Tue10242017

Last update03:54:39 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μια εκκρεμότητα 30 χρόνων κλείνει ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ «ΔΡΟΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΖΕΥΓΑΡΙΑ-ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ»

drosia pentelhΜια εκκρεμότητα 30 χρόνων κλείνει ο Δήμος Ιωαννιτών κι ανοίγει το δρόμο για έργα υποδομής και πολεοδομική τακτοποίηση στις περιοχές ΔΡΟΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΖΕΥΓΑΡΙΑ-ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ.

Περισσότερα...

Ασφαλτοστρώσεις, αποκατάσταση πεζοδρομίων και δημιουργία υποδομής για ΑμΕΑ

 • PDF

pezodormio dompolhΗ αποκατάσταση των πεζοδρομίων στην οδό Δομπόλης και η βελτίωση της προσβασιμότητας για ΑμΕΑ με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, καθώς και νέες ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, είναι δύο έργο του Δήμου Ιωαννιτών που ξεκινάνε τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα...

Εξωστρέφεια με οδηγό την Αργυροχρυσοχοΐα

 • PDF

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΤΑΨΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ

argyrotexniaΑπόλυτα ικανοποιημένη επέστρεψε από τη Ρωσία η αποστολή των Ιωαννίνων. Ικανοποίηση εκφράζετε τόσο για την απήχηση που είχε με την έναρξη της η έκθεση της Γιαννιώτικής Αργυροχρυσοχοΐας στη Μόσχα, όσο και για τις επαφές που έγιναν στη Ρωσική πρωτεύουσα ανοίγοντας δρόμους για ενίσχυση των πολιτιστικών, τουριστικών, επιχειρηματικών και εν γένει σχέσεων των Ιωαννίνων και της Ηπείρου με το ρωσικό λαό.

Περισσότερα...

Ήρθε το πιστοποιητικό για τον Κουραμπά

 • PDF

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ

ast kourampas1Στα χέρια έχει πια και το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειαζόταν Δημοτική Αρχή προκείμενου να μπορέσει να ανοίξει και επίσημα την παιδική χαρά στον Κουραμπά.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

 • PDF

Ένας θεσμός Δημοκρατίας στο Δήμο Ιωαννιτών

symparastaths dhmothΞεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα τη λειτουργία του ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών. «Ένας σημαντικός θεσμός Δημοκρατίας της Αυτοδιοίκησης», όπως τον χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ευχόμενος «να ριζώσει στο Δήμο μας», ενώ ο πρώτος «Συμπαραστάτης», Χρήστος Πάνος, χαρακτήρισε «δείγμα πολιτικού πολιτισμού και ευρωπαϊκής νοοτροπίας» τη συναίνεση που επέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο καθιστώντας εφικτή τη λειτουργία του θεσμού.

Περισσότερα...

Ανοίγει ο Κουραμπάς

 • PDF

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ 55 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ast kourampas1

Μετά από αρκετές περιπέτειες και τον τραυματισμό ενός 5χρονου παιδιού η παιδική χαρά του Κουραμπά είναι έτοιμη να ανοίξει και επίσημα τις πόρτες της για τους μικρούς δημότες των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Σημαντικές παρεμβάσεις για ανακατασκευή πεζοδρομίων

 • PDF

ergasies pezodromioΜια σημαντική παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τι διάστημα από το Δήμο Ιωαννιτών και αφορά στην επισκευή ή πλήρη ανακατασκευή ενός ευρέος δικτύου πεζοδρομίων. Η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, είτε μέσα από εργολαβίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη κι άλλες που ξεκινάνε τις επόμενες μέρες, είτε με ίδια μέσα, χρησιμοποιώντας το προσωπικό του εργοταξίου. Εξελίσσετε, έτσι, από το Δήμο Ιωαννιτών ένα ακόμη έργο, που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Περισσότερα...

Μια «Στάση Ζωής» στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα

 • PDF

stash zohsΜια παλιά στάση λεωφορείου, ένα εγκαταλελειμμένο ρυπογόνο σκουπίδι δηλαδή, μετατράπηκε σε μια «Στάση Ζωής» που τοποθετήθηκε στην αυλή του αρχοντικού Πυρσινέλλα, με σκοπό να συγκεντρώνονται ρούχα και αντικείμενα από τους συμπολίτες μας που δεν τα χρειάζονται πλέον και να τα παραλαμβάνουν εκείνοι που τα έχουν ανάγκη. «Άφησε ότι σου περισσεύει. Πάρε ότι χρειάζεσαι», όπως γράφει το μήνυμα πάνω στη «Στάση Ζωής».

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Απόλυτος παραλογισμός αυτό που γίνεται με το αεροδρόμιο»

 • PDF
ergo aerodromio

Την ευκαιρία να επαναφέρει για μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα το θέμα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων άδραξε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έργου της Ιόνιας Οδού που έγινε την Τρίτη το πρωί στα Γιάννενα.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα προσφύγων

 • PDF

prosfyges paidiaΗ Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών πραγματοποιούν εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής».

Περισσότερα...

«Κατ' επάγγελμα αναξιόπιστη η Δημοτική Αρχή»

 • PDF

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΟΥΡΑΜΠΑ

ast kourampas1

Η καθυστέρηση της λειτουργίας της παιδικής χαράς στον Κουραμπά έδωσε αφορμή στην παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας να ασκήσει για μια ακόμη φορά σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «κατ' επάγγελμα αναξιόπιστη».

Περισσότερα...