Mon06252018

Last update06:05:08 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

GRAND...μείωση εσόδων από το πρώην «Ξενία»

 • PDF

Δικαστική απόφαση για 40% πέτυχε ο μισθωτή

3enia serai 23.05.13Μεγάλη μείωση του ετήσιου ενοικίου που καταβάλει στο δήμο, κατά 40%, πέτυχε μέσω της δικαιοσύνης η μισθώτρια του πρώην «Ξενία» Ιωαννίνων και νυν Grand Serai , «Ακτή Αριάδνη» του επιχειρηματία Κώστα Μήτση, ποσοστό διπλάσιο από αυτό που ομόφωνα κατέληξε η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας και δεν αποδέχτηκε ο δήμος. Η ετήσια απώλεια εσόδων για το δήμο είναι 330.000 ευρώ περίπου.

Περισσότερα...

Θλίψη στην Πρέβεζα και στην Ήπειρο για τον θάνατο του Χρήστου Βαγγέλη

 • PDF

Προέδρου του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού

xrhstos vaggelhsΤην τελευταία του πνοή άφησε στο πρωί ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Χρήστος Βαγγέλης, σε ηλικία 70 ετών.

Περισσότερα...

Νέα κόντρα με παλιά επιχειρήματα για το μεγάλο έλλειμμα στο δήμο

 • PDF

Φ. Φίλιος και Ν. Γκόντας επέμειναν στις θέσεις τους

dhmarxeioΣτην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, μετά από αρκετό καιρό, το ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο δεν μπορούσε να λείψει από την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση. Ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος προκλήθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Γκόντα και επανέλαβαν αμφότεροι τα γνωστά επιχειρήματα και τις θέσεις τους. Ο δήμαρχος για μία ακόμη φορά έδωσε πλήρη, αναλυτικά και σαφή στοιχεία τονίζοντας ότι αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι η πλήρης διαλεύκανση.

Περισσότερα...

Δημοπρατήθηκαν η αποχέτευση Κατσικά και η επέκταση του βιολογικού

 • PDF
biologikos ioannina

Δύο μεγάλα και σημαντικά έργα, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Περισσότερα...

Δημοπρατούνται οι τελευταίες εργασίες για το Αρδευτικό έργο Μαργαριτίου

 • PDF

adreytikoΣτην τελική του φάση εισέρχεται η κατασκευή του αρδευτικού έργου Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, καθώς στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε τη δημοπράτησή του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες στο έργο 'Αρδευτικό έργο Μαργαριτίου Ν. Θεσπρωτίας'», με προϋπολογισμό 385.000 ευρώ.

Περισσότερα...

H αλλαγή των κριτηρίων επιλογής αιτία για την απώλεια του Πράσινου χωριού

 • PDF

Σύμφωνα με την Τ. Καλογιάννη

a8amanioΗ Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ηπείρου προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες αξιολόγησης Ενεργειακών χωριών στα πλαίσια του Προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ» - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Περισσότερα...

Στα άκρα η κόντρα για την κοπή καλαμιών στην Αμφιθέα

 • PDF

Επίσημη καταγγελία από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος, την Ορνιθολογική Εταιρία και τους Οικολόγους

pista ski limnhΕπίσημη καταγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.) Περιφέρειας Ηπείρου, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Ιωαννίνων σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών πίσω από το ανάχωμα της Αμφιθέας προχώρησε ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων υποστηρίζοντας πως οι εργασίες αυτές αποτελούν εκβάθυνση της λίμνης και όχι κοπή καλαμιών, όπως υποστηρίζει ο δήμος.

Περισσότερα...

Πληρώνει χρέη ο δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

Πρώτη δόση από τα ληξιπρόθεσμα των 10,4 εκ. ευρώ

dhmotiko sylmboulioΣε πέντε μηνιαίες δόσεις, όπως έχει επιλέξει για να μην υπάρξει ...συνωστισμός και αδυναμία να καλυφθούν του δημοσίου για άμεση κάλυψη όλων των δικαιούχων, πληρώνει ο δήμος Ιωαννιτών τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, συνολικού ύψους 10,4 εκ. ευρώ για τα έτη 2001 μέχρι και το 2011, στο πλαίσιο του Συμφώνου Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων που ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών.

Περισσότερα...

Καταδίκη σε βάρος πρώην εργαζόμενης στην ΑΔΕΙ

 • PDF

Για υπεξαίρεση στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»

dhmarxeioΠοινή φυλάκισης 22 μηνών επέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, δικαστήριο των Ιωαννίνων σε πρώην εργαζόμενη στο δήμο Ιωαννιτών, και συγκεκριμένα στην πρώην ΑΔΕΙ, για πλαστογραφία και υπεξαίρεση χρημάτων από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΡΟΔΑ».

Περισσότερα...

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Νικόλα Κάτσιου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

 • PDF

nikos katsios 1Η αντιμετώπιση ζητημάτων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ιδιαίτερα ενόψει της θερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια συναντήσεων και συσκέψεων που πραγματοποίησε την Τετάρτη με φορείς της Π.Ε. Θεσπρωτίας ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλας Κάτσιος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γιάννη Νικόπουλο.

Περισσότερα...

Λύση... πακέτο για Π.Δ. Λίμνης και Ρυθμιστικό

 • PDF

Προωθεί το ΥΠΕΚΑ

lekanopedioΛύση «πακέτο» φαίνεται πως προωθεί τελικά το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ότι αφορά την θεσμοθέτηση του Προεδρικού Διατάγματος της λίμνης Παμβώτιδας και του Ρυθμιστικού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 16 Μάιος 2013 14:39

Περισσότερα...