ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα φέρει το γαϊδουράκι που σύρθηκε για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου στο Γραμμένο.
Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κι.Δι.Ζω Ιωαννίνων, Ευαγγελία Κρυστάλλη μετά από αυτοψία που έγινε το μικρό ζώο ζει με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, έχει εκτεταμένα και βαθιά τραύματα στο στέρνο από το σύρσιμο καθώς και σε όλο τον κορμό και τα άκρα. Ενώ, έχει σοβαρό κάταγμα στο ένα του πόδι. Όπως σημειώνεται, για όλα αυτά λαμβάνει διπλή αντιβίωση.
Το γαϊδουράκι σύντομα θα μεταφερθεί στα Μέγαρα Αττικής «όπου θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει», αναφέρει.
Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Κρυστάλλη:
Ενημέρωση για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας.
Ράγισε η καρδιά μας στη θέα ενός ανήμπορου ζώου ξαπλωμένο στα άχυρα.
Το γαϊδουράκι ζει με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα,Εχει εκτεταμενα κ βαθιά τραύματα στο στερνο από το συρσιμο ,καθως κ σε όλο τον κορμό κ τα άκρα,και ενα πόδι με άσχημο κάταγμα.
Για όλα αυτά τα τραύματα λαμβάνει διπλή αντιβίωση κ παυσίπονα.
Είμαστε σε επικοινωνία με τους γιατρους για να γίνει το καλυτερο για το άτυχο ζώο..
Επι πλέον δε.
Έχει επιβεβαιωθεί από ιππίατρο πως οι πληγές που έχει στις φωτογραφίες (πληγές /εγκαυματα) όπως και το γαιδουρακι είναι ίδιες με αυτές του ζώου που συρθηκε.
Δεύτερον τα σπλάχνα που βρέθηκαν ΔΕΝ έχουν καμία σχέση ούτε με αυτό το γαιδουρακι ούτε με κανένα ιπποειδες.
Έχει γίνει επιβεβαίωση από κτηνίατρο και ιππιατρο .
Έχει κατατεθεί αίτημα για αφαίρεση και με το καλό το γαιδουρακι θα μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν στα Μέγαρα Αττικής όπου κ θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει.
Τέλος επικοινωνησαμε με ιατροδικαστη και μας ενημερωσαν πως να πάρουμε δείγμα DNA από τα αίματα στην άσφαλτο και απο το γαιδουρακι για να είμαστε 1000% σίγουροι.
Ευχαριστουμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτό το πλασμα!
Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο που βρίσκεται ηθικά στο πλευρό μας!Αυτο εχει ανεκτίμητη αξία για ολους μας
Β. Γαρδίκος: Ο Δήμος Ζίτσας εκτέθηκε πανελλαδικά
Στην υπόθεση του αντιδημάρχου Ζίτσας που αποπέμφθηκε επανέρχεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος.
Ο κ. Γαρδίκος αναφέρει ότι χρειάστηκε η παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών για να ενεργήσει ο δήμαρχος και να οδηγηθεί η παύση του αντιδημάρχου.
Στην ανακοίνωση της παράταξης αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Δήμαρχος που επί 2 μέρες κρυβόταν πίσω από τη Δικαιοσύνη. Ο πρώτος πολίτης του Δήμου που είχε υποχρέωση να προστατεύσει τον Δήμο μας και όχι να τον αφήσει να εκτεθεί πανελλαδικά καλύπτοντας τον Αντιδήμαρχό του. Στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση τα αντανακλαστικά σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είναι άμεσα στη λήψη των αποφάσεων.
Η παράταξή μας αισθάνεται δικαιωμένη για τη στάση της αλλά και από τις εξελίξεις που ακολούθησαν.
Σεβόμενοι πλήρως την δικαιοσύνη και με εμπιστοσύνη στο έργο της δεν περιμέναμε την ετυμηγορία της προκειμένου να αναδείξουμε το θέμα. Γιατί έτσι οφείλουν να λειτουργούν όσοι νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και την εικόνα που αυτός προβάλλει. Αντίθετα ο Δήμαρχος άτολμος και κρυπτόμενος περίμενε να του τραβήξει το αυτί ο Υπουργός για να παύσει τον Αντιδήμαρχό του. Δυστυχώς ο Δήμος Ζίτσας εκτέθηκε πανελληνίως με αποκλειστική ευθύνη του ανθρώπου που όφειλε να έχει αποτρέψει όλα αυτά.
Του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.
Ο τόπος μας αξίζει μια καλύτερη τύχη με Ανθρώπους στη διοίκηση του Δήμου που τολμούν και βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις».













