Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής (30/1) με την πρωτοπόρο του 1ου Ομίλου, Βέροια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Η αναμέτρηση θ’ αρχίζει στις 14.45 με ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Πούφλη, τους τραυματίες Πατσέκο, Μπίκα, Κολτσίδα και τους νεαρούς Μπαλό και Ρούση.
Δύο μεταγραφικές κινήσεις
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν στη συνέχεια το ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τους:
1) Martinez Matias Gabriel (Μαρτίνεζ) ο οποίος είναι μέσος και γεννήθηκε στις 13/6/2000. Έχει διπλή υπηκοότητα, ελβετική και αργεντίνικη και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 40.
2) Oosting Tyron (Όοστινγκ). Γεννήθηκε την 1/4/2000, είναι μέσος με ολλανδική υπηκοότητα και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 20.
Σημειώνεται ότι οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού αγώνα στη Βέροια.