Tue12182018

Last update10:55:46 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουφώματα αλουμινίου Exalco - Η εταιρεία Perdikaris σας εγγυάταιτην καλύτερη ποιότητα

 • PDF

Η εταιρεία αλουμινίου Exalco συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία Perdikaris και σας στηρίζει σε κάθε κίνηση εξοικονόμησης ενέργειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στο σπίτι σας, τοποθετώντας αλουμίνια που θα μείνουν για μία ζωή στον χώρο σας, εξασφαλίζοντας άνεση σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα...

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές πόρτες - 3+1 επιλογές με επένδυση ξύλου

 • PDF

Οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο σπίτι είναι κατασκευασμένο από συγκεκριμένα υλικά. Το ξύλο είναι ένα από αυτά τα υλικά που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας, ιδιαίτερα τον διαχωρισμό του σε τμήματα-δωμάτια. Γι’ αυτό και επιλέγεται κατά κόρον σε θωρακισμένεςπόρτες και σε πόρτες ασφαλείας.

Περισσότερα...

Ανακαίνιση κουζίνας με έπιπλα από υψηλής ποιότητας υλικά

 • PDF

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που γίνονται είτε μεμονωμένα είτε στα πλαίσια ανακαίνισης του σπιτιού σας. Αν χρειάζεται και ο δικός σας χώρος ανακαίνιση, τότε θα αλλάξουν σίγουρα τα έπιπλα κουζίνας, ίσως οι διαστάσεις των τοίχων και συνολικά το προσχέδιο της ανακαίνισης κουζίνας θα είναι βελτιστοποιημένο κατά πολύ.

Περισσότερα...

Τιμήθηκε η ιστορική μάχη της Γκραμπάλας

 • PDF

stefani-gkraballaΟ Δήμος Ζαγορίου τίμησε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου την μάχη της Γκραμπάλας και το Έπος του 1940, στον ομώνυμο Τύμβο που δεσπόζει του υψώματος των 1201 μέτρων και αποτελούσε στρατηγικής σημασίας σημείο για τη γραμμή άμυνας που είχε σχεδιάσει η 8η Μεραρχία.

Περισσότερα...

Κόλλησε στο μηδέν ο ΠΑΣ και αποδοκιμάστηκε

 • PDF

PAS-LAM-1Με μηδέν ευκαιρίες και πολύ άγχος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε άλλους 2 βαθμούς στην έδρα του, καθώς δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός ούτε απέναντι στη Λαμία και συνεχίζει να προβληματίζει, αφού δεν βρίσκει έναν σταθερό ρυθμό για να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Με άλλα λόγια, μ' ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο ομάδα θα μπλέξει και ο χρόνος θα αρχίσει να είναι πιεστικός από εδώ και πέρα.

Περισσότερα...

Ανακαλύψτε τα οινοποιεία της περιοχής σας

 • PDF

ZOINOSΤην Κυριακή 11 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Περισσότερα...

Οι μαθητές ζωγραφίζουν για την ειρήνη

 • PDF

diagonismos-laionsΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του 31ου παγκόσμιου μαθητικού διαγωνισμού Αφίσας για την Ειρήνη της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Λάιονς.

Περισσότερα...

Ανοιχτή βιβλιοθήκη στο 27ο Δημοτικό

 • PDF

bibliotiki-27oΗ πρώτη Ανοιχτή Βιβλιοθήκη για παιδιά άνοιξε και λειτουργεί στην αυλή του 27ου Δημοτικού Σχολείου, περιοχή Κιάφας Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μητέρες θήλασαν δημόσια

 • PDF

dimosios-thilasmos-giannenaΤαυτόχρονα σε 50 πόλεις της Ελλάδας θήλασαν μητέρες γιορτάζοντας έτσι την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή.

Περισσότερα...

Ο «Caveman» καταφθάνει στο Θέατρο Έκφραση!

 • PDF

cavemanΠόσα αναπάντητα ερωτήματα δεν υπάρχουν γύρω από τις σχέσεις των δύο φύλων... Άραγε θα τα βρουν ποτέ; Η διαφορετικότητά τους θα ενωθεί «εις σάρκα μία»; Υπάρχει επίσης κανείς που να έλυσε το γυναικείο μυστήριο;

Περισσότερα...

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συμμετέχει στην εναρκτήρια εκδήλωση της «Πολιτιστικής Διαδρομής»

 • PDF

Dipethe Ioanninon LogoΉπειρος. Ένας κρυμμένος «θησαυρός» πέρα από τους συνηθισμένους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η άγνωστη αυτή πτυχή της Ελλάδας ξεδιπλώνεται μέσα από την Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου.

Περισσότερα...