Tue03192019

Last update11:03:17 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ετοιμάζεται για... σερβίρισμα

 • PDF

Η «Σπιτική Κουζίνα για όλους» του ΟΚΠΑΠΑ

faghto 05.03.13Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να... σερβίρει την «Σπιτική Κουζίνα για όλους» ο ΟΚΠΑΠΑ μιας και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του μειοδότη ολοκληρώθηκε με μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του catering να είναι τελικά αυτή που θα αναλάβει να... τρέξει την όλη προσπάθεια.

Περισσότερα...

Στριμώχνει τους «μπαταχτσήδες»

 • PDF

Η ΔΕΥΑΙ πέτυχε τις πρώτες Διαταγές Πληρωμής

deyai grafeiaΣτο μέτρο της έκδοσης Διαταγών Πληρωμής, που μπορεί να καταλήξουν και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, κατέφυγε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων για να εισπράξει οφειλόμενα από ...μπαταχτσήδες-πελάτες της οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις ειδοποιήσεις και προσκλήσεις να πληρώσουν ή να έρθουν σε διακανονισμό των οφειλών τους.

Περισσότερα...

Εκτός ΧΥΤΑ κάθε μήνα 120 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών

 • PDF

Οι Γιαννιώτες γεμίζουν τους μπλε κάδους

XYTALEITOYRGIA3Θετικός είναι ο πρώτος απολογισμός από την πιλοτική εφαρμογή από τις αρχές Απριλίου της ανακύκλωσης υλικών στην πόλη των Ιωαννίνων με τους 300 μπλε κάδους που έχουν τοποθετηθεί, σταδιακά, σε επιλεγμένα σημεία.

Περισσότερα...

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Ν. Μάντης

 • PDF

Επικαλείται πολιτική ευθιξία και ψυχοσωματική καταπόνηση

mantis nikosΜε την επισήμανση ότι η δικαιοσύνη, που ήδη ασχολείται με την υπόθεση, θα αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν για το μεγάλο ταμειακό έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών, ο Νίκος Μάντης παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών επικαλούμενος λόγους πολιτικής ευθιξίας, αλλά και σωματική, ψυχική και πνευματική καταπόνηση που ξεπερνά τις δυνάμεις του, από το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε. Στη γραπτή του δήλωση ο κ. Μάντης, αποδίδει αυτό το κλίμα σε λαϊκισμό και πολιτικάντικο παιχνίδι, χωρίς να κατονομάσει την μείζονα μειοψηφία η οποία ζήτησε τις παραιτήσεις του δημάρχου και του ιδίου, στοχοποιώντας τους. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από το δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο.

Περισσότερα...

Το Πανεπιστήμιο δικαιούται το Πολυτεχνείο

 • PDF

Παρέμβαση της Πρυτανείας μετά το αλαλούμ με τα Π.Δ

panepistimioiwanninwnΤην άμεση διαλεύκανση του θολού τοπίου που έχει δημιουργηθεί γύρω από την κατάργηση ή μη της Αρχιτεκτονικής που θα βάλει τέλος στα σχέδια για ίδρυση Πολυτεχνείου στα Γιάννινα ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας η Πρυτανική Αρχή με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.

Περισσότερα...

Νέες συνεργασίες για την ανακύκλωση

 • PDF

anakyklosh afissa 29.03.13Μεγαλώνει το δίκτυο συνεργασιών που επιδιώκει και δημιουργεί ο Δήμος Ιωαννιτών με στόχο τη στήριξη και την προώθηση του προγράμματος ανακύκλωσης.

Περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε το δημοτικό παντοπωλείο στη Ζίτσα

 • PDF

Για να ανακουφίσει όσους έχουν ανάγκη

koinoniko pantopoleio zitsasΤα εγκαίνια του δημοτικού παντοπωλείου του δήμου Ζίτσας πραγματοποιήθηκαν χθες στο υπόγειο του δημαρχείου στην Ελεούσα. Μία κίνηση που έρχεται να ανακουφίσει αρκετούς δημότες που έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...

Αλλάζει όψη η Πλατεία Πάργης

 • PDF

Εγκρίθηκαν τα σχέδια από το Δημοτικό Συμβούλιο

PLATEIA PARGHS2Εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων οι εργασίες αναμόρφωσης για την Πλατεία Πάργης. Το σχέδιο εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με βάση τις προτάσεις που είχαν κατατεθεί από τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.

Περισσότερα...

Απορρίφθηκε η ένταση για τον διαγωνισμό της Όασης

 • PDF

Από την Οικονομική Επιτροπή

oash kosmosΑπορρίφθηκε με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών που συνεδρίασε χθες εκτάκτως, η ένσταση κατά της κατακύρωσης του διαγωνισμού που αφορά στο έργο για την Αποκατάσταση του Διατηρητέου Περιβάλλοντος χώρου της Όασης.

Περισσότερα...

Συνολική ΜΠΕ για την Κενάν Μεσαρέ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

 • PDF

Νέα ερώτηση Χρ. Μαντά και Δ. Παπαδημούλη

kenan-mesare0041Ανοιχτό παραμένει, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ το θέμα της συνολικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στην λεωφόρο Κενάν Μεσαρέ καθώς επίσης και τα μέτρα εκείνα με τα οποία θα λυθεί το πρόβλημα της επικινδυνότητας του δρόμου. Το έργο κατασκευάστηκε χωρίς την υποχρέωση εκπόνησης και έγκρισης ΜΠΕ και χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ και μεγάλες αλλαγές εκ των υστέρων δεν μπορούν να γίνουν, όπως απαντούν τα τελευταία δυο χρόνια Περιφέρεια και δήμος Ιωαννίνων, αλλά μόνο βελτιωτικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια και την κίνηση των πεζών.

Περισσότερα...

Επιβάλλεται η άμεση και πλήρης διαλεύκανση

 • PDF

Για το μεγάλο έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών

dhmarxeioΗ όσο το δυνατόν αμεσότερη και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης με το έλλειμμα, κατά τη δημοτική αρχή και με βάση την έκθεση υπηρεσιακής επιτροπής, 1.039.000. ευρώ από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών θα χρειαστεί χρόνο, ελέγχους και αποφάσεις θεσμικών οργάνων και μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, έστω κι αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Περισσότερα...