Sun06252017

Last update04:31:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ήρθε το πιστοποιητικό για τον Κουραμπά

 • PDF

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ

ast kourampas1Στα χέρια έχει πια και το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειαζόταν Δημοτική Αρχή προκείμενου να μπορέσει να ανοίξει και επίσημα την παιδική χαρά στον Κουραμπά.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

 • PDF

Ένας θεσμός Δημοκρατίας στο Δήμο Ιωαννιτών

symparastaths dhmothΞεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα τη λειτουργία του ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών. «Ένας σημαντικός θεσμός Δημοκρατίας της Αυτοδιοίκησης», όπως τον χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ευχόμενος «να ριζώσει στο Δήμο μας», ενώ ο πρώτος «Συμπαραστάτης», Χρήστος Πάνος, χαρακτήρισε «δείγμα πολιτικού πολιτισμού και ευρωπαϊκής νοοτροπίας» τη συναίνεση που επέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο καθιστώντας εφικτή τη λειτουργία του θεσμού.

Περισσότερα...

Ανοίγει ο Κουραμπάς

 • PDF

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ 55 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ast kourampas1

Μετά από αρκετές περιπέτειες και τον τραυματισμό ενός 5χρονου παιδιού η παιδική χαρά του Κουραμπά είναι έτοιμη να ανοίξει και επίσημα τις πόρτες της για τους μικρούς δημότες των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Σημαντικές παρεμβάσεις για ανακατασκευή πεζοδρομίων

 • PDF

ergasies pezodromioΜια σημαντική παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τι διάστημα από το Δήμο Ιωαννιτών και αφορά στην επισκευή ή πλήρη ανακατασκευή ενός ευρέος δικτύου πεζοδρομίων. Η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, είτε μέσα από εργολαβίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη κι άλλες που ξεκινάνε τις επόμενες μέρες, είτε με ίδια μέσα, χρησιμοποιώντας το προσωπικό του εργοταξίου. Εξελίσσετε, έτσι, από το Δήμο Ιωαννιτών ένα ακόμη έργο, που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Περισσότερα...

Μια «Στάση Ζωής» στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα

 • PDF

stash zohsΜια παλιά στάση λεωφορείου, ένα εγκαταλελειμμένο ρυπογόνο σκουπίδι δηλαδή, μετατράπηκε σε μια «Στάση Ζωής» που τοποθετήθηκε στην αυλή του αρχοντικού Πυρσινέλλα, με σκοπό να συγκεντρώνονται ρούχα και αντικείμενα από τους συμπολίτες μας που δεν τα χρειάζονται πλέον και να τα παραλαμβάνουν εκείνοι που τα έχουν ανάγκη. «Άφησε ότι σου περισσεύει. Πάρε ότι χρειάζεσαι», όπως γράφει το μήνυμα πάνω στη «Στάση Ζωής».

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Απόλυτος παραλογισμός αυτό που γίνεται με το αεροδρόμιο»

 • PDF
ergo aerodromio

Την ευκαιρία να επαναφέρει για μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα το θέμα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων άδραξε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έργου της Ιόνιας Οδού που έγινε την Τρίτη το πρωί στα Γιάννενα.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα προσφύγων

 • PDF

prosfyges paidiaΗ Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών πραγματοποιούν εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής».

Περισσότερα...

«Κατ' επάγγελμα αναξιόπιστη η Δημοτική Αρχή»

 • PDF

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΟΥΡΑΜΠΑ

ast kourampas1

Η καθυστέρηση της λειτουργίας της παιδικής χαράς στον Κουραμπά έδωσε αφορμή στην παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας να ασκήσει για μια ακόμη φορά σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «κατ' επάγγελμα αναξιόπιστη».

Περισσότερα...

«Γάγγραινα» οι άγονοι διαγωνισμοί για τον Δήμο

 • PDF

erga kardamitsiaΠαραγωγική για το Δήμο Ιωαννιτών, από πλευράς έργων που εξελίσσονται, χαρακτήρισε την περίοδο που διανύουμε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ενημερώνοντας παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο για τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί το γενικότερο αρνητικό περιβάλλον και ένα από τα πιο σημαντικά είναι οι άγονοι διαγωνισμοί.

Περισσότερα...

Όλοι μαζί για μια καθαρή πόλη

 • PDF

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

skoupidia kados

Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι Νέοι Αγώνες με πρωτοσέλιδο δημοσιεύμά τους έκαναν εκτενή αναφορά στους βανδαλισμούς και την γενικότερη... ασχήμια που επικρατεί σε πολλά κτίρια της πόλης.

Περισσότερα...

Τα Γιάννενα προβάλουν στη Ρωσία την αργυροχρυσοχοΐα, τους θησαυρούς της Ορθοδοξίας και το σύγχρονο προφίλ της πόλης

 • PDF

kaxri mpegkas maximos soyerefΜε μια μεγάλη περιοδική Έκθεση που θα παρουσιαστεί στη Μόσχα από τις 15 Ιουλίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, τα Γιάννενα γνωρίζουν στο ρωσικό λαό την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση τους, εκθέτοντας την τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας και τους θησαυρούς της ορθοδοξίας που συνδέονται με αυτή. Ταυτόχρονα προβάλλουν το σύγχρονο προφίλ της πόλης ως έναν ελκυστικό προορισμό για ένα λαό με τον οποίο οι γιαννιώτες και οι Ηπειρώτες έχουν παραδοσιακούς δεσμούς.

Περισσότερα...