Εύκολη συνταγή που θα σας μαγέψει από την γεύση της αλλά και την υπέροχη μυρωδιά!!!
Υλικά
1 κιλό κιμά λαιμό3-4 μέτρια πράσα3 φρέσκα κρεμμυδάκια1 καρότοΕξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ( Skoutari )αλατι- πιπέριγλυκιά πάπρικαλεμόνικρασί λευκό ξηρόθυμάριπροαιρετικό κουρκουμά
Εκτέλεση
Έχουμε κόψει κομμάτια κρέατος περίπου στα 4-5 εκατοστα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Όταν αρχίσουν να περνούν χρυσαφένιο χρώμα ρίχνουμε το πράσσο σε σχετικά μικρά κομμάτια, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριές,καρότο μαζί με λίγο εξαιρετικό παρθενο ελαιόλαδο. Μόλις σοταριστούν σβήνουμε με λευκό ξηρό κρασί και ρίχνουμε πιπερι, γλυκιά πάπρικα, και βάζουμε ζεστό νερο να βράσει το κρέας. ( Ίσα ίσα να καλυφθούν) μόλις πιει το νερό και έχουν μαλακώσει ρίχνουμε θυμάρι, κουρκουμά τριμμένο και τέλος χυμό από λεμόνι και μαϊντανό. Καλή Όρεξη!!!