Την ρομαντική κωμωδία SCRABBLE – Τα λευκά Τριαντάφυλλα του Πάνου Ζώη παρουσιάζει η επαγγελματική σκηνή της ομάδας τέχνης “Αφηγηματικός Νους – A.N” στο θέατρο Κύκλος στις 31 Μαρτίου μέχρι και 3 Απριλίου (21:15 μ.μ.)
«Ένας κήπος χωρίς έξοδο. Έρωτες με ημερομηνία λήξης, σαν τις κονσέρβες. Οι αποστάσεις, απαραιτητες. ‘Eνας ένοικος που επιθυμεί την ησυχία του. Μια νέα ένοικος που εισβάλλει στον χώρο του θορυβώντας. Μια υπάλληλος γενικών καθηκόντων που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες» σημειώνεται.
Κατα τη διάρκεια της παρουσίασης των συντελεστών της παράστασης, η καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας τέχνης Α.Ν., Γιάννα Κούλα αναφέρθηκε στην ομάδα που δημιουργήθηκε στα Ιωάννινα τον Σεπτμέβριο του 2019 με βασικό σκοπό την προώθηση και διάδοση κάθε μορφής τέχνης με εναλλακτικές προσεγγίσεις και απόλυτο σεβασμό προς αυτή ενώ υπογράμμισε η παράσταση SCRABBLE “εγκαινιάζει” την επαγγελματική σκηνή της ομάδας.
“Πρόκειται για ένα άισιόδοξο έργο που πηγαίνει κόντρα σε όσα ζούμε με την πανδημία και τον πόλεμο, τα οποία έχουν φυτέψει μέσα μας ένα βαθύ και βαρύ φόβο. Το έργο κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση με αισιοδοξία πώς πάντα υπάρχει κάτι φωτεινό στον κόσμο είτε ως διέξοδος είτε ως λύση” υπογράμμισε από την πλευρά του ο συγγραφέας του έργου, Πάνος Ζώης.
Για “κατάθεση ψυχής” έκανε λόγο ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, Ευάγγελος Αθανασίου αναφερόμενος στο έργο. “Ένα έργο που κατακλύζεται από συναισθήματα κάθε είδους. Το γέλιο βγαίνει αβίαστα και οι δραματικές καταστάσεις έρχονται να συμπληρώσουν την υπέροχη ρομαντική κωμωδία και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.. Το έργο δίνει μια άλλη πλευρά της ζωής. Όπου και σε όποια ηλικία και αν είμαστε, πρέπει να αφήνουμε χώρο για συναισθήματα, τα οποία δίνουν ζωή” τόνισε ο κος Αθανασίου δίνοντας την δική του οπτική για την παράσταση.

Παίζουν οι ηθοποιοί:Όλγα Παππά, Βαγγέλης Αθανασίου, Μαρία Γιαννάκη
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Αθανασίου, Όλγα Παππά
Μουσική: Παναγιώτης Μίτσης
Φωτογραφίες: Φώτης Σάρρας
Η σκηνογραφία στηρίχθηκε σε μια ιδέα του Τάκη Στεφάνου.
Παραστάσεις: 31 Μαρτίου – 1-2-3 Απριλίου στο θέατρο Κύκλος- Ιωάννινα.
Ώρα έναρξης: 21:15
Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6979139705.
Εισητήρια
Κανονικό: 10€
Μειωμένο (Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ηλικωμένοι άνω των 65 ετών): 7€
Απαραίτητο για την είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid 19 ή ισχύον πιστοποιητικό νόσησης