Fri03222019

Last update10:29:23 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συζήτηση χωρίς δεσμεύσεις

 • PDF

Μεταξύ "Ενότητας Πολιτών" και ΣΥΡΙΖΑ

kalpiΗ συζήτηση μεταξύ των μελών της Γραμματείας της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» και της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννινα κράτησε την περασμένη Κυριακή περίπου δύο ώρες. Αυτό σημαίνει ότι κατ' αρχή έγινε συζήτηση.

Περισσότερα...

Βγήκαν «μαχαίρια» στη Ν.Δ του δήμου Ζίτσας

 • PDF

Μετά την άρνηση του Μ. Πλιάκου να συνεργαστεί με τον Σ. Βλέτσα

kalph gynaikaΣτα δύο έχει χωριστεί η Ν.Δ. στο δήμο Ζίτσας καθώς η προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ του σημερινού επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάκη Βλέτσα και του εδώ και καιρό ενδιαφερόμενου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλη Πλιάκου ναυάγησε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Περισσότερα...

Έγιναν πολλά, θα γίνουν ακόμη περισσότερα

 • PDF

Θετικός ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής

dhmarxeioΣτην τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλε στο σύνολό της η δημοτική από τις αρχές του 2011 να αναδείξει και να καθιερώσει τα Γιάννινα ως το σημαντικότερο κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας αλλά και να αντιπαλέψει ταυτόχρονα τα τεράστια, κυρίως οικονομικά προβλήματα, του δήμου εξαιτίας των... αμαρτιών του παρελθόντος αλλά και των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, αναφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον δημόσιο απολογισμό του ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Περισσότερα...

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τρ. Αλμπάνης;

 • PDF

Δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά σε συμφωνία

albanhs antiprytaneisΤο όνομα του νυν πρύτανη Τριαντάφυλλου Αλμπάνη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ «έπαιξε» τις τελευταίες μέρες, ειδικά σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Περισσότερα...

Προσπάθειες «διείσδυσης» στο ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Από τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για το ψηφοδέλτιό του

perifereiahpeirounea2Σε δύσκολη θέση βρίσκονται στο τοπικό ΠΑΣΟΚ καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει όλα τα στελέχη του να συμφωνήσουν για το πώς τελικά θα κινηθούν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, και πιο συγκεκριμένα των περιφερειακών.

Περισσότερα...

Αυτοδιοικητικές αποφάσεις ενόψει για το τοπικό ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Άμεσες πρωτοβουλίες για να κλείσουν τα μέτωπα σε Περιφέρεια και Δήμο Ιωαννιτών

kalpiΣε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά τη στάση που θα κρατήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο στην Περιφέρεια Ηπείρου όσο και τον δήμο Ιωαννιτών, έχοντας ήδη δρομολογήσει μια σειρά συναντήσεων με τις νομαρχιακές επιτροπές άλλων κομμάτων στη λογική των συνεργασιών, αλλά και με δικά του στελέχη που βρίσκονται σήμερα σε θέσεις Δημοτικών ή και Περιφερειακών Συμβούλων.

Περισσότερα...

Εκκίνηση του διαλόγου για την «Ενότητα Πολιτών»

 • PDF

Πρώτη συνεδρίαση για την 13μελή Επιτροπή

dhmarxeioΘέματα οργανωτικά αλλά και ο καθορισμός της στάσης σε βασικά πολιτικά θέματα κυριάρχησαν κατά τη χθεσινή πρώτη συνάντησή των 13 μελών της επιτροπής που έχει οριστεί από την ολομέλεια της «Ενότητας Πολιτών» προκείμενου να επιτευχτεί ο στόχος της διεύρυνσης και των συνεργασιών με άλλες κινήσεις και κυρίως με κόμματα.

Περισσότερα...

Κερδισμένη η Ενότητα

 • PDF

Από την ολομέλεια της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννινα»

dhmarxeioΠιο ενωμένη από ποτέ, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν της πρώτης ανοιχτής Ολομέλειας, βγήκε η «Ενότητα Πολιτών» από την χθεσινή διαδικασία. Κοινή ομολογία όλων των μελών που έδωσαν το παρών είναι πως ο διάλογος ήταν άκρως εποικοδομητικός και μέσω αυτού προέκυψαν οι αποφάσεις για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, που ήταν ομόφωνες.

Περισσότερα...

Εργολάβος κατά Φίλιου

 • PDF

Για τη συμμετοχή στην «Κίνηση των 5»

spyros ergolabosΜια σφοδρή επίθεση προσωπικά κατά του Φίλιππα Φίλιου εξαπέλυσε χθες με δηλώσεις του ο Σπύρος Εργολάβος με αφορμή τη συμμετοχή του Δημάρχου στην λεγόμενη «Κίνηση των 5».

Περισσότερα...

Δημόσιος απολογισμός στις 20 Ιανουαρίου για τον Φ. Φίλιο

 • PDF

filios monosΤη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις επτά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, ο δημόσιος απολογισμός του δημάρχου.

Περισσότερα...

«Ανανέωση για να αλλάξουν όλα στον δήμο»

 • PDF

Το σύνθημα του Π. Κολόκα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του

kolokasΜε μια ανακοίνωση η οποία αναμενόταν από την περασμένη εβδομάδα ο Παντελής Κολόκας επισημοποίησε το ενδιαφέρον του να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής παράταξης που θα φέρει στον δήμο την ανανέωση, όπως άλλωστε τονίζει σε αυτή.

Περισσότερα...