Sun01202019

Last update08:45:02 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Απάντηση Γ.Ε.Σ. για το στρατόπεδο του ΚΕΝ Άρτας

 • PDF

ken artasΔεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απάντηση για τις προοπτικές του ΚΕΝ Άρτας, αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε απάντηση του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Περισσότερα...

“Παράδειγμα προς μίμηση” η ΔΕΥΑΙ

 • PDF

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ YDATA E-SERVICES

deyai-neo-ktirioΠαράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή αποτελεί η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων και για το λόγο αυτό επιλέχτηκε από την OTS, την εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου Τομέα, ώστε, στο πλαίσιο του 10ου Φόρουμ που διοργανώνει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, να παρουσιάσει τις «καλές της πρακτικές».

Περισσότερα...

Ο Δήμος απαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων

 • PDF

dhmarxeioΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων δεν έμεινε αναπάντητη από το Δήμο.

Περισσότερα...

Να παραμείνουν οι πολύτεκνοι στο κοινωνικό τιμολόγιο

 • PDF

deyai-logoΤη διατήρηση της πρόβλεψης για συμμετοχή στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ ανεξαρτήτως άλλων δεδομένων, παρά μόνο της πολυτεκνίας, ζητά ο το τοπικός Σύλλογος από το Δήμαρχο και πρόεδρο της Επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 13:30

Περισσότερα...

Το ΠΕΑΚΙ απογειώνεται…

 • PDF

EΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

peaki-panoramikhΔύο πανευρωπαϊκές διοργανώσεις στον υγρό στίβο και σοβαρή αναβάθμιση των υποδομών που θα φανεί κατά το 2019, είναι σημειωμένα στο... «καλεντάρι» του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων για την επόμενη χρονιά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 10:27

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητήριου για το 2019

 • PDF

epimelhthrio1Με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, πορεύεται η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, στη συνέχεια της τρέχουσας επιμελητηριακής θητείας.

Περισσότερα...

Ηγουμενίτσα: Αποφασίζει για τον δήμο το ΚΙΝ.ΑΛ.

 • PDF

kinal 8esprotiaΜέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του Κινήματος Αλλαγής για τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ηγουμενίτσας, όπως δήλωσε στη "Θεσπρωτική" ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κινήματος Μιχάλης Κάτσινος.

Περισσότερα...

Τελευταία χρονιά που κλείνει το Κολυμβητήριο Άρτας

 • PDF

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ARTASΜε αφορμή την χειμερινή διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας γίνεται γνωστό πως, όπως κάθε χρόνο για 15 έτη έτσι και φέτος το Κολυμβητήριο δεν θα λειτουργήσει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης και λειτουργίας.

Περισσότερα...

Άνοιξαν οι προσφορές για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου»

 • PDF

NiarxouΟλοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου», που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τη μεγαλύτερη έκπτωση έδωσε η «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ» με ποσοστό 42,48%. Συνολικά συμμετείχαν επτά εργοληπτικές εταιρίες.

Περισσότερα...

Κυκλικοί κόμβοι για βελτίωση της οδικής ασφάλειας

 • PDF

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

kombos kardamitsiaΣε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, με την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε σημεία του Εθνικού και Οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Περισσότερα...

Στην ευρωβουλή ο Δήμος Ζίτσας για τις μειονεκτικές περιοχές

 • PDF

pliakosΜε αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του νέου χάρτη των μειονεκτικών περιοχών της χώρας που εστάλη προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από τον οποίο αποκλείονται Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας, ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...