Sun10212018

Last update06:18:09 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πάει για σύμβαση το έργο της «Όασης»

 • PDF

Ξέμπλεξε από τις προσφυγές, έξι μήνες μετά το διαγωνισμό

oash kosmosΈξι μήνες μετά τον διαγωνισμό το έργο αποκατάστασης του διατηρητέου κτιρίου της «Όασης» και του περιβάλλοντος χώρου που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, μπαίνει στην τελική ευθεία για την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης στον πρώτο μειοδότη.

Περισσότερα...

Πιστώσεις για τα έργα στο αεροδρόμιο και το 2014

 • PDF

Δεσμεύσεις Μ. Χρυσοχοΐδη στον Φ. Φίλιο

ergo aerodromio

Η ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος με τον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Περισσότερα...

Προϋπολογισμός και πρόγραμμα τεχνικών έργων στην Επιτροπή Διαβούλευσης

 • PDF

Ο προϋπολογισμός του Δήμου για τη νέα χρονιά και το πρόγραμμα τεχνικών dhmarxeioέργων αποτέλεσαν τα δύο βασικά αντικείμενα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Περισσότερα...

Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Ιωαννιτών έως 48 μηνιαίες δόσεις

 • PDF
dhmarxeio

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, την εισήγηση- πρόταση του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Μανταλόβα, σύμφωνα με την οποία θα εξετάζει θετικά αιτήματα συμπολιτών για ρύθμιση - διακανονισμό οφειλών τους οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, δηλαδή δεν αποπληρώνονται για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.

Περισσότερα...

Βαίνει προς κατάργηση ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Ιωαννίνων

 • PDF

Ενώ ... αγνοείται το ίδιο το Σχέδιο Π.Δ

lekanopedioΠρος κατάργηση οδεύει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Ιωαννίνων, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο «Έθνος της Κυριακής» για συνολικά 20 φορείς του δημοσίου που καταργούνται ή συγχωνεύονται με σχέδιο νόμου που προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Περισσότερα...

Καθαρισμός σχολείων στο παρά πέντε...

 • PDF

Με τροπολογία επιτράπηκαν ξανά οι συμβάσεις έργου

sxoleio

Λύση... αλά ελληνικά με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη βουλή επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Παιδείας στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, αφού παρέχεται με αυτή η δυνατότητα να προσληφθεί προσωπικό, όπου δεν επαρκεί το υπάρχον στους δήμους, με συμβάσεις μίσθωσης έργου για τα δυο επόμενα εκπαιδευτικά έτη.

Περισσότερα...

Στον Διεθνή Κατάλογο Θαλασσίου Σκι το κανάλι της Αμφιθέας

 • PDF

Τελικοί και απονομές μεταλλίων το Σαββατοκύριακο

ski pamvotida

Στον κατάλογο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι εντάχθηκε από σήμερα το κανάλι της Αμφιθέας, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους υγρούς στίβους παγκοσμίως.

Περισσότερα...

Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου για την εκκένωση της «Αντιβίωσης»

 • PDF

Έληξε χωρίς επεισόδια

dhmarxeioΧωρίς επεισόδια έληξε η συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Ιωαννίνων από ομάδες νεαρών ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την, προ μιας εβδομάδας, αστυνομική επέμβαση με την οποία εκκενώθηκε το κτίριο που είχε καταλάβει η «Αντιβίωση» στο παλιό «Χατζηκώστα».

Περισσότερα...

Γενναίες μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη για το 2014

 • PDF

filios monosΣε γενναίες μειώσεις των ανταποδοτικών τελών, όλων των κατηγοριών, προχωρά η Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος Ιωαννιτών αναγνωρίζοντας τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του συνόλου των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και εν μέσω της οικονομικής κρίσης που πλήττει και τον ίδιο, παίρνει μία σημαντική απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα μελέτης και ανάλυσης όλων των οικονομικών στοιχείων και μεγεθών.

Περισσότερα...

Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι

 • PDF

Δηλώσεις Περιφερειάρχη, Δημάρχου και Οργανωτών

prota8lhma ski syneteyxh

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια η πόλη των Ιωαννίνων είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θαλασσίου σκι, το οποίο φέρνει στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα σπουδαίους πρωταθλητές αλλά αποτελεί και μία σημαντική ευκαιρία για την προβολή της πόλης.

Περισσότερα...

Κάνει πίσω για το «αγρόκτημα Σταυρακίου» ο δήμος

 • PDF

Δεν διεκδικεί την «κοινοχρησία» του

kenan messare 29.08.13Σε επικίνδυνα μονοπάτια αποφάσισε να βαδίζει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων με την απόφαση που πήρε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραιτηθεί από την αίτηση ακύρωσης που αφορά των αποχαρακτηρισμό της έκτασης «αγρόκτημα Σταυρακίου» από κοινόχρηστο σε ιδιωτικό όπως είχε γίνει με απόφαση του τότε Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέξανδρου Καχριμάνη το 2010.

Περισσότερα...