Wed12192018

Last update08:07:45 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

GRAND...μείωση εσόδων από το πρώην «Ξενία»

 • PDF

Δικαστική απόφαση για 40% πέτυχε ο μισθωτή

3enia serai 23.05.13Μεγάλη μείωση του ετήσιου ενοικίου που καταβάλει στο δήμο, κατά 40%, πέτυχε μέσω της δικαιοσύνης η μισθώτρια του πρώην «Ξενία» Ιωαννίνων και νυν Grand Serai , «Ακτή Αριάδνη» του επιχειρηματία Κώστα Μήτση, ποσοστό διπλάσιο από αυτό που ομόφωνα κατέληξε η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας και δεν αποδέχτηκε ο δήμος. Η ετήσια απώλεια εσόδων για το δήμο είναι 330.000 ευρώ περίπου.

Περισσότερα...

Νέα κόντρα με παλιά επιχειρήματα για το μεγάλο έλλειμμα στο δήμο

 • PDF

Φ. Φίλιος και Ν. Γκόντας επέμειναν στις θέσεις τους

dhmarxeioΣτην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, μετά από αρκετό καιρό, το ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο δεν μπορούσε να λείψει από την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση. Ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος προκλήθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Γκόντα και επανέλαβαν αμφότεροι τα γνωστά επιχειρήματα και τις θέσεις τους. Ο δήμαρχος για μία ακόμη φορά έδωσε πλήρη, αναλυτικά και σαφή στοιχεία τονίζοντας ότι αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι η πλήρης διαλεύκανση.

Περισσότερα...

Δημοπρατήθηκαν η αποχέτευση Κατσικά και η επέκταση του βιολογικού

 • PDF
biologikos ioannina

Δύο μεγάλα και σημαντικά έργα, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Περισσότερα...

Στα άκρα η κόντρα για την κοπή καλαμιών στην Αμφιθέα

 • PDF

Επίσημη καταγγελία από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος, την Ορνιθολογική Εταιρία και τους Οικολόγους

pista ski limnhΕπίσημη καταγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.) Περιφέρειας Ηπείρου, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Ιωαννίνων σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών πίσω από το ανάχωμα της Αμφιθέας προχώρησε ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων υποστηρίζοντας πως οι εργασίες αυτές αποτελούν εκβάθυνση της λίμνης και όχι κοπή καλαμιών, όπως υποστηρίζει ο δήμος.

Περισσότερα...

Πληρώνει χρέη ο δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

Πρώτη δόση από τα ληξιπρόθεσμα των 10,4 εκ. ευρώ

dhmotiko sylmboulioΣε πέντε μηνιαίες δόσεις, όπως έχει επιλέξει για να μην υπάρξει ...συνωστισμός και αδυναμία να καλυφθούν του δημοσίου για άμεση κάλυψη όλων των δικαιούχων, πληρώνει ο δήμος Ιωαννιτών τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, συνολικού ύψους 10,4 εκ. ευρώ για τα έτη 2001 μέχρι και το 2011, στο πλαίσιο του Συμφώνου Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων που ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών.

Περισσότερα...

Καταδίκη σε βάρος πρώην εργαζόμενης στην ΑΔΕΙ

 • PDF

Για υπεξαίρεση στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»

dhmarxeioΠοινή φυλάκισης 22 μηνών επέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, δικαστήριο των Ιωαννίνων σε πρώην εργαζόμενη στο δήμο Ιωαννιτών, και συγκεκριμένα στην πρώην ΑΔΕΙ, για πλαστογραφία και υπεξαίρεση χρημάτων από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΡΟΔΑ».

Περισσότερα...

Λύση... πακέτο για Π.Δ. Λίμνης και Ρυθμιστικό

 • PDF

Προωθεί το ΥΠΕΚΑ

lekanopedioΛύση «πακέτο» φαίνεται πως προωθεί τελικά το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ότι αφορά την θεσμοθέτηση του Προεδρικού Διατάγματος της λίμνης Παμβώτιδας και του Ρυθμιστικού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 16 Μάιος 2013 14:39

Περισσότερα...

Δήμος και Συνήγορος του Πολίτη συνεργάζονται για Κενάν Μεσαρέ και Βογιάνου

 • PDF

Στην μελέτη σύνδεσης με την παράκαμψη η συνολική ΜΠΕ

kenan-mesare0041Τα έργα της Κενάν Μεσαρέ και της Βογιάννου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεργασίας που είχαν ειδικοί επιστήμονες από τον Συνήγορο του Πολίτη με το Δήμο Ιωαννιτών. Στη συνάντηση μετείχαν ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς, υπηρεσιακοί παράγοντες από της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Διεύθυνσης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Περισσότερα...

Έμειναν όνειρο τα δύο νέα ΚΗΦΗ

 • PDF

Η ΕΕΤΑΑ δεν άναψε «πράσινο φως» στον ΟΚΠΑΠA

khfh 10.05.13Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον ΟΚΠΑΠΑ αλλά και για τους ηλικιωμένους του δήμου σε ότι αφορά την πρόθεσή του να λειτουργήσει δύο ακόμα ΚΗΦΗ στην πόλη των Ιωαννίνων μιας και η ΕΕΤΑΑ δεν άναψε το πράσινο φως στο αίτημα που είχε κατατεθεί προ καιρού λόγω έλλειψης πόρων στο ΕΣΠΑ.

Περισσότερα...

Μικρό το ενδιαφέρον για τους δημοτικούς λαχανόκηπους

 • PDF

Μόλις 60 αιτήσεις έφτασαν στον ΟΚΠΑΠΑ

laxanokhpoiΜικρό αποδεικνύεται το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο δήμος Ιωαννιτών μέσω του ΟΚΠΑΠΑ να προχωρήσει στην δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων.

Περισσότερα...

Ετοιμάζεται για... σερβίρισμα

 • PDF

Η «Σπιτική Κουζίνα για όλους» του ΟΚΠΑΠΑ

faghto 05.03.13Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να... σερβίρει την «Σπιτική Κουζίνα για όλους» ο ΟΚΠΑΠΑ μιας και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του μειοδότη ολοκληρώθηκε με μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του catering να είναι τελικά αυτή που θα αναλάβει να... τρέξει την όλη προσπάθεια.

Περισσότερα...