Sat08172019

Last update04:00:10 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

12,2 εκατομμύρια για έργα οδικά έργα

 • PDF

ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΑΡΤΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ

perifereia-hpeirou-3Από σήμερα και έως την 1η Νοεμβρίου 2019, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις για «παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των αστικών μεταφορών και κέντρων», οι Δήμοι Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρέβεζας και οι επιχειρήσεις τους.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 09:43

Περισσότερα...

Καταργείται το ΣΔΟΕ μετά από 24 χρόνια

 • PDF

SDOEΎστερα από 24 χρόνια «ζωής», το ΣΔΟΕ καταργείται. Αυτό προβλέπει Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο καταργούνται γενικές γραμματείες κι ενσωματώνονται στις νέες δομές των υπουργείων.

Η ειδική γραμματεία του ΣΔΟΕ καταργείται και οι αρμοδιότητές της, οι θέσεις, το προσωπικό και οι εποπτευόμενοι φορείς της μεταφέρονται στην νέα Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα.

Περισσότερα...

Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο πρώην Υπαρχηγός

 • PDF

karamalakis1-mixalhsΟ Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, σύμφωνα με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καραμαλάκης ήταν μέχρι σήμερα Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ αλλά εκτελούσε χρέη Αρχηγού από την ημέρα της παραίτησης του Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Περισσότερα...

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού

 • PDF

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019

koinonikos-tourismosΑναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr oι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων καθώς και των Αποκλειομένων ,από τη διαδικασία,

Περισσότερα...

Τέλη Αυγούστου αναμένονται οι βάσεις για τις πανελλαδικές 2019

 • PDF

pinakas-baseisΜε το πέρας της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών για τους χιλιάδες μαθητές λυκείων και ΕΠΑΛ σειρά έχει η ανακοίνωση των βάσεων.

Περισσότερα...

Οι δύο Ηπειρώτες στη σκιώδη «κυβέρνηση» Τσίπρα

 • PDF

syriza-proodeftikhΤους «σκιώδεις υπουργούς» ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους τομεάρχες που αναλαμβάνουν να παρακολουθούν κάθε τομέα της κυβερνητικής δραστηριότητας.

Περισσότερα...

Ο Σπύρος Ριζόπουλος συγχαίρει τον Κώστα Τασούλα

 • PDF

rizopoulos-diapseyoynΟ Σπύρος Ριζόπουλος, με αφορμή την εκλογή του Κ.Τασούλα ως προέδρου της Βουλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Περιμένοντας το προγραμματικό πλαίσιο

 • PDF

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΜΠΕΓΚΑ ΚΑΙ Μ. ΕΛΙΣΑΦ

dhmarxeio-3Μια συνάντηση την οποία πολλοί ανέμεναν να γίνει νωρίτερα, και σαφώς πριν απ' αυτές με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, μεταξύ του νεοεκλεγέντος Δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ και του νυν Δημάρχου Θωμά Μπέγκα.

Σε αυτή παρόντες ήταν και μέλη των δημοτικών ομάδων των δύο παρατάξεων, «Γιάννενα, Νέα Εποχή» και «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα».

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 14:27

Περισσότερα...

Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»

 • PDF

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

nees-taytotitesΣτην ματαίωση του διαγωνισμού προμήθειας νέων ταυτοτήτων προχώρησε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με σκοπό να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός που θα περιλαμβάνει πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, όπως για παράδειγμα το ΑΦΜ του κατόχου, τον ΑΜΚΑ, ενδεχομένως τον Αριθμό Μητρώου ΕΦΚΑ κλπ., ούτως ώστε πλέον να μην είναι απλά ταυτότητα αλλά μία ολοκληρωμένη «Κάρτα του Πολίτη».

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 14:21

Περισσότερα...

Οι Ορίζοντες Ηπείρου ζητούν εκστρατεία κατά του φόρου στο τσίπουρο

 • PDF

tsipoyroΟ Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου ζητά από την Περιφέρεια Ηπείρου, εκστρατεία για την άρση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση του φόρου στο τσίπουρου με το φόρο των σκληρών αλκοολούχων ποτών.

Περισσότερα...

Βραβεύτηκαν προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ από το iTQi

 • PDF

dodoni proiontaΗ γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, για ακόμα μια φόρα βραβεύτηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019, ξεχωρίζοντας με πέντε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανώτερης γεύσης.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα