Sun10212018

Last update06:18:09 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Φθηναίνει η στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ

 • PDF

Δωρεάν η μισή ώρα, 3 ευρώ για όλη τη μέρα

ypogeio parking 27.06.13Νέα τιμολογιακή πολιτική, προσαρμοσμένη στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, εγκαινιάζει ο «Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων», παρέχοντας την δυνατότητα για στάθμευση με φθηνότερο κόστος στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Πύρρου. Για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σταθμεύσουν για μισή ώρα εντελώς δωρεάν.

Περισσότερα...

Με φορτίο ...107 χελώνες συνελήφθησαν δύο οδηγοί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

 • PDF

limani hgoumenitsaΕκατόν επτά χελώνες και δύο γαϊδούρια μετέφεραν παράνομα δύο οδηγοί φορτηγού που συνελήφθησαν από άντρες του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα.

Περισσότερα...

Έλλειμμα, πίστα σκι, κατάργηση νομικών προσώπων και άλλα θέματα

 • PDF

Στην προ ημερησίας συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

dhmotiko symboulio11 tsagkas 31.05.12Το μεγάλο έλλειμμα στο ταμείο του δήμου, η πίστα θαλασσίου σκι πίσω από το ανάχωμα Αμφιθέας, η τύχη των Κοινωφελών Επιχειρήσεων νομικών προσώπων και ιδιαίτερα των κοινωνικών δομών, όπως παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ κλπ, η αντιπυρική προστασία, η «Δωδώνη», απασχόλησαν προ ημερησίας διάταξης την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων που ήταν η πρώτη μετά το Πάσχα, αφού έχουν μεσολαβήσει δυο έκτακτες.

Περισσότερα...

Προς μίσθωση ολόκληρο το Πάρκο Πυρσινέλλα

 • PDF

Πρόσκληση του δήμου προς υποψηφίους επενδυτές

gianniotiko saloniΣτην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση χώρων κι εγκαταστάσεων του Πάρκου Πυρσινέλλα προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Στα Γιάννινα το Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο TV Tsentr "TVC"

 • PDF

lekanopedioΣυνεχής είναι η προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής μας στο εξωτερικό μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών. Στο πλαίσιο αυτό είχε υποβληθεί σχετική πρόταση στην Πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα και είχε ζητηθεί η συνεργασία ώστε να επιτευχθεί η προβολή και η προώθηση των Ιωαννίνων στη Ρωσία, με επίκεντρο τους θρησκευτικούς θησαυρούς που διαθέτει ο Δήμος και ο Νομός.

Περισσότερα...

Ο Θ. Μανταλόβας νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών

 • PDF
mantalovas

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Μανταλόβας αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών. Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο αποχετευτικό Πεδινής

 • PDF

Σε ένα χρόνο περίπου η ολοκλήρωσή τους

filios pedinh

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το αποχετευτικό δίκτυο της Πεδινής, ένα από τα πιο σημαντικά έργα που εκτελούνται στο λεκανοπέδιο, με πολλαπλά μάλιστα οφέλη.

Περισσότερα...

Πιστώσεις για το αποχετευτικό στο νησί

 • PDF

limnhgemathΣτην έγκριση του ποσού των 280 χιλιάδων ευρώ προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο του νησιού και να καταστεί εφικτή η σύνδεση του με τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Περισσότερα...

Ξεκινά το έργο κατασκευής της πλατείας Ανατολής

 • PDF
ergathw

Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας το συμφωνητικό για την έναρξη κατασκευής της πλατείας Ανατολής.

Περισσότερα...

Μόνο το καταφύγιο δεν λύνει το πρόβλημα των αδέσποτων

 • PDF

Σημαντική η αλλαγή συμπεριφοράς των πολιτών

katafygio filiosΣε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο παρέχει στέγη, φροντίδα και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτους σκύλους.

Περισσότερα...

Βίοι... αντίθετοι για τις πλατείες Χατζή και Πάργης

 • PDF

Η πρώτη στην αναμονή, η δεύτερη ξεκινά «λίφτινγκ»

plateia xatzhΟι πλατείες, Χατζή στους Αμπελόκηπους και Πάργης στο κέντρο των Ιωαννίνων, δεν ακολουθούν ... βίους παράλληλους. Η πρώτη δεν μπορεί να ονομαστεί ακριβώς πλατεία, είναι απλά μια μεγάλη έκταση κατάλληλη και προβλεπόμενη στο σχέδιο για τέτοια χρήση, όμως ιδιοκτησιακά δεν ανήκει στο δήμο επειδή ποτέ δεν συντελέστηκε η απαλλοτρίωση που έπρεπε να γίνει στο παρελθόν. Στερείται βασικών υποδομών και η διαμόρφωση της δεν έχει καν ξεκινήσει, αν και βρίσκεται σε μια περιοχή με μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, μέσα στον αστικό ιστό. Μόλις τώρα ο δήμος επιχειρεί με τα μέσα που διαθέτει να παρέμβει, στο μέτρο του δυνατού και επιτρεπτού, δεδομένου ότι εκκρεμεί αίτημα του για παραχώρηση ή απαλλοτρίωση μεγάλης έκτασης που είναι στην κυριότητα του υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα του πρώην Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων.

Περισσότερα...