Κατέληξε ο 57χρονος αστυνόμος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά, όταν φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο, στο γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 57χρονος προσήλθε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί στην υπηρεσία του και, λίγη ώρα αργότερα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβολισμό εντός του γραφείου του.
Ο αστυνομικός εντοπίστηκε αιμόφυρτος από συνάδελφό του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Συλλυπητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του συναδέλφου Γιώργου Γρίβα, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή. Με σεβασμό και συμπαράσταση, η Ένωση εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του, ενώ επισημαίνει την ανάγκη για καλύτερη στήριξη των αστυνομικών σε υπηρεσιακό και ψυχολογικό επίπεδο.
Το μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου μας Γιώργου Γρίβα ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε όλους και μας γεμίζει οδύνη και προβληματισμό. Ένας άνθρωπος της καθημερινής μάχης, ένας συνάδελφος , δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους συναδέλφους από την υπηρεσία του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε με σεβασμό και συμπαράσταση δίπλα τους.
Παράλληλα, τέτοια τραγικά περιστατικά υπενθυμίζουν με τον πιο σκληρό τρόπο την ανάγκη για ουσιαστική στήριξη των αστυνομικών, τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Καλό ταξίδι συνάδελφε…














