Προφίλ

Οι «Νέοι Αγώνες Ηπείρου» εκδίδονται εδώ και 30 συναπτά έτη συμβάλλοντας στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας με πλούσια αρθρογραφία, ρεπορτάζ και σχόλια.

Από το 2001 ο τίτλος της εφημερίδας ανήκει στην εταιρία Αθανασίου Ευάγγελος και ΣΙΑ Ο.Ε. (ΑΦΜ 099945819, ΔΥΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), με εκδότη τον Βαγγέλη Αθανασίου, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τους Ευάγγελο Αθανασίου και Αλέξανδρο Θεμελή.

Την καθημερινή της έκδοση διευθύνει ο Αλέξανδρος Θεμελής.

Αντιλαμβανόμενοι την ισχυρή παρουσία των παραδοσιακών ΜΜΕ στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα μας www.neoiagones.gr βρίσκεται online ήδη από το 2004.

Το 2021 προχωρήσαμε στην ανανέωσή της προκειμένου να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ολοένα κι αυξανόμενες απαιτήσεις σας, πάντα με το κύρος και την εγκυρότητα που μας συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Διαχειριστής και δικαιούχους του domain name είναι η εταιρία Αθανασίου Ευάγγελος και ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ διευθυντής της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι ο Ευάγγελος Αθανασίου και διευθυντή σύνταξης είναι ο Αλέξανδρος Θεμελής.

Τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται στην οδό Ζυγομάλη 6 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2651077466. Email: info@neoiagones.gr