Sun02252018

Last update06:30:21 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σκάει... μύτη το έλλειμμα στο δήμο

 • PDF

Άφαντο από το ταμείο ποσό άνω του 1 εκ. ευρώ!

dhmarxeioΠοσό άνω του 1 εκ. ευρώ φαίνεται ότι λείπει, και δεν προκύπτει κάποιο ... λάθος, από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία της καταγραφής όλων των παραστατικών για το 2012 που γίνεται από επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων (προϊσταμένων υπηρεσιών) που συγκρότησε ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από μέρα σε μέρα, να ολοκληρώσει το «πόρισμα» της.

Περισσότερα...

Από τάφρος... χωματερή

 • PDF

Εικόνες ντροπής στα Σεισμόπληκτα

seismoplhkta kolaz 18.04.13Αντιμέτωποι με ένα ακόμα πρόβλημα βρίσκονται οι κάτοικοι πέριξ της οδού Ασημακοπούλου, πέραν του γνωστού πλέον με τον ημιτελή εδώ και καιρό δρόμο. Αυτό δεν είναι άλλο από την εικόνα που παρουσιάζει η τάφρος που βρίσκεται παράλληλα με τον δρόμο και που όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μας έστειλαν οι κάτοικοι της περιοχής έχει μετατραπεί σε ένα είδος χωματερής.

Περισσότερα...

Ψάχνουν λύσεις-αντίδοτο στις καταλήψεις στο παλιό «Χατζηκώστα»

 • PDF

Ενώ στην «αξιοποίηση» έχει εμπλακεί και το ... ΤΑΙΠΕΔ

palio xatzhkosta fotiaΜέτρα μόνιμου χαρακτήρα, αποτελεσματικά που θα αποτρέπουν τις καταλήψεις εγκαταλελειμμένων και μη κτιρίων στο χώρο του παλιού «Χατζηκώστα» αναζητούν οι τοπικές αρχές, μαζί και η αστυνομία, την ώρα που τα ακίνητα αυτά ... φιγουράρουν στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση», όπως την εννοούν τα μνημόνια.

Περισσότερα...

Ο δήμος Ιωαννιτών διεκδικεί μερίδιο από τα ... ψίχουλα του Πράσινου Ταμείου

 • PDF

Πρόταση για προμήθειες ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο

dhmotiko symboulio klahΤην περσινή, κατά το ήμισυ και με νέες προσθήκες, πρόταση του δήμου Ιωαννιτών που δεν έτυχε αποδοχής και άρα υλοποίησης, για προμήθειες μέσα από το Πράσινο Ταμείο, ενέκρινε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα που λήγει η προθεσμία.

Περισσότερα...

Με σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό λειτουργεί το Άσυλο Ανιάτων

 • PDF

Άμεσες προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι

laionsΤην υπαγωγή του Θεραπευτηρίου χρονιών παθήσεων Ιωαννίνων στο υπουργείο Υγείας και όχι στο εργασίας στο οποίο έχει μεταφερθεί πρόσφατα, την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους καθώς επίσης την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την κάλυψη των αναγκών του θεραπευτηρίου σε υλικοτεχνική και υγειονομική υποδομή ζήτησαν χθες οι εργαζόμενοι σε αυτό με αφορμή την 6ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Περισσότερα...

Πάει πίσω το έργο της «Όασης»

 • PDF

Λόγω ένστασης, πιθανή και η δικαστική εμπλοκή...

oash kosmosΜια ένσταση, περισσότερο για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους όπως σημειώνουν όσοι γνωρίζουν τα ισχύοντα, από εργοληπτική εταιρεία η οποία δεν ήταν ανάμεσα σε αυτές που προσέφεραν μεγάλη έκπτωση, καθυστερεί την κατάληξη του διαγωνισμού για την ανάθεση του επείγοντος έργου αποκατάστασης της «Όασης».

Περισσότερα...

Μετωπική για το «άφαντο» 1 εκ. ευρώ

 • PDF

Η παράταξη του Ν. Γκόντα προσέφυγε στον εισαγγελέα

dhmarxeioΣε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην μείζονα μειοψηφία και την δημοτική αρχή, εξελίσσεται η πολύ σοβαρή υπόθεση με το ... άφαντο για τη ώρα, «έλλειμμα» άνω του 1 εκ. ευρώ που προέκυψε στο δήμο Ιωαννιτών για το 2012. Μετά τις ερωτήσεις και απαντήσεις, δυο φορές στο δημοτικό συμβούλιο και την μη κατάληξη των ελέγχων που γίνονται παράλληλα, ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας ανακοίνωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, παρόντων των περισσότερων δημοτικών συμβούλων του, ότι η παράταξη του προσέφυγε στον εισαγγελέα και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή για να ερευνηθεί η υπόθεση, έχοντας και ενδείξεις και άλλα αδιάσειστα στοιχεία που αφορούν το θέμα. Ζήτησε μάλιστα να παραιτηθεί ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Περισσότερα...

Ακόμη δύο ΚΗΦΗ αποκτά ο δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

Σε εξέλιξη και οι διαδικασίες για τους λαχανόκηπους και την «Σπιτική Κουζίνα»

tsoymahsΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι νέες πρωτοβουλίες που αναπτύσσει και υλοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιωαννιτών. Πρωτοβουλίες που έρχονται να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τους εργαζόμενους και τους ηλικιωμένους.

Περισσότερα...

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την ανακύκλωση

 • PDF

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες που ζητάνε διευκρινήσεις

anakiklosi 1Ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση των κατοίκων στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, το οποίο συμπληρώνει μία εβδομάδα εφαρμογής. Σε αυτή την πρώτη βδομάδα εντοπίστηκαν πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία, αλλά και ορισμένα προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 21:41

Περισσότερα...

Ο ΟΚΠΑΠΑ δέχεται αιτήσεις για τους δημοτικούς λαχανόκηπους

 • PDF

Ποια είναι τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά

laxanokhpoiΜε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων από σήμερα μέχρι και τις 26 Απριλίου, μπαίνει σε φάση υλοποίησης η νέα δράση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών, η λειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων.

Περισσότερα...

Παίρνει κι άλλη παράταση η ισχύς της απογραφής

 • PDF

Από το 2014 με τη νέα οι πόροι στους δήμους...

dhmarxeioΓια ένα ακόμη έτος παρατείνει η κυβέρνηση την μη εφαρμογή των στοιχείων της απογραφής πληθυσμού του 2011 με τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή για την κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Με βάση αυτή, η απογραφή για τα οικονομικά ζητήματα που «καίει» πολλούς δήμους με αύξηση πληθυσμού και άρα πόρων, θα ισχύσει από το 2014 και για τις συνέπειες σε ότι αφορά αντιδημάρχους και την εκλογική διαδικασία από την επόμενη δημοτική και περιφερειακή περίοδο.

Περισσότερα...