Tue06272017

Last update04:31:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο Ε.Π. "Ήπειρος 2014-2020" το Υπνωτήριο Αστέγων

 • PDF

xenonas kekopΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ Αλέξανδρου Καχριμάνη, εντάχθηκε στο Ε.Π. "Ήπειρος 2014-2020", η πράξη: "Δομή Αστέγων: Υπνωτήριο Αστέγων Δήμου Ιωαννιτών". Ο προϋπολογισμός του έρχου ανέρχεται σε 477,360.00 € και η συγχρηματοδότηση γίνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Φορέας Υλοποίησης είναι ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ (ΟΚΠΑΠΑ)

Περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Κασσώπης

 • PDF

perifereiahpeirounea2Την ένταξη της πράξης για την αποκατάσταση- ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Κασσώπης (Α΄ φάση)) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ήπειρος 2014-2020", υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ και φορέας υλοποίησης είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Πρωινό ξύπνημα με χιόνι στα Γιάννενα

 • PDF

xioni anatolh 2017Ντυμένα στα λευκά ξύπνησαν σήμερα το πρωί τα Γιάννενα καθώς όλο το βράδυ χιόνιζε με αποτέλεσμα το ύψους του χιονιού ακόμα και μέσα στην πόλη να φτάνει τους 20 -30 πόντους. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 08:11

Περισσότερα...

Συναίνεση για τη στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

 • PDF

ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΕ/ΤΗ

tee hpeirouΤη στρατηγική, τους στόχους, τις προτεραιότητες και τα έργα του Σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Ιωαννιτών, παρουσίασε στη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου/ Τμήματος Ηπείρου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Θανάσης Μανταλόβας. Υπήρξε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση, στην οποία διαπιστώθηκε σύμπλευση απόψεων.

Περισσότερα...

Τα Γιάννενα κέρδισαν το "στοίχημα" ως τουριστικός προορισμός στις γιορτές

 • PDF

giannena stolismena"Η φετινή εορταστική περίοδος έδωσε την ευκαιρία στην πόλη μας να ενισχύσει την πολιτισμική ταυτότητά της αλλά και τη θέση της στην εγχώρια κατάταξη των τουριστικών προορισμών. Τα Γιάννενα καταλαμβάνουν πλέον μία περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων επισκεπτών για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα", υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Νίκος Γκόλας, επιχειρώντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων μια αποτίμηση της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερα...

Χιόνια και μικροπροβλήματα στα Γιάννενα

 • PDF

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΗ

xionia giannena 2017Ο χιονιάς έφτασε τελικά και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, έστω κι αν μέχρι αυτή την ώρα δεν είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τουλάχιστον όχι τέτοια που να μην αντιμετωπίζονται. 

Περισσότερα...

Στα λευκά η Θεσπρωτία

 • PDF

ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

limani hgoumenitsa xioniΣε λευκό κλοιό βρέθηκε από το βράδυ της Δευτέρας ολόκληρος ο νομός Θεσπρωτίας, ακόμα και στα παράλια καθώς η πρωτοφανής για την περιοχή χιονόπτωση είχε μεγάλη ένταση ενώ διήρκησε και για πολλές ώρες.

Περισσότερα...

Το τσουχτερό κρύο έφερε προβλήματα

 • PDF

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

xioni metsoboΣυνθήκες Σιβηρίας επικρατούν τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρο το νομό. Συνθήκες δύσκολες οι οποίες έχουν δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων, τα οποία μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι αντιμετωπίσιμα.

Περισσότερα...

Η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων

 • PDF

ergatiko kentroΣυνεδρίασε, με βάση το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Δεκέμβρη με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων.

Περισσότερα...

Στέκεται ξανά στα πόδια του

 • PDF

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 3,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΔΛΙ

tsampalas vasilhsΜε μεγαλύτερη αισιοδοξία μπορεί να ατενίζει το μέλλον του ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων καθώς με την υπ' αριθ.41496/21-12-2016 απόφασή του, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την επιχορήγηση του ποσού των 3.695.508,00 € προς το Σ.ΥΔ.Λ.Ι, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του.

Περισσότερα...

Στο νέο ΕΣΠΑ το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών

 • PDF

kentra neothtasΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών, που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ έως το 2020 και θα λειτουργήσει από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, θα «συντονίζει» τις δράσεις κοινωνικής προστασίας στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...