Wed06202018

Last update05:26:33 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Άνοιξαν τα περισσότερα καταστήματα την Κυριακή

 • PDF

Μικρός όμως ο τζίρος τους

ekptwseis-2-thumb-largeΑνοιχτά έμειναν στη διάρκεια της Κυριακής τα περισσότερα καταστήματα στην αγορά των Ιωαννίνων, όμως το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει αγγίξει τους καταναλωτές.

Περισσότερα...

Έπιασε ταβάνι η ανεργία σε Ήπειρο και Δυτ. Μακεδονία

 • PDF

Σταθερά κοντά στο 30% από τις αρχές του 2013

oaedΤο φράγμα του 30% ξεπέρασε ξανά η ανεργία σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ για τον μήνα Σεπτέμβριο και που φέρουν τις δύο Περιφέρειες στην δεύτερη θέση πίσω από την Κεντρική Μακεδονία και Θράκη που έχουν ποσοστό ανεργίας 30,4%.

Περισσότερα...

Στις 18 και 25 Μαΐου οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

 • PDF

Με το ισχύον σύστημα

kalpiΣτις 18 και 25 Μαΐου, και με το ισχύον εκλογικό σύστημα, θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Περισσότερα...

Νέα Πρόταση για το Ζαγόρι

 • PDF

Καινούργια Δημοτική Παράταξη με επικεφαλής τον Λ. Τσουμάνη

papigkoΜια νέα δημοτική παράταξη με τίτλο «Νέα Πρόταση για το Ζαγόρι» έδωσε στη δημοσιότητα τις θέσεις και τους λόγους που οδήγησαν τα μέλη της να ασχοληθούν με τα κοινά.

Περισσότερα...

Μικρότερο το νέο ΕΣΠΑ για την Ήπειρο

 • PDF

Στα 291εκ. ευρώ τα κοινοτικά κονδύλια

Espa2 xartis elladaΤη δημιουργία νέας επιτελικής ομάδας ΕΣΠΑ σε κάθε υπουργείο, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την ευθύνη της υλοποίησης των προγραμμάτων σε συνεργασία με τον φορέα υλοποίησης.

Περισσότερα...

Κοινωφελής: 7.400 προσλήψεις στην εκπαίδευση

 • PDF

Οι θέσεις στην Ήπειρο

sxoleioΕκδόθηκε η τρίτη προκήρυξη του ΟΑΕΔ μέσω της οποίας αναμένεται να προσληφθούν 7.400 άνεργοι για 6,5 μήνες σε σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια), σε ΣΜΕΑΕ, σε ΚΕΔΔΥ, σε Δομές Ειδικής Αγωγής, καθώς και στους Φορείς Επίβλεψης (Δ/νσεις και Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπαίδευσης).

Περισσότερα...

Ο ρόλος των δήμων στην υπέρβαση της κρίσης

 • PDF

Πρωτοβουλία των Πέντε

protovoylia 5 8essalonikhΤο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι δήμοι, όχι μόνο στη στήριξη της κοινωνίας αλλά και στη δημιουργία των προϋποθέσεων εξόδου των πολιτών από την κρίση, παρουσίασε στη 2η δημόσια εκδήλωση – ημερίδα της, η «Πρωτοβουλία των Πέντε δημάρχων» με θέμα «Ανάπτυξη και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στη Θεσσαλονίκη. Η «Πρωτοβουλία των Πέντε» αποτελείται από τους δημάρχους Αθηναίων Γ.Καμίνη, Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, Βόλου Π.Σκοτινιώτη, Πατρέων Γ.Δημαρά, και Ιωαννιτών Φ.Φίλιος.

Περισσότερα...

Ξεπέρασε τους στόχους η Τράπεζα Ηπείρου

 • PDF

Περισσότερα από 4,1 εκ. ευρώ από την ΑΜΚ

trapeza hpeirouΆκρως επιτυχημένη αποδείχτηκε και επίσημα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για την Τράπεζα Ηπείρου η οποία κατάφερε να υπερκαλύψει κατά 37,1% τον στόχο που είχε τεθεί.

Περισσότερα...

Περισσότεροι οι άνεργοι από τους εργαζόμενους στην Ήπειρο

 • PDF

Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Εργάνης» για τον ιδιωτικό τομέα

oaedΕικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει η αγορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Βρούτσης.

Περισσότερα...

Εντός στόχου η Τράπεζα Ηπείρου

 • PDF

Πήγε καλά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

trapeza hpeirouΕντός στόχου φαίνεται πως βρίσκεται η Τράπεζα Ηπείρου σε ότι αφορά την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου μιας και επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα. Οι ηπειρώτες απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι στηρίζουν τη δίκη τους τράπεζα αναγνωρίζοντας πόσα έχει προσφέρει αυτή για εκείνους.

Περισσότερα...

Ποιος δεν διαβάζει σωστά το νόμο;

 • PDF

Αντεγκλήσεις μεταξύ Αλ. Καχριμάνη και Κ. Αρβανίτη με αφορμή την επερώτηση του δεύτερου

perifereiahpeirounea2Με στοιχεία και την ανάλυση του νομικού καθεστώτος που ισχύει και τηρείται από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, απάντησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην επερώτηση που είχε καταθέσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, με θέμα την εκτέλεση των έργων που εντάσσονται απευθείας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ΣΑΕΠ030).

Περισσότερα...