Fri02222019

Last update08:41:35 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες συνεργασίες για την ανακύκλωση

 • PDF

anakyklosh afissa 29.03.13Μεγαλώνει το δίκτυο συνεργασιών που επιδιώκει και δημιουργεί ο Δήμος Ιωαννιτών με στόχο τη στήριξη και την προώθηση του προγράμματος ανακύκλωσης.

Περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε το δημοτικό παντοπωλείο στη Ζίτσα

 • PDF

Για να ανακουφίσει όσους έχουν ανάγκη

koinoniko pantopoleio zitsasΤα εγκαίνια του δημοτικού παντοπωλείου του δήμου Ζίτσας πραγματοποιήθηκαν χθες στο υπόγειο του δημαρχείου στην Ελεούσα. Μία κίνηση που έρχεται να ανακουφίσει αρκετούς δημότες που έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...

Αλλάζει όψη η Πλατεία Πάργης

 • PDF

Εγκρίθηκαν τα σχέδια από το Δημοτικό Συμβούλιο

PLATEIA PARGHS2Εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων οι εργασίες αναμόρφωσης για την Πλατεία Πάργης. Το σχέδιο εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με βάση τις προτάσεις που είχαν κατατεθεί από τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.

Περισσότερα...

Απορρίφθηκε η ένταση για τον διαγωνισμό της Όασης

 • PDF

Από την Οικονομική Επιτροπή

oash kosmosΑπορρίφθηκε με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών που συνεδρίασε χθες εκτάκτως, η ένσταση κατά της κατακύρωσης του διαγωνισμού που αφορά στο έργο για την Αποκατάσταση του Διατηρητέου Περιβάλλοντος χώρου της Όασης.

Περισσότερα...

Να διασφαλιστεί η λειτουργία του Νοσοκομείου Πρέβεζας

 • PDF

Ζητά η Περιφέρεια Ηπείρου

nosokomeio prevezasΤην στήριξή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας εξέφρασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου κατά τη συνεδρίασή του, με βασικές κατευθύνσεις τη διατήρηση της διοικητικής του αυτονομίας, την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής του υποδομής, την ενίσχυση με προσωπικό, την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και την προώθηση της κατασκευής νέου.

Περισσότερα...

Συνολική ΜΠΕ για την Κενάν Μεσαρέ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

 • PDF

Νέα ερώτηση Χρ. Μαντά και Δ. Παπαδημούλη

kenan-mesare0041Ανοιχτό παραμένει, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ το θέμα της συνολικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στην λεωφόρο Κενάν Μεσαρέ καθώς επίσης και τα μέτρα εκείνα με τα οποία θα λυθεί το πρόβλημα της επικινδυνότητας του δρόμου. Το έργο κατασκευάστηκε χωρίς την υποχρέωση εκπόνησης και έγκρισης ΜΠΕ και χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ και μεγάλες αλλαγές εκ των υστέρων δεν μπορούν να γίνουν, όπως απαντούν τα τελευταία δυο χρόνια Περιφέρεια και δήμος Ιωαννίνων, αλλά μόνο βελτιωτικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια και την κίνηση των πεζών.

Περισσότερα...

Επιβάλλεται η άμεση και πλήρης διαλεύκανση

 • PDF

Για το μεγάλο έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών

dhmarxeioΗ όσο το δυνατόν αμεσότερη και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης με το έλλειμμα, κατά τη δημοτική αρχή και με βάση την έκθεση υπηρεσιακής επιτροπής, 1.039.000. ευρώ από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών θα χρειαστεί χρόνο, ελέγχους και αποφάσεις θεσμικών οργάνων και μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, έστω κι αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Περισσότερα...

Μεγάλο το έλλειμμα, πολλά τα ερωτήματα

 • PDF

1.039.000 ευρώ για το 2012, το ανεβάζει στο1.250.000 ο Ν. Γκόντας με το 2013

dhmarxeioΜε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πλήρης διαλεύκανση, σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο της πολύ σοβαρής υπόθεσης με το τεράστιο έλλειμμα από το ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, μετά την πρώτη επίσημη καταγραφή από υπηρεσιακή επιτροπή. Βέβαια, υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες, έστω κι αν διαφορετικά τις εκλαμβάνει κάθε παράταξη στο δήμο.

Περισσότερα...

Απομακρύνθηκε από τη θέση του ο ταμίας του Δήμου

 • PDF

filios monosΟ Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά την διαπίστωση που έγινε για έλλειμμα 1.039.000 ευρώ στο ταμείο του Δήμου.

Περισσότερα...

Με επιτυχία και η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων

 • PDF

tourkoi giannenaΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων εκπροσώπων του Οργανισμού Πρακτόρων Τουρκίας 'TURSAB' στα Ιωάννινα. Στην αποστολή συμμετείχαν 30 άτομα, στη πλειονότητά τους τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών μέσων ενημέρωσης & προβολής της Τουρκίας.

Περισσότερα...

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το έλλειμα

 • PDF

Στον εισαγγελέα τη Δευτέρα για μήνυση κατά παντώς υπευθύνου ο Φ. Φίλιος

filios antidhmarxoiΤον ταμία του Δήμου Ιωαννιτών ο οποίος, όπως είπε έχει στα χέρια του το μόνο κλειδί από τα χρηματοκιβώτιο του δήμου όπου φυλάσσεται το ρευστό, «έδειξε» κατά τη διάρκεια  συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Φ. Φίλιος για την υπεξαίρεση 1,39 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα...