Mon10222018

Last update05:04:22 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Συγκέντρωση κατά της ενοποίησης με το ΤΕΙ

 • PDF

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

panepisthmio ioanninaΚείμενο με το οποίο θα ζητάνε από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να πει «όχι» στη συνένωση με το ΤΕΙ Ηπείρου, στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης, ετοιμάζουν οι πανεπιστημιακοί που έχουν εκφράσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη, άνωθεν, συνένωση των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων...

Περισσότερα...

Ψήφισαν οι Πυροσβέστες της Ηπείρου

 • PDF

kalphΠρωτιά στο Νομό Ιωαννίνων όχι όμως και στους άλλους τρεις Νομούς της Ηπείρου πέτυχε η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών Ηπείρου (ΕΑΚΠ), παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ, στις εκλογές της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου που πραγματοποιήθηκαν προ ημερών.

Περισσότερα...

Γιορτή λουλουδιών και πρασίνου για σχολεία των Ιωαννίνων

 • PDF

louloudiaΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου διευρύνοντας τη δράση «Γιορτές λουλουδιών και πρασίνου» που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου, τη Διεύθυνσης Α/Θμιας Ιωαννίνων και το Τμήμα Πρασίνου τον Δήμου Ιωαννιτών, θα πραγματοποιήσει δράση δεντροφύτευσης στο αισθητικό δάσος Ιωαννίνων τη Δευτέρα 30 Απριλίου, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Έργα με κοινωνικό πρόσημο στο Κάτω Νεοχωρόπουλο

 • PDF

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 610.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ

erga-katw-neoxwropouloΜια συνολική παρέμβαση, η ολοκλήρωση της οποίας θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Κάτω Νεοχωρόπουλου, δημοπράτησε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων με το έργο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 610.000,00€.

Περισσότερα...

Στην Ιαπωνία για τις βιώσιμες και καινοτόμες πόλεις ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

iapwnia-dhmosΟ Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στη 2η Συνάντηση Πόλεων Ε.Ε.-Ιαπωνίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Διεθνής Αστική Συνεργασία (IUC): Βιώσιμες και Καινοτόμες Πόλεις και Περιφέρειες» 2016-2019.

Περισσότερα...

«Παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ για να επανέλθει η ηρεμία»

 • PDF

ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΠΓΝΙ

nosokomeio pgniΝα πάρει θέση για την αποκατάσταση του κλίματος συνεργασίας και συναίνεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ζητούν από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλο και τους δύο υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ, οι εργαζόμενοι του ΠΓΝΙ.

Περισσότερα...

«Τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν η Silicon Valley της Ελλάδας»

 • PDF

Ο CEO της P&I AG Βασίλης Τριάδης μιλά στους «Νέους Αγώνες»

silicon708Η απάντηση σε ερώτηση τίτλου θέματος της προηγούμενης εβδομάδας των «ΝΑ» είναι πως «Τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν η Silicon Valley της Ελλάδας»...

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 09:30

Περισσότερα...

Οδηγίες προφύλαξης από τον αφρικανική σκόνη

 • PDF

sahara-skonhtΑπό τις μετρήσεις που έχουν καταγραφεί τις προηγούμενες 3 ημέρες στον σταθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Περιφέρειας Ηπείρου, που είναι εγκατεστημένος στη πόλη των Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε υπέρβαση του ορίου της συγκέντρωσης αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ10), κυρίως την χτεσινή ημέρα (17.04) όπου η μέση ημερήσια τιμή ξεπέρασε τα 100μg/m3.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 12:12

Περισσότερα...

Στο πλευρό των νέων αγροτών το Επιμελητήριο

 • PDF

enwsh-agrotwn-ioanninwnΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ιωάννης Β. Μήτσης συναντήθηκε στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με τον Πρόεδρο κ.Χάρη Λιούρη και τον Αντιπρόεδρο κ. Άρη Κασσή της Ένωσης Νέων Αγροτών Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Κέντρο πολιτισμού τα Γιάννενα

 • PDF

ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

FOREAS-DIAXEIRISHS-LIMNHS-SYNANTHSHΤον τρόπο δικτύωσης των φορέων πολιτισμού της χώρας μας αναζήτησαν 40 περίπου οργανισμοί, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, το Ίδρυμα Κακογιάννη και το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς αλλά και τα Νομικά πρόσωπα Δήμων από τον Έβρο ως την Κρήτη στα Γιάννενα επί ένα διήμερο, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Πρωτιά για 3 σχολεία των Ιωαννίνων στο διαγωνισμό Cansat In Greece

 • PDF

Τα Γιάννενα με μαθητές τριών σχολείων της πόλης που συγκροτούν την ομάδα Zephyrus κέρδισαν το διαγωνισμό Cansat In Greece.

prwtia-sxoleio-ioanninaΠρόκειται για έναν πανελλήνιο διαγωνισμό διαστημικής με στόχο την εξοικείωσή των συμμετεχόντων με τεχνολογίες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται σε έναν δορυφόρο. Ο μαθητικός διαγωνισμός αποτελεί προκριματική φάση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού CanSats in Europe.

Περισσότερα...