Sun06072020

Last update11:24:13 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ορίζοντες Ηπείρου: Λεφτά που δεν αλλάζουν την οικονομία της Περιφέρειας, είναι σπατάλη

 • PDF

spyros-rizopoulos-orizontes-ths-hpeirouΜε αφορμή την 4η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020» και των όσων ανακοίνωσε εκεί ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, από τους Ορίζοντες της Ηπείρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα...

Σοβαρές καταγγελίες Β. Μέγα για τις μειονεκτικές περιοχές

 • PDF

vasw-megaΤην ώρα που ο Δήμος Ιωαννιτών προσπαθεί με επιστημονικά και τεκμηριωμένα μέσα να αποτρέψει τον αποχαρακτηρισμό των 21 μειονεκτικών κοινοτήτων του από την οριστική πρόταση του ΥΠΑΑΤ που θα σταλεί στην Ε.Ε. για έγκριση με δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος, Β. Μέγα κάνει γνωστό ότι άλλες περιοχές της χώρας έχουν επιτύχει το σκοπό αυτό κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων.

Περισσότερα...

Στην… αντεπίθεση ο Σπ. Ριζόπουλος

 • PDF

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

rizopoulos-spirosΗ πρώτη κόντρα μεταξύ ανθυποψηφίων για την Περιφέρεια Ηπείρου, δείγμα ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση στην Ήπειρο δεν θα έχει ένα μεγάλο «μέτωπο» με τον απερχόμενο Αλ. Καχριμάνη αλλά και πολλά μικρότερα... εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Τρίτης, μετά την ανακοίνωση Δημητρίου για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου.

Περισσότερα...

Υποψήφια Δήμαρχος η Τ. Καλογιάννη

 • PDF

kalogiannh tΗ αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, την υποψηφιότητά της για το Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ:Στην Περιφέρεια Ηπείρου «χρεώνει» τον... εκτροχιασμό της γραμμής Ελλάδα – Αλβανία

 • PDF

sidirodromikh-grammh-trenaΩς αποτυχία και της περιφέρειας Ηπείρου βλέπει τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζης από τη Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά τη μη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου με την Νότια Ελλάδα, η παράταξη του Δημήτρη Δημητρίου, «Ήπειρος Όλον».

Περισσότερα...

ΖΑΓΟΡΙ: Πρόγραμμα έργων και σταθερά τέλη για το 2019 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

tsepelovo-1Το Τεχνικό Πρόγραμμα έργων του Δήμου Ζαγορίου για το 2019 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Οι παρεμβάσεις Ν. Γκόντα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

GKONTAS NIKOLAOSΑνησυχία για την πορεία του έργου επέκτασης –αναβάθμισης του Βιολογικού καθαρισμού εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας. Τόνισε μεταξύ άλλων. «Το έργο αυτό παραδόθηκε ώριμο από την περίοδο της δικής μας διοίκησης του Δήμου, ήδη από το 2010 με προϋπολογισμό 48.000.000 ευρώ.

Περισσότερα...

Δημιουργία επιτροπής συντονισμού εκλογών και νέα διεύρυνση της οργανωτικής γραμματείας

 • PDF

spyros-rizopoulos-orizontes-ths-hpeirouΟι Ορίζοντες Ηπείρου στο δρόμο προς τις περιφερειακές εκλογές προχωρούν στην επόμενη φάση εσωτερικής οργάνωσης της παράταξης.

Περισσότερα...

Νίκος Γκόντας: «Δεν αποσύρομαι»

 • PDF

GKONTAS-NIKOSΜε μια δήλωση που έρχεται σε μια περίοδο όπου τα σενάρια για το τι θα πράξει τελικά η Ν.Δ. στο Δήμο Ιωαννιτών δίνουν και παίρνουν ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε δήλωσε ότι αποσύρεται, αφήνοντας όμως κι άλλο χρόνο για να ανακοινώσει τυχόν υποψηφιότητά του.

Περισσότερα...

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Προτάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου

 • PDF

elisaf-giannena-nea-epoxhΟι τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναδεικνύουν με ένταση την επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης της λειτουργίας του σώματος, όπως επισημάνθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Γιάννινα Νέα Εποχή» και υποψήφιο δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, με την δημοσιοποίηση των δώδεκα δεσμεύσεων.

Περισσότερα...

Οι αλλαγές του Κλεισθένη φέρνουν… πονοκέφαλο για την επόμενη μέρα

 • PDF

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

kalpiΟι εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών θα γίνουν τον Μάιο του 2019 και ήδη κόμματα, δημοτικές παρατάξεις και πολίτες και στη Θεσπρωτία προετοιμάζουν την συμμετοχή τους.

Περισσότερα...