Mon12172018

Last update04:30:43 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος απαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων

 • PDF

dhmarxeioΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων δεν έμεινε αναπάντητη από το Δήμο.

Περισσότερα...

Να παραμείνουν οι πολύτεκνοι στο κοινωνικό τιμολόγιο

 • PDF

deyai-logoΤη διατήρηση της πρόβλεψης για συμμετοχή στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ ανεξαρτήτως άλλων δεδομένων, παρά μόνο της πολυτεκνίας, ζητά ο το τοπικός Σύλλογος από το Δήμαρχο και πρόεδρο της Επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 13:30

Περισσότερα...

Το ΠΕΑΚΙ απογειώνεται…

 • PDF

EΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

peaki-panoramikhΔύο πανευρωπαϊκές διοργανώσεις στον υγρό στίβο και σοβαρή αναβάθμιση των υποδομών που θα φανεί κατά το 2019, είναι σημειωμένα στο... «καλεντάρι» του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων για την επόμενη χρονιά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 10:27

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητήριου για το 2019

 • PDF

epimelhthrio1Με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, πορεύεται η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, στη συνέχεια της τρέχουσας επιμελητηριακής θητείας.

Περισσότερα...

Ηγουμενίτσα: Αποφασίζει για τον δήμο το ΚΙΝ.ΑΛ.

 • PDF

kinal 8esprotiaΜέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του Κινήματος Αλλαγής για τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ηγουμενίτσας, όπως δήλωσε στη "Θεσπρωτική" ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κινήματος Μιχάλης Κάτσινος.

Περισσότερα...

Τελευταία χρονιά που κλείνει το Κολυμβητήριο Άρτας

 • PDF

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ARTASΜε αφορμή την χειμερινή διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας γίνεται γνωστό πως, όπως κάθε χρόνο για 15 έτη έτσι και φέτος το Κολυμβητήριο δεν θα λειτουργήσει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης και λειτουργίας.

Περισσότερα...

Άνοιξαν οι προσφορές για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου»

 • PDF

NiarxouΟλοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου», που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τη μεγαλύτερη έκπτωση έδωσε η «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ» με ποσοστό 42,48%. Συνολικά συμμετείχαν επτά εργοληπτικές εταιρίες.

Περισσότερα...

Κυκλικοί κόμβοι για βελτίωση της οδικής ασφάλειας

 • PDF

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

kombos kardamitsiaΣε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, με την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε σημεία του Εθνικού και Οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Περισσότερα...

Στην ευρωβουλή ο Δήμος Ζίτσας για τις μειονεκτικές περιοχές

 • PDF

pliakosΜε αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του νέου χάρτη των μειονεκτικών περιοχών της χώρας που εστάλη προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από τον οποίο αποκλείονται Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας, ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

53 θέσεις πάρκινγκ για Α.με.Α μέσα στην πόλη

 • PDF

Προτεραιότητα οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

synenteyxh-parking-ameaΟ Δήμος Ιωαννιτών με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ενέκρινε τον επανακαθορισμό των γενικών θέσεων στάθμευσης των Ατόμων με Αναπηρία, με κύριο και αποκλειστικό γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, φυσικά πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 13:50

Περισσότερα...

Οικονομικά δυνατός ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

dhmarxeio«Από την αρχή της θητείας μας μέχρι και σήμερα η Δημοτική Αρχή επέδειξε μια παραδειγματική διαχείριση για την έξοδο από την οικονομική κρίση στην οποία βρισκόταν πριν μερικά χρόνια ο Δήμος Ιωαννιτών. Γι' αυτό κοιτάμε στα μάτια τους πολίτες γνωρίζοντας ότι στην επόμενη θητεία παραδίδουμε ένα Δήμο οικονομικά δυνατό,άσχετα αν θα είμαστε εμείς ξανά υπεύθυνοι για τη διαχείρισή του».

Περισσότερα...