Tue11192019

Last update03:11:40 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Ριζόπουλος: Η κυριαρχία Καχριμάνη τελειώνει

 • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 18 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ήρθε η ώρα της Ανάπτυξης, της Εργασίας και της Περιφερειακότητας

rizopoulos-18ypopsifioi-symvouloiΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος παρουσίασε, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ακόμη 18 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συμπληρώνοντας έτσι το 80% του ψηφοδελτίου των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου, κλείνωντας παράλληλα το ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας.

Εισαγωγικά ο Σπύρος Ριζόπουλος τόνισε:

Στην πρώτη μας επαφή για το 2019 ευχόμαστε στους πολίτες όση υγεία και ευτυχία αντέχουν. Εύχομαι πάνω απ' όλα ευημερία και υπομονή μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα στην Ήπειρο. Το λέω και θα το ξαναλέω. Το παρελθόν ότι είχε να δώσει έδωσε και στη ζωή ό,τι δεν αλλάζει πεθαίνει. Ήρθε η ώρα της Ανάπτυξης, της Εργασίας, της Περιφερειακότητας.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

elisaf-peramaΜε τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό την συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να την μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται.

Περισσότερα...

«Ιωάννινα 2023, το μέλλον σήμερα», η παράταξη της Τ. Καλογιάννη

 • PDF

kalogiannh parataxh«Ιωάννινα 2023, το μέλλον σήμερα» είναι το όνομα της παράταξης με την οποία η Τατιάνα Καλογιάννη θα επιχειρήσει να διοικήσει το Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Ενίσχυση των πολυτέκνων ζητά η παράταξη του Ν.Γκόντα

 • PDF

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

nikos tsolis-polyteknoiΤην στήριξη των Δημοτικών συμβούλων της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και του επικεφαλής αυτής κ. Νικ. Γκόντα, μετέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Τσόλης προς τον Πρόεδρο των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους του Νομού Ιωαννίνων, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/01/2019 στο Καμπέρειο.

Τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσόλης «από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και είναι απαραίτητο να γίνονται πιο συχνά. Οι πολύτεκνοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού μας, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα και στην κοινωνία και στην οικονομία της χώρας και ειδικότερα στην περιοχή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο πλάι αυτών των οικογενειών με όποιον τρόπο μπορούμε. Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι εκείνες που σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας.

Περισσότερα...

Στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ιωαννίνων ο Μ.Ελισάφ

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ELISAF-politeknoi-ioanninaΤις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για το δημογραφικό πρόβλημα και την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Ιωαννίνων.

Ο κ. Ελισάφ, καθώς και υποψήφιοι της παράταξης που μετέχουν στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και μετείχαν στον διάλογο που ανοίγει ο σύλλογος με όλες τις παρατάξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 12:04

Περισσότερα...

Ακριβό νερό και καθυστέρηση βιολογικού

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ

giannena-tora-DEYAIΠραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22/1/2019 η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα», στην οποία τέθηκε πλειάδα σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων.

Αρχικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης Ν. Βούστρος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενημερώνοντας τους ότι το αντικείμενο της Συνέντευξης αφορούσε ζητήματα σχετικά με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., όπως αναδείχθηκαν από την πρόσφατη επίσκεψη της Παράταξης σε εγκαταστάσεις και τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 11:45

Περισσότερα...

Σημαντικά θέματα στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του 2019

 • PDF

dhmarxeio zagoriouΣημαντικά θέματα απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου για το 2019 το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου. Πλην των προβλημάτων που προέκυψαν από τις έντονες χιονοπτώσεις και πως αυτά αντιμετωπίστηκαν το Σώμα έλαβε αποφάσεις, ομόφωνες οι περισσότερες, που αφορούν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τον κανονισμό αποχέτευσης ενόψει της λειτουργίας του βιολογικού Παπίγκου, ενέκρινε μελέτες για σημαντικά έργα, αποδέχτηκε αίτημα για το γύρισμα ξένης κινηματογραφικής ταινίας και ενημερώθηκε για την προέγκριση έργου που θα βάλει τον Δήμο στην ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα...

«Κοινό των Ηπειρωτών» με προτάσεις για… όλα

 • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ο Γ. ΖΑΨΑΣ

zapsas-koino-twn-hepeirwtwn-logoΠαιδεία, υγεία, υποδομές, πολιτισμός, αθλητισμός, αγροτική παραγωγή και μεταποίηση, απορρίμματα, ορυκτός πλούτος ήταν σε τίτλους τα κεφάλαια στα οποία ξεδίπλωσε τους προγραμματικούς του στόχους ο Γιώργος Ζάψας.

Επικεφαλής πλέον... της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών: Αλληλεγγύη – Δημιουργία – Προοπτική». Αυτό θα είναι το όνομα της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ηπείρου και αν κάτι αναμένονταν να ακουστεί κατά την βραδινή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Du Lac ήταν το όνομα μιας ακόμα παράταξης που φιλοδοξεί να περάσει στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, τον ερχόμενο Μάιο.

Περισσότερα...

«Κοινό των Ηπειρωτών», η παράταξη Ζάψα

 • PDF

koino hpeirwtwn zapsasΚοινό των Ηπειρωτών είναι το όνομα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ηπείρου στην οποία ηγείται ο Γιώργος Ζάψας.

Περισσότερα...

Συνέχεια στην κόντρα Β. Γαρδίκου – Μ. Πλιάκου

 • PDF

dimarxeio-zitsasΝέο επεισόδιο στην ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας και της παράταξης του Β. Γαρδίκου για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε με την ανταπάντηση του τελευταίου στην ανακοίνωση του Μ. Πλιάκου.

Η νέα παρέμβαση αναφέρει:

Περισσότερα...

Παρουσιάζει παράταξη ο Γιώργος Ζάψας

 • PDF

zapsas-giorgos-newΜε ένα όνομα που θα σηματοδοτεί τη συνέχεια της αυτοδιοικητικής του πορείας στην Ήπειρο, μέσα από την προηγούμενη παράταξή του, τη «Συμμαχία Ηπειρωτών» και με τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ο Γιώργος Ζάψας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 20:00 στο ξενοδοχείο Du Lac τα αποκαλυπτήρια του νέου του συνδυασμού.

Η «Συμμαχία των Ηπειρωτών» στο επόμενο βήμα της, μιας και ο Γιώργος Ζάψας προχωρά θα είναι το περιεχόμενο του νέου ονόματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και στη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Παρασκευή, ο κ. Ζάψας, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση της Δευτέρας και παρουσίασε παράλληλα τους πέντε αδρούς προγραμματικούς άξονες της παράταξής του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 13:58

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα