Tue01222019

Last update09:39:23 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αιτήσεις για το κοινωνικό φροντιστήριο στην Άρτα

 • PDF

koinoniko-frontistirioΠαρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αρταίων.

Περισσότερα...

Ανακαλούνται αστυνομικοί που εξύβρισαν πρόσφυγες στη Μόρια – Ένας από Γιάννενα

 • PDF

astynomiko megaro ioanninaΤέσσερις αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, να επιδεικνύουν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής, στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στη Μόρια, ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Περισσότερα...

Ψηφίζουν οι γιατροί των Ιωαννίνων την Κυριακή

 • PDF

iatrikos-syllogos-ioanninwnΣτις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή, 1.700 γιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων για να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης του συλλόγου.

Περισσότερα...

Υποτροφίες ύψους 60.000 ευρώ από το Δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

dhmarxeioΥποτροφίες ύψους 60.000 ευρώ σε έξι (6) αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων για μεταπτυχιακές ή μεταδιδακτορικές σπουδές εξωτερικού, χρονικής διάρκειας ενός ή δύο ετών ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών που θα κατατεθεί από τον κάθε υποψήφιο θα χορηγήσει μέσω του κληροδοτήματος «Ελευθερίας Μπάρκα» ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

«Οίνοι και Αποστάγματα»

 • PDF

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - ΖΙΤΣΑΣ

oinoi-apostagmata-synenteyxhΟι Δήμοι Ιωαννιτών & Ζίτσας σε συνεργασία με το Σωματείο καφεστιατορίων, μπαρ η «Παμβώτις» και την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, διοργανώνουν διημερίδα με θέμα «Οίνοι και Αποστάγματα» στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο du Lac, για τους επαγγελματίες των υπηρεσιών εστίασης.

Περισσότερα...

Στην Ηγουμενίτσα αύριο ο Φ. Κουβέλης

 • PDF

koyvelhs-fwthsΣειρά επαφών με φορείς, Βουλευτές, Αυτοδιοικητικά και Υπηρεσιακά στελέχη θα έχει ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης και ο Παραμυθιώτης αρχηγός του λιμενικού σώματος Σταμάτης Ράπτης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Ηγουμενίτσα.

Περισσότερα...

Συνεχίζει στη νέα εποχή η «Δωδώνη»

 • PDF

dodonh ergostasioΤη «ΔΩΔΩΝΗ» στη νέα εποχή φέρνει η διοίκηση της Strategic Initiatives μέσα από μια σειρά κινήσεων στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας που τέθηκαν σε εφαρμογή, κατά τα τελευταία τρία χρόνια, και τις οποίες παρουσίασαν στον τοπικό τύπο την Τετάρτη, τα στελέχη της Γιαννιώτικης γαλακτοβιομηχανίας.

Περισσότερα...

ΖΑΓΟΡΙ: Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος, έργων και μελετών από το Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

dhmarxeio zagoriouΤο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ζαγορίου για την περίοδο 2017-2019 ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τρίτης 16 Οκτωβρίου. Στην ίδια συνεδρίαση το Σώμα έλαβε αποφάσεις, ομόφωνες στην πλειονότητά τους, για σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στην προώθηση έργων, μελετών και δράσεων, στην φιλοξενία φοιτητών και καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επίσης έγινε ενημέρωση για το Αρχείο Ηπειρωτικής Μουσικής στα Κάτω Πεδινά.

Περισσότερα...

700.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον Κατσικά

 • PDF

erga-odopoiiasΈνα ακόμα σημαντικό έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Περισσότερα...

Σε Καλπάκι και Γιάννινα ο εορτασμός του «ΟΧΙ»

 • PDF

kalpaki-oxiΣε Καλπάκι και Γιάννινα θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Διανομή κάδων κομποστοποίησης στην Άρτα

 • PDF

kadoi-kompostopoihshsΟ Δήμος Αρταίων με στόχο να γίνει ένα σημαντικό βήμα στην οικολογικότερη διαχείριση των απορριμμάτων θα εφαρμόσει το αμέσως επόμενο διάστημα πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, διανέμοντας κάδους κομματοποίησης κήπου στους πολίτες.

Περισσότερα...