Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα, με τους φοιτητές–αθλητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις και να επιστρέφουν με τρία μετάλλια!
Οι αθλητές και φοιτητές κατέκτησαν:
Ο Άλκης Τασιούλας το αργυρό μετάλλιο, πραγματοποιώντας δυναμική πορεία και δείχνοντας σταθερότητα και αποφασιστικότητα μέχρι τον τελικό.
Ο Σπύρος Καλησπεράτης το χάλκινο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και ανεβαίνοντας επάξια στο βάθρο.
Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντική επιτυχία για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και για τον A.C. Tae-kwon-do Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας το επίπεδο των φοιτητών–αθλητών, καθώς και τη συστηματική προσπάθεια, την αφοσίωση και το αγωνιστικό τους ήθος.
«Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές μας για τις σπουδαίες επιδόσεις τους και για την άξια εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε έναν τόσο απαιτητικό θεσμό», αναφέρει ο A.C. Tae-kwon-do Ιωαννίνων.













