Mon04232018

Last update06:33:48 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Ολοκληρωμένο δίκτυο μονοπατιών στα Τζουμέρκα

 • PDF

ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

tzoumerka vounaΝέες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος των Τζουμέρκων και τη βελτίωση της αναπτυξιακής υποδομής στην περιοχή αναλαμβάνει η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Τζουμέρκων.

Περισσότερα...

Στον Αρχιεπίσκοπο οι Περιφερειάρχες!

 • PDF

arxiepiskopos-periferairxesΕπίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Περισσότερα...

Θετική η απόφαση της Αποκεντρωμένης για το βιοαέριο

 • PDF

apokentrwmenhΓια απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας που δικαιώνει τις εταιρείες οι οποίες σχεδιάζουν να κατασκευάσουν πέντε μονάδες παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο στη Βιομηχανική Περιοχή, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Φορέων για το Περιβάλλον του Δήμου Ζίτσας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 11:05

Περισσότερα...

Ενημέρωση με.. διακοπές για τους υδρογονάνθρακες

 • PDF

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑΡΑ

ereunes-petrelaioΜε μεγάλη συμμετοχή απλού κόσμου που αγωνιά για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην περιοχή μας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, η πρώτη από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα «Η ανάπτυξη των υδρογονανθράκων στην Ήπειρο», στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 10:47

Περισσότερα...

Ανυπαρξία συναλλαγών στα Γιάννενα

 • PDF

Σε... αναζήτηση των νέων αντικειμενικών αξιών!

antikeimenikes-ioanninaΔυσεπίλυτος γρίφος παραμένει για το ΥΠΟΙΚ η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών στις εμπορικές αξίες των ακινήτων.

Περισσότερα...

Πρόταση για κέντρο αποτέφρωσης στα Γιάννενα

 • PDF

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

apotefrwshΗ πολιτεία ήρε τα πολλά νομοθετικά κωλύματα που περιέπλεκαν το θέμα της αποτέφρωσης των νεκρών στη χώρα μας, αν και νομοθετημένο από το 2005! Τα προοδευτικά μυαλά στην περιοχή μας υπάρχουν και συνεπικουρούνται σε διάφορα θέματα, από ένα Μητροπολίτη με ανοιχτούς ορίζοντες. Η πολιτική βούληση απομένει για να γίνει πράξη το πρώτο «Κέντρο Αποτέφρωσης Οστών Νεκρών (Κ.Α.Ο.Ν.)» στα Γιάννενα...

Περισσότερα...

Αναδιοργάνωση για λιγότερη γραφειοκρατία στην Αυτοδιοίκηση

 • PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΥΠΕΣ – ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ

grafeiokratiaΥπεγράφη από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό, Προγραμματική Συμφωνία για τη Δράση «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' Βαθμού – Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας των ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού – Πιλοτική λειτουργία». Στην υπογραφή παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Περισσότερα...

Βανδαλίστηκε, ξανά, η πρόσοψη της Τράπεζας της Ελλάδος

 • PDF

bandalismos trapezaΓια μία ακόμη φορά, το γλυπτό του Πάρι Πρέκα στην πρόσοψη του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας βανδαλίστηκε.

Περισσότερα...

Προχωρά άμεσα η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ

 • PDF

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

kede daneiaΠρωτοβουλία για να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στην ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα ορίζει ότι προηγείται, της πώλησης των «κόκκινων» δανείων στα funds, η δυνατότητα εξαγοράς τους από τους ίδιους τους δανειολήπτες, αναλαμβάνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Περισσότερα...

Ρεκόρ προσλήψεων αλλά...

 • PDF

ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

erganhΤην υψηλότερη επίδοση έτους, από το 2001 μέχρι σήμερα, με 143.535 νέες θέσεις εργασίας, κατέγραψε το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του 2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Περισσότερα...

Μάρτιος, ο μήνας των ιδιωτικοποιήσεων

 • PDF

ΕΓΝΑΤIΑ ΟΔOΣ, ΛΙΜEΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟYΠΟΛΗΣ, ΗΓΟΥΜΕΝIΤΣΑΣ

egnatiaΤις διαδικασίες για μια συνολική αξιοποίηση των βασικών μεταφορικών υποδομών της Βορείου Ελλάδος επιταχύνει το Δημόσιο, καθώς επιχειρείται να κλείσει άμεσα, έως τα μέσα Μαρτίου, η ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, να εισέλθει στη δεύτερη φάση η διαγωνιστική διαδικασία για την Εγνατία Οδό και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις παραχωρήσεις λιμενικών δραστηριοτήτων σε Αλεξανδρούπολη και Ηγουμενίτσα.

Περισσότερα...