Sun08202017

Last update04:27:19 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων

 • PDF

ergatiko kentroΣυνεδρίασε, με βάση το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Δεκέμβρη με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων.

Περισσότερα...

Στέκεται ξανά στα πόδια του

 • PDF

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 3,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΔΛΙ

tsampalas vasilhsΜε μεγαλύτερη αισιοδοξία μπορεί να ατενίζει το μέλλον του ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων καθώς με την υπ' αριθ.41496/21-12-2016 απόφασή του, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την επιχορήγηση του ποσού των 3.695.508,00 € προς το Σ.ΥΔ.Λ.Ι, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του.

Περισσότερα...

Στο νέο ΕΣΠΑ το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών

 • PDF

kentra neothtasΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών, που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ έως το 2020 και θα λειτουργήσει από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, θα «συντονίζει» τις δράσεις κοινωνικής προστασίας στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Το αλαλούμ με τα χρέη ΔΕΥΑΙ και ΣΥΔΛΙ προς τη ΔΕΗ συνεχίζεται...

 • PDF

ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...

deyai grafeiaΤην ειλικρίνεια όλων των δημόσιων δηλώσεων και γραπτών ανακοινώσεων της δημοτικής αρχής για την τήρηση των συμφωνιών μεταξύ ΔΕΥΑΙ και ΔΕΗ, αποπληρωμής των χρεών της πρώτης προς της Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, αμφισβήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση, κατά την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από τον Θωμά Μπέγκα, για την απειλή της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΙ και του ΣΥΔΛΙ, ουσιαστικά από σήμερα.

Περισσότερα...

Τεχνικό πρόγραμμα 15,5 εκ. ευρώ

 • PDF

ΕΡΓΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

dhmarxeioΈργα 15,5 εκατομμυρίων ευρώ με απολύτως διασφαλισμένους πόρους μέχρι και το τελευταίο ευρώ, καλείται να δημοπρατήσει μέσα στο 2017 ο Δήμος Ιωαννιτών κι αν αθροιστούν σε αυτά, τα έργα των 8,5 εκατ. ευρώ που είναι ήδη σε εξέλιξη, η Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί στο τέλος του επόμενου έτους "να τρέχει" ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα έργων ύψους περίπου 25 εκατ. ευρώ, που δεν το συναντά κανείς ούτε σε Δήμους πολλαπλάσιου μεγέθους του Δήμου Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Η «ΦΛΟΓΑ» άναψε… έκθεση ενάντια στον καρκίνο

 • PDF

floga hgoumenitsaΣε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα εγκαίνια της 25ης Ετήσιας Έκθεσης Χειροτεχνημάτων και κατασκευών παραδοσιακών προϊόντων για παιδιά με καρκίνο, της «Φλόγας», στην αίθουσα «Πάνθεον» του πολιτιστικού κέντρου Ηγουμενίτσας, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών.

Περισσότερα...

Η μαύρη Παρασκευή χτύπησε και στα Γιάννενα

 • PDF

black fridayΙκανοί να περιμένουν για πολλές ώρες αποδεικνύονται χιλιάδες γιαννιώτες, κυρίως νεαρής ηλικίας, προκείμενου να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις που κάνουν σήμερα τα καταστήματα λόγω της πρώτης φοράς που εφαρμόζεται η λεγόμενη Black Friday στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Σε υψήλα επίπεδα η βία κατά των γυναικών

 • PDF

ΠΕΝΑΤΚΟΣΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

gynaikes kakopoihmenesΗ Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών γιορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ. Στόχος του εορτασμού είναι η ανάδειξη και η ευαισθητοποίηση ενός τόσου σημαντικού προβλήματος σε όλον τον πλανήτη, καθώς και η ενημέρωση ώστε το βίαιο αυτό φαινόμενο να καταπολεμηθεί.

Περισσότερα...

«Συμμαχίες» για το Πάρκο Πυσρινέλλα

 • PDF

ka8arismos gianniotiko saloniΤην ενεργοποίηση όλων επιζητεί και επιδιώκει ο Δήμος Ιωαννιτών, ώστε να προωθηθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή η πρόταση Διάταξης Νόμου για το Πάρκο Πυρσινέλλα που επεξεργάστηκε ο Δήμος και έχει ήδη αποστείλει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερα...

«Όρθιος» στην κρίση ο Δήμος Ιωαννιτών

 • PDF

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015

dhmarxeio«Ένα Δήμο που στέκεται όρθιος στην κρίση, με αδιαμφισβήτητη οικονομική «υγεία» και δυνατότητα να χρηματοδοτεί από δικούς του πόρους αναπτυξιακές και κοινωνικές δράσεις, αποτυπώνουν τα μεγέθη του οικονομικού απολογισμού του 2015, του έτους όπου εκτυλίχθησαν πρωτόγνωρα γεγονότα στη χώρα», όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Περισσότερα...

Κρούσματα Ηπατίτιδας σε πρόσφυγες της Φιλιππιάδας

 • PDF

prosfyges paidiaΤο τελευταίο τριήμερο διακομίσθηκαν στην Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Άρτας τρία παιδιά προσφύγων που διαβιούν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Φιλιππιάδας, με συμπτώματα που διαπιστώθηκε ότι οφείλονται σε προσβολή από τον ιό Ηπατίτιδας Α.

Περισσότερα...