Wed04242019

Last update02:21:47 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

Επικαιροτητα

Εκλέγει Γραμματέα το Περιφερειακό Συμβούλιο

 • PDF

perifereiako 2017Αύριο και ώρα 2.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Εκλογή Γραμματέα Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, λόγω ανεξαρτητοποίησης του μέλους, που κατείχε τη θέση»

Περισσότερα...

Αυλαία στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας με ημερίδα στο Τσεπέλοβο για την ξερολιθιά

 • PDF

sta8mos askt tsepeloboΜε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Τσεπέλοβο ολοκληρώθηκε ο φετινός εορτασμός των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας, με επίκεντρο όπως συμβαίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια το Ζαγόρι.

Περισσότερα...

«Οργώνει» το Δήμο η Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα

 • PDF

Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ: «ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

kaloutsianh mpegkas«Κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών, παρεμβαίνουμε σε γειτονιές των Ιωαννίνων όπου οι κάτοικοι περίμεναν χρόνια για τα αυτονόητα», όπως είπε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους της Καλούτσιανης και των Ζευγαριών.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα και υποψηφίους παρουσίασε ο Ν. Γκόντας

 • PDF

gkontas parousiash 2019Με προεκλογικό μότο το «Μιλάμε με έργα» ο Νίκος Γκόντας υποδέχτηκε την Κυριακή το βράδυ, στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», στο δρόμο για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, δίνοντας το έναυσμα μιας εκλογικής μάχης, της πέμπτης στην αυτοδιοικητική ιστορία του, ως επικεφαλής συνδυασμού.

Περισσότερα...

Τ. Καλογιάννη: Πρόγραμμα σε 8 άξονες

 • PDF

kalogianni programmaΈνα αδρό προγραμματικό πλάνο αποτελούμενο από 8 άξονες, παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής, η παράταξη «Ιωάννινα_2023».

Περισσότερα...

Στη Βουλή το αίτημα της χρηματοδότησης για τη συντήρηση του Μέκκειου

 • PDF

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Εσωτερικών, επιστολή του σωματείου «Αδελφότης Ελληνίδων Κυριών Ζωοδόχος Πηγή» με αίτημα τη χρηματοδότηση για την επισκευή και αποκατάσταση του «Μέκκειου Οικοτροφείου».

Περισσότερα...

Δήμος Πωγωνίου: Έργα ύδρευσης σε 13 Κοινότητες

 • PDF

Σημαντικά έργα βελτίωσης ή ολοκλήρωσης υποδομών που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών

 • PDF

K.NEOXOROPOULOΈνα ακόμα σημαντικό έργο για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Ιωαννιτών βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης καθώς ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υπέγραψε με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία την σύμβαση του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Ιωαννιτών», προϋπολογισμού 610.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.

Περισσότερα...

Ανεβαίνουν οι προεκλογικοί τόνοι στη Ζίτσα

 • PDF

Με αφορμή το Πράσινο Σημείο

dimarxeio-zitsasΔύο περίπου μήνες πριν τις εκλογές και οι δύο κύριοι αντίπαλοι στο Δήμο Ζίτσας, δεν χάνουν την ευκαιρία να ανεβάσουν τους τόνους, μέσω ανακοινώσεων.

Περισσότερα...

Η Πανηπειρωτική 2019 άνοιξε τις πύλες της

 • PDF

panhpeirvtikh4Συμπληρώνοντας 2 δεκαετίες ζωής η Πανηπειρωτική Έκθεση 2019 άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης τις πύλες της, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη.

Περισσότερα...

Αυξανόμενο το ενδιαφέρον από Γερμανία και Ρωσία για τουριστικές δραστηριότητες στην Ήπειρο

 • PDF

EK8ESH BEROLINOΜε δύο ακόμη συμμετοχές της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις που απευθύνονται σε μεγάλες αγορές τουρισμού, συνεχίστηκε και το Μάρτιο το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ηπείρου. Η πρώτη χρονικά ήταν στην ΙΤΒ Βερολίνου της Γερμανίας και η δεύτερη στη Mitt Μόσχας της Ρωσίας.

Περισσότερα...