρχος Κόνιτσας).

Περισσότερα...

Στο επίκεντρο τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας

 • PDF

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΖΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ

zapsas-koybelhsΣυνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη είχε ο περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαΐου, Γιώργος Ζάψας με τον Συνδυασμό το "ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ"

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Υ.ΝΑ.Ν.Π ο κ. Ζάψας εξεδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα της Ηγουμενίτσας και της Πρέβεζας καθώς και ολόκληρης της ακτογραμμής του Βορείου Ιονίου που υπάγεται στην Ήπειρο, προκειμένου να αποτελέσει εργαλείο για τη συνολική ανάπτυξη της Ηπείρου.

Περισσότερα...

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο των Οριζόντων Ηπείρου και στην Άρτα

 • PDF

orizontes-logoΟι Ορίζοντες Ηπείρου προχωρούν σταδιακά στη ολοκλήρωση της συγκρότησης των ψηφοδελτίων σε όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου. Μετά τη Θεσπρωτία, «έκλεισε» και ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και στην Άρτα.

Έτσι, συνολικά, οι ήδη ανακοινωμένοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στους τέσσερις νομούς ανέρχονται στους 41. Από αυτούς οι οκτώ στη Θεσπρωτία και οι δέκα στην Άρτα.

Ειδικότερα στην Άρτα, οι δύο υποψήφιες που συμπληρώνουν τη λίστα των υποψηφίων είναι οι:

Περισσότερα...

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Γ. Σουκουβέλου

 • PDF

SoukouvelosΗ δημοτική παράταξη «Ζαγόρι -Νέα Εποχή», μετά από μια μακρά διαδρομή συναντήσεων και επαφών της με φορείς και πολίτες του Ζαγορίου, ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της πρόκειται για Ζαγορίσιους/Ζαγορίσιες, που έχουν δηλώσει την απόλυτη ταύτισή τους με τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης και του επικεφαλής της, υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σουκοβέλου, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται η δημιουργική επανεκκίνηση του Ζαγορίου προκειμένου να οδηγηθεί με ασφάλεια και συγκεκριμένες πολιτικές στη νέα εποχή.

Περισσότερα...

Στον προσφυγικό καταυλισμό του Κατσικά οι Πρέντζας – Τσουμάνη

 • PDF

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

PRENTZAS-TSOUMANH-PROSFYGESΠεριοδεία στο Κέντρο Υποδοχής της Κατσικάς όπου «φιλοξενούνται» περισσότερα από 1.000 άτομα, πραγματοποίησαν τα μέλη της ΕΠ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ και οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιώργος Πρέντζας υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια Δήμαρχος των Ιωαννιτών, αντικρίζοντας μια εικόνα εγκατάλειψης των προσφύγων.

Περισσότερα...

Μια 20χρονη υποψήφια στους Ορίζοντες Ηπείρου

 • PDF

keli-orizontes-telikoΟι Ορίζοντες Ηπείρου υποδέχτηκαν το νεότερο μέλος τους, την 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη. Γεννημένη στην Άρτα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Άρτα και αποτελεί την πιο νέα υποψήφια όλων των ψηφοδελτίων τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηπείρου.

Πρόκειται για την ουσιαστική εφαρμογή στην πράξη μιας από τις βασικές μας θέσεις που υποστηρίζει ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να αναλάβουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Να σηκωθούν από τις καρέκλες και τους καναπέδες τους και να αγωνιστούν για το μέλλον τους.

Περισσότερα...

Συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφίων

 • PDF

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

dhmarxeio-3Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο γύρω από τις Δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο Δήμο της Ηπείρου, καθώς μετά και την απόφαση της αυτόνομης καθόδου της παράταξης του Λάζαρου Νάτση, έχει κλείσει το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, κομμάτι των υποψηφιοτήτων.

Έτσι οι υποψήφιοι για το Δήμο Ιωαννιτών θα είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, φτάνοντας συνολικά τους 9.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 10:46

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα