Thu02212019

Last update01:11:59 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Υποτροφίες ύψους 60.000 ευρώ από το Δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

dhmarxeioΥποτροφίες ύψους 60.000 ευρώ σε έξι (6) αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων για μεταπτυχιακές ή μεταδιδακτορικές σπουδές εξωτερικού, χρονικής διάρκειας ενός ή δύο ετών ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών που θα κατατεθεί από τον κάθε υποψήφιο θα χορηγήσει μέσω του κληροδοτήματος «Ελευθερίας Μπάρκα» ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

«Οίνοι και Αποστάγματα»

 • PDF

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - ΖΙΤΣΑΣ

oinoi-apostagmata-synenteyxhΟι Δήμοι Ιωαννιτών & Ζίτσας σε συνεργασία με το Σωματείο καφεστιατορίων, μπαρ η «Παμβώτις» και την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, διοργανώνουν διημερίδα με θέμα «Οίνοι και Αποστάγματα» στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο du Lac, για τους επαγγελματίες των υπηρεσιών εστίασης.

Περισσότερα...

Συνεχίζει στη νέα εποχή η «Δωδώνη»

 • PDF

dodonh ergostasioΤη «ΔΩΔΩΝΗ» στη νέα εποχή φέρνει η διοίκηση της Strategic Initiatives μέσα από μια σειρά κινήσεων στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας που τέθηκαν σε εφαρμογή, κατά τα τελευταία τρία χρόνια, και τις οποίες παρουσίασαν στον τοπικό τύπο την Τετάρτη, τα στελέχη της Γιαννιώτικης γαλακτοβιομηχανίας.

Περισσότερα...

ΖΑΓΟΡΙ: Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος, έργων και μελετών από το Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

dhmarxeio zagoriouΤο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ζαγορίου για την περίοδο 2017-2019 ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τρίτης 16 Οκτωβρίου. Στην ίδια συνεδρίαση το Σώμα έλαβε αποφάσεις, ομόφωνες στην πλειονότητά τους, για σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στην προώθηση έργων, μελετών και δράσεων, στην φιλοξενία φοιτητών και καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επίσης έγινε ενημέρωση για το Αρχείο Ηπειρωτικής Μουσικής στα Κάτω Πεδινά.

Περισσότερα...

700.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον Κατσικά

 • PDF

erga-odopoiiasΈνα ακόμα σημαντικό έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Περισσότερα...

Σε Καλπάκι και Γιάννινα ο εορτασμός του «ΟΧΙ»

 • PDF

kalpaki-oxiΣε Καλπάκι και Γιάννινα θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Στα Γιάννενα η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ

 • PDF

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΣΥΝΕΔΡΟΙ

apergia poreia adedyΜε τη συμμετοχή 250 συνέδρων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα, στα Γιάννενα η καταστατική Ετήσια Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ με θέμα: «Η διαμόρφωση της πολιτικοσυνδικαλιστικής τακτικής και δράσης της ΑΔΕΔΥ».

Περισσότερα...

Ένα βήμα πιο κοντά η οδός Νιάρχου

 • PDF

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

niarxou-ioannina-696x463Η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή της οδού Νιάρχου, η οποία θα συνδέσει με σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ξεκίνησε.

Περισσότερα...

Εκσυγχρονισμός στη διαχείριση των αγαθοεργών

 • PDF

ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

zosimaia 1Τρόπους για τον εκσυγχρονισμό της διοίκησης των Αγαθοεργών σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ιωαννίνων που σήμερα έχει τη διαχείρισή τους αποφάσισε να αναζητήσει, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης μετά από μια μακρά συζήτηση στη διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν όλες οι πτυχές μιας υπόθεσης που απασχολεί τα Γιάννενα εδώ και 100 χρόνια περίπου.

Περισσότερα...

Για τα Κληροδοτήματα συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων

 • PDF

dhmotiko symboulioΜε το θέμα των Κληροδοτημάτων και των Σχολικών Περιουσιών, το οποίο έθεσε η αντιπολίτευση με κοινή πρόταση όλων των παρατάξεων, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 10/10/2018 στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Το διοικητή του ΠΓΝΙ εγκαλεί η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών

 • PDF

nosokomeio pgniΗ ΟΕΝΓΕ υιοθετεί την καταγγελία που δημοσιοποίησε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου και στηρίζει τα αιτήματα των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...